Erotične zgodbe | Vročica ob kaminu (U.K.)

Posted by

seks in erotika

Tudi bralci pišete erotične zgodbe! Predstavljamo vam še drugo vročo dogodivščino izpod peresa U.K. ?

Ob hladnih zimskih večerih še kako paše poležavanje pred kaminom. Na tla je razgrnil odejo, pripravil steklenico rdečega vina in malo grozdja. Medtem, ko toči vino pride ona, zavita v bel kopalni plašč z rahlo mokrimi lasmi. Pogled usmeri proti tlom pred kamin. Za hip ji zastane dih in že zasliši globok ukazovalen glas: »Danes bo najin večer«.

Oblečen v črne oprijete spodnjice in na široko odpeto črno srajco pristopi do nje. Pogleda jo v oči, levo roko pa nežno prisloni na njen vrat. S svojimi ustnicami in možato brado se ji približa ter jo začne poljubljati. Ko občuti njegov jezik globoko v svojih ustih, mu svojo roko položi na njegova prsa, ki so bila prav tako močno poraščena. Zazre se v njegove spodnjice in opazuje, kako mu jih počasi napihuje.

Svoj jezik počasi izmakne iz njenih ust, ji odveže kopalni plašč in ji ukaže, naj se uleže na odejo poleg kamina. Njeno telo obsijejo goreči žarki, kar blešči se. Z očmi začne švigati sem ter tja po njenem telescu. Ne zna se odločiti kam bi se zagledal. Vsak del njenega telesa je videti popoln. »Pridi bližje,« mu prišepne z nežnim glasom. Stopil je tako, da je imela nad svojo glavo pogled na njegove oprijete nemirne spodnjice. Iztegnila je desno roko in ga s konicami nohtov nežno zagrabila za njegovega tiča ter ga počasi »gnetla«, da bi občutila njegovo trdoto. Ko je bil že ves trd, ga je na hitro s celo dlanjo ovila, povlekla in potegnila njegove spodnjice z njega.

Ves vzburjen se skloni do nje. S kazalcem jo poboža po zgornji ustnici in zdrsi proti spodnji, jo počasi razvleče in ji ukaže: »Postavi se na vse štiri«. Z veseljem ga uboga, saj ve, da bo čez nekaj minut v tem položaju uživala. Da bi ji bilo bolj udobno, ji pod kolena in dlani podloži blazine. S sebe sleče razpeto srajco, jo zmečka in zloži tako, da ji jo lahko zaveže preko oči. Pristopi za njo, jo s svojimi dlanmi prime med stegni in ji razširi njene noge. Uleže se pod njo in se s svojo glavo zapodi proti njeni pički. S koničko jezička ji začne delati obrise po njenem ščegetavčku.

Svoj jezik za trenutek pospravi in odtrga grozd. S palcem in kazalcem ga nežno prime in se začne poigravati z njim po njeni muci. Tako je bil gladek, da je kar drsel po njej. V trenutku se je kar scedilo iz nje. Grozd, ki je dišal po njeni pički, si porine v usta in ga pogoltne. Levico stegne izpod nje nad njeno zadnjico in s sredincem naredi počasen zdrs med njenimi ritnicami proti njeni mokri muci. Porine ga v njo in ga spretno pritiska in vrti po njej, z drugo roko si pomaga in ji medtem spet nežno masira ščegetavček. Po nekaj trenutkih »mučenja« je imela dovolj. Hrepenela je, njene dlani so postajale vse bolj potne, naenkrat zakriči:

»Pofukaj me! Želim ga v svoji pički!«

Izmuzne se izpod nje in se postavi za njo. Svojega korenjaka prime in počasi leze v njo. Začutila je odrešenje in močno zgrabila za blazine, ki so bile pod njenimi rokami medtem, ko jo je on že nabijal. Z roko se nagne nad njo jo prime za zadnji del vratu in poriva še močneje.

»Želim si še več!« je zakričala glasno, ko ji tiča porine do konca.

Verjetno je ni slišal samo on. Svojega kurca potegne iz nje. V glavi ji je šinilo samo eno: »Upam, da mu še ni prišlo«. Sperme ni začutila po sebi, kar je bil dober znak. Je pa začutila kako s svojim tičem drsi po njeni ritki in počasi prodira vanjo. Odprla so se ji nebesa. Njegovo glavico je občutila v svoji ritki in v istem hipu je vedela, da si ga želi še globlje. Kričala je, naj jo močno nabija in poriva tiča do konca v njeno zadnjico. Občutki so bili fantastični, nebeški pa so postali, ko ji je med nabijanjem v rit, v njeno pičko porinil še prst. Prosila ga je naj se ne ustavi, še več, svojo roko je stegnila proti svoji pički in s prsti začela masirati ščegetavček. Želela si je, da jo raznese od užitkov.  Še močneje jo je nabijal, dokler je ni napolnil s spermo in še po tistem nekaj sekund, dokler ni prišlo še njej. Rahlo se je stegnila naprej tako, da je njegov tič zdrsel iz nje, in se tresoče od užitkov zvijala po tleh. Po celem telesu jo je obšla kurja polt in v trenutku ni mogla izgovoriti ene same besede. Še vedno ga je čutila v sebi.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.