Erotične zgodbe | Potrebna učiteljica in ravnatelj

Posted by

Zvonec je neusmiljeno podil dijake s hodnikov proti učilnicam in zdelo se je kot, da nikoli ne bo potihnil. Vse na šoli je delal živčne le dvojica v učiteljskemu kabinetu se ni dala zmesti. Pohotna učiteljica je skuštrana in povsem gola sedela na mizi ter lovila sapo, ko ji je njen šef med nogami neutrudno opletal z jezikom. Njena pičkica je bila tisto jutro sveže obrita in je še vedno omamno dišala. S prsti mu je šla skozi lase, se zdrznila po celem životu, ko se je z jezikom zasadil vanjo, potem pa njegovo glavo potegnila k sebi.
»Ahhh, kako paše …« je ječala.

Vsaj dvakrat na teden sta prakticirala učne ure iz spolne vzgoje, se predajala strastem, ki so vrele v njiju in za nekaj časa pustila ob strani vse skrbi. Ona pred ločitvijo od nezvestega moža, on nepotešen zaradi večnih glavobolov svoje zdolgočasene žene.

Čutil je kako mu kurac nabrekel tišči v hlače in pritiska ob zadrgo. V bistvu bi se najraje slekel in jo pofukal do nezavesti z njenimi nogami na svojih ramenih. Bila je tako potrebna tistega kurca, da se ji je videlo v očeh. Čas ga je preganjal, ona pa je še kar vztrajala:

»Daj, poliži mi jo, da mi pride,« je vzdihovala in se krivila na mizi.

Z roko si je segel k hlačam, jih razpel in iz njih vzel trdo batino. Vedel je, da ne bo zdržal le z jezikom v njeni vroči pizdi in se spraševal ali je pametno, da se toliko časa zadržuje pri njej. Zakaj se ne bi dobila raje v kakšnem motelu po službi fukala ves dan in celo noč. Ona bi ga jahala, on bi ji počel tisto kar ima najraje. Grobo bi jo nasadil, jo tolkel po ritnicah, da bi imela celo rit rdečo, jo davil in neusmiljeno nabijal na svojega nikoli dovolj potešenega kurca.
Ampak ne, ona je želela to početi v službi. Rekla je, da jo noro vzburja občutek nevarnosti, adrenalin, …
V kabinetu tega res nista mogla početi. Nazadnje sta se dajala dol v kleti njenega bloka, ko bi ju kmalu zalotil sosed, ki je prišel dol po kolo. Od takrat naprej se mečkata samo v službi ampak slej, ko prej ju bo nekdo dobil.
To je dobro vedel!

Nabreklina v roki je bila prevelika, da bi jo spravil nazaj v hlače. Počasi je potegnil jezik iz njene muce, jo za hipec očarano gledal kako vlažna in potrebna je, potem pa vstal in ji grozeče pogledal v oči. Ona je odprtih ust lovila sapo in se z rokami naslanjala nazaj na mizo. Noge je imela še vedno razprte, a so zdaj še močneje lezle narazen. Potegnila jih je k sebi, da so se stopala naslonila na mizo tik pod njeno zadnjico.

Zagledala se je v velikega kurca, ki je utripal v njegovi roki. Želela si ga je v sebi, želela si je, da jo nabije nanj in jo pofuka kot je že dolgo ni. Bala se je, da bo kričala a potreba je bila močnejša od pameti.

Stopil je korak naprej proti njej in se z vrhom trdega tiča naslonil na njeno poplavljeno mednožje. Konec je bilo igric, božanja in vzburjanja. Zdrknil je vanjo čisto do jajc, da ji je vzelo sapo. Tudi krikniti ni mogla, samo zamolklo je momljala in obračala oči na belo.

Prijel jo je pod koleni in ji sunkovito dvignil noge, ki so pristale na njegovih ramenih ter bingljale za njegovim vratom. Zdaj ga je čutila še bolj globoko. Njegove pohotne roke so jo grabile za prsi, prsti so lovili njene vzburjene bradavice, ko se je znova zapodil vanjo. Prav počasi je izvlekel tiča iz nje, kot bi neznansko užival v trenutkih, ko ga je obupano pričakovala. Spet se je zabil. Zdaj je kratko kriknila, nakar ji je z dlanjo prekril usta in jo pričel vse hitreje nabijati.

Komaj se je še držala na tisti mizi in zaradi njegove dlani ji je pričelo zmanjkovati zraka. Zdelo se ji je, da bo vsak hip padla v nezavest. Bila je nora na ta občutek, ki si ga nikoli ni znala pojasniti. Upala je, da še ne bo odnehal. Da jo bo nabijal do onemoglosti in se bosta končno prepustila enemu velikemu vesoljnemu orgazmu. Želela si je njegove vrele sperme v sebi in bila kar malo razočarana, ko je prenehal.

K sreči si je zaželel le nove poze. Tiste v kateri je najraje končeval. Potegnil jo je z mize, jo sunkovito obrnil z obrazom proti njej in jo prepognil čeznjo. Roke ji je potegnil daleč nazaj, jo močno prijel za zapestja in s tičem poiskal vhod v poplavo med njenimi nogami. Zdaj je ni mogel držati za usta in bilo mu je prekleto vseeno za njeno cviljenje kajti čutil je, da ga bo vsak hip razneslo. Zabijal se je v njeno lepo oblikovano zadnjico, jo opazoval kako se zatrese ob vsakem novem naletu in pustil, da mu vrela lava prosto brizga v njeno požrešno pičko.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.