Erotične zgodbe: “Vroč vikend v hladnem kampu”

Posted by
sex oglasi

Obožujem morje in poletje z visokimi temperaturami, a obožujem tudi visoke temperature na morju čeprav je v zraku le kakšnih 17 stopinj.

Damir me je povabil čez vikend na morje kjer bi mu delala družbo medtem, ko bo urejal prikolico in jo pripravljal za novo poletno sezono. Kljub temu, da je bilo ves čas kislo vreme me je zasvojila ideja, da bom dva dni nekje ob morju. Ker imajo v bližnjem hotelu tudi notranji bazen, ki je odprt vse leto, sem brez razmišljanja pograbila nekaj cunjic, kopalke in se naslikala pred njegovimi vrati točno ob šestih zjutraj.

Med nama je takrat vladalo neko nenavadno vzdušje. Bila sva si všeč, se celo enkrat dala dol, potem pa se delala kot, da ni bilo nič. Obema je bila všeč svoboda a na skrivaj sva oba hrepenela po nekaj več vročih trenutkih. Dozdevalo se mi je, da bo zadnji izgovor glede družbe čez vikend precej pogrel najin odnos in nisem se motila.

erotične zgodbe v kampuKo sva prispela sem najprej napolnila pljuča z omamnim vonjem po morju in borovcih. Vreme je bilo precej ugodno. Celo toliko, da sem se popoldne za nekaj uric posončila. Damir je bil priden kot mravljica in ves dan delal okoli prikolice. Poslal me je na kopanje in dejal, da se mi bo čez kakšno uro pridružil tudi sam.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

V hotelskem kopališču ni bilo praktično nikogar. Nekaj upokojencev in skrivnosten parček, ki se je precej očitno izogibal kontaktom z drugimi gosti. Ko sem zaplavala v prve metre sem se sama pri sebi nasmehnila saj mi je bilo hitro jasno zakaj sta golobčka tako skrivnostna. V očeh jima je pisalo, da sta par samo tukaj, v resničnem življenju pa imata tam zunaj vsak še enega partnerja. Očitno nezadovoljna v ljubezenskem pogledu sta se ves čas zadovoljno kljunčkala in si izmenjavala zaljubljene poglede. Zavidala sem jima a se potem hitro spomnila na mojega Damirja. Bila sem prepričana, da zvečer ne bova šla vsak na svoj konec postelje.

sex oglasi

Kasneje se mi je pridružil v bazenu in mi pred oči ponosno nastavljal svoje izklesano telo. Ko me je ob robu bazena prijel okoli pasu sem se prepustila njegovim rokam, ki so me potegnile k njemu. Poljubila sva se kot bi to počela vsak dan in tudi počutila sem se tako. Vprašal me je ali me to moti, pa sem mu namesto odgovora le vrnila poljub. Verjetno je razumel hehe.

Večerjala sva v izvrstni restavraciji v hotelu in si privoščila morske jedi katerim doma ponavadi ne pridem niti blizu. Dobro rdeče veni je le še obogatilo okus čudovito pripravljene hrane. Všeč mi je bilo tisto mirno, sproščeno vzdušje. Tiha glasba, nekaj lenih, vase zatopljenih gostov, skrivnosten parček in midva. Ona je nekajkrat pogledala proti najini mizi in predstavljala sem si, da se je spraševala ali imava za seboj podobno skrivnost kot onadva. Prijazno sem se ji nasmehnila in se posvetila mojemu lepotcu, ki je zasanjano zrl v moj globok dekolte.

“Bova sladico?” je vprašal, da bi se izmuznil mojemu policijskemu pogledu.

“Mhm,” sem zamrmrala. “Ampak ne tu.” Sem dvoumno končala.

Vrnila sva se k prikolici in bila sem prijetno presenečena nad tistim kar naju je čakalo. Resnično se je potrudil in vse spravil v red. Prav ničesar ni manjkalo in z zadovoljstvom sem se predala še enemu kozarčku vina. Tako mirno in spokojno je bilo tam, da bi ostala za vedno. Stran od vse ropotije vsakodnevnega stresa.

Sklonila sem se proti njemu in mu ukradla poljub z ustnic, ki so imele opojen okus po vinu. Odložila sem kozarec nato pa mu sedla v naročje. Ker je sedel na stolu sem ga zlahka obšla z nogami in, ker sem bila oblečena v krilo, pod seboj, hitro našla oporno točko. Potem sem se zadovoljno naslonila, njegovo glavo objela z dlanmi in se mu prisesala na usta. Njegove dlani so se spustile na moje boke, ki so se skoraj neopazno zibali naprej in nazaj. Ob vsakem premiku sem čutila kako se povečuje izboklina pod menoj in se zadovoljno prestavljala tako, da mi je bilo najlepše.

“Amm, zmanjkuje mi prostora,” je potožil nad pretesnimi hlačami.

Z roko sem segla navzdol, poiskala zaponko na pasu, jo odpela in se lotila še gumbov. Vse skupaj mi je neverjetno spretno uspelo že v prvo. Potem sem z roko segla v njegove hlače in poiskala utesnjen, nabrekel ud. Hvaležno je zavzdihnil, ko se je njegova vzmet sprostila, jaz pa sem imela zdaj nekoliko drugačno nalogo saj se mu je korenjak postavil pokonci in, če sem ga želela še naprej božati s svojo potrebno muco, sem se morala bolj potruditi.

Kmalu sem se zavedla, da sem enostavno preveč potrebna tistega čvrstega lepotca pod seboj, da bi se le drgnila obenj. Še enkrat sem segla navzdol, ga prijela med palec in kazalec, z ostalimi prsti pa v stran potegnila vlažne spodnjice. Še zadnjič sem se pohotno pobožala po razgreti češpljici z njegovim nabreklim vrhom, nato pa počasi sedla nanj. Družno sva zajela sapo in se izgubila v nov poljub. Pohotno me je zgrabil za zadnjico, ki se je vse hitreje vrtela v njegovem naročju, se odbijala od nog in se vračala nazaj.

Prva potešitev tistega vikenda je prišla precej hitro in je bila že več kot dobrodošla. Nisem se umaknila z njega. Tako prijetno mi je bilo sedeti na tisti utripajoči žili. Nagajivo sem ga stiskala in vsake toliko sunila z boki proti njemu, on pa me je grizljal po vratu in božal mojo napeto zadnjico. Potem je vstal s stola, skupaj z menoj v naročju in me odnesel do postelje. Legla sva med sveže, dišeče rjuhe ter se predala novemu navalu strasti.

“Še dobro, da sem vse končal in mi jutri ne bo potrebno delati,” je rekel, ko me je pogledal v oči in znova nasadil.

“Okoli prikolice ljubček,” sem se nasmehnila. “V njej boš pa še pošteno garal.”

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.