Misliš, da ona ne fuka mojih tipov?

Posted by
sex oglasi
Bogata ločenka pripelje domov novega ljubimca v katerega se zagleda njena 22-letna hči. Se bo uspel upirati njenim čarom, ko jih okusil že prvi dan?!
Mare je pri 42-ih letih spoznal ljubezen svojega življenja, dolgonogo Sonjo in po nekem času sta se odločila zaživeti skupaj. Ona jih je štela 45 in bilo jima je dovolj skrivalnic, seksa v avtu in po motelih, ter prisiljenih vikend paketov v toplicah. Ona je bila precej premožna ločenka, on zagnan podjetnik, ki je še vedno sanjaril, da mu bo uspel sanjski met med milijonarje. Zažigal je s svojim mladostnim videzom, “zafirmanimi” oblačili in dragim avtom. Mame so “palile” na njega že, ko jih je imel okoli 30.

Njun seks je bil neverjeten. Nikoli se nista naveličala in tudi, ko je njega bolelo od jajc do vijoličaste glavice, je ona še vedno vztrajala in se drgnila po njem s svojo nikoli presušeno muco. Že prej je vedel, da v hiši živi tudi njena hči, 22-letna Tjaša a se do tistega dne ni nikoli počutil tako nenavadno.

Nosil je stvari v hišo, Sonja mu je pomagala le tu in tam, zato pa se je za veliko bolj koristno izkazala njena hči Tjaša. Skakljala je za njim v svoji seksi, dnevni opravi, se mu nudila v pomoč in se izkazala za sila uporabno. Mare ni vedel ali to počne namenoma ali pa je posredi le slučaj, ampak vsakokrat se je na stopnišču znašla pred njim in ga izzivala s svojo čudovito ritko, ki se je stiskala utesnjena v oprijete pajkice.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Čutil je kako se mu v hlačah prebuja razboleni prijatelj in se skušal prepričati, da ne bi mislil na to. Vseeno pa se spodnji kolega ni dal in je nesramno pritisnil ob zadrgo kar je Tjaša kmalu opazila. Pričakala ga je vrh stopnic in se režala na vsa usta.

sex oglasi

“Še dobro, da imaš zapete hlače sicer bi ga že fasala od zadaj!”

Skušal se je delati presenečenega a mu to ni šlo najbolje od rok. S hrbtom se je naslonil na ograjo in ji ponosno razkazal oteklino. Nekaj časa sta se le spogledovala, opazil je njen jeziček, ki se je poigraval v kotičkih njenih ust in se spraševal ali je sploh pametno, da stoji tam.

“Pripravila bom malico!” je zažgolela Sonja in se vrnila v kuhinjo.

“To lahko traja vsaj pol ure,” je nesramno pripomnila Tjaša in se z desnico pobožala po mednožju.

Kri v Maretovih žilah je zavrela in čudno, da mu junak ni pretrgal hlač. Tjaša je bila seksi in postavna punca, ki se je še kako zavedala svojih atributov. Njeni joški so spominjali na mamine a so bili videti še precej bolj jedri in samostoječi. Namignila mu je naj ji sledi in brez pomisleka je krenil za njo proti njeni sobi.

“Če bomo živeli skupaj, potem se moramo dobro poznati,” je dejala z zapeljivim glasom.

Z roko mu je segla med noge in pričela božati njegovega tiča. Ta se je še močneje napel in, če ga ne bi naslednji trenutek izpustila iz hlač, bi ga razgnalo v njih. Segla je v spodnjice, objela debelo, nabreklo reč in se hihitaje namuznila.

“Ni švoh tole, kolega!” se je nasmehnila in ga pričela počasi drkati.

Mare je bil na trenutke prestrašen in na trenutke presrečen. Bo fukal mamo in hči? Sta lahko obe tako živalsko potrebni?
To bi bilo nekaj neverjetnega in najboljšega kar bi se zgodilo v njegovem življenju.

Sicer je imela Tjaša že nekaj časa resnega fanta a je to očitno ni oviralo, da se ne bi spustila na kolena in ga pofafala maminemu novemu ljubimcu. Z rokama uprt v boke je zavijal z očmi in v presledkih pogledoval navzdol, da bi se naužil v razgledu, ki mu ga je nudila mladenka.

“Dobro fafam?” je dejala.

“Zelo dobro, le malo preveč zgovorna si za moj okus,” je dejal, jo zgrabil za lase in nasadil do trebuha.

Užival je v njenem sopenju, grgranju in izbuljenih očeh, ki so prosili za milost. Ko je njegov prijem popustil, je vzela tiča iz ust in se mu nasmejala.

“Tole ti bom vrnila, da veš!”

Legla sta na posteljo, ona se je na hitro slekla in mu za trenutek razkazala svoje mlado, napeto telo. Podrgnila se je po mednožju, Mare pa je opazil vlažno sled na njenih spodnjicah. Resnično je bila potrebna njegovega kurca.

Zavalil se ji je med noge in ji preko spodnjic pričel lizati in grizljati sočno sredičko. Ječala je in vzdihovala, si pokrivala usta, ter dvigovala boke od postelje. Ker se jima je nekoliko mudilo, je s prsti odmaknil rob roza spodnjic, za trenutek z občudovanjem opazoval povsem pobrito, gladko češpljico, nato pa jo zalizal in si jo privoščil s “polno žlico”.

Bila je kar malenkost preglasna a poti nazaj ni bilo več. Še posebej takrat ne, ko jo je prijel za boke, jo obrnil na trebuh in si jo vzel od zadaj. Zaječala bi a ni mogla. Vzelo ji je sapo ob tistem dolgem čudu globoko v njej. Čutila je kako utripa, kako zanesljivo prodira in para njeno sestradano muco. Njegovi prsti so oblili njene jedre prsi, nabrekle bradavice so podrsavale ob njegove dlani, njegova polna moda pa so se vse močneje zaletavala ob njena stegna.

Tako dobro je še nihče ni obdelal in, ko ji je izbrizgal vrelo seme po zadnjici, ter mastnega tiča brisal ob napeto ritko, mu je prisegla, da to ni bilo zadnjič. Na njegovo vprašanje “kaj bo rekla mama” se je le nasmehnila in si z brisačo obrisala mokro ritko.

“Misliš, da ona ne fuka mojih tipov?”

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.