Erotične zgodbe | Učiteljica Majda

Posted by
sex oglasi

Obiskovanje govorilnih ur je za starše ponavadi trn v peti in bi se jim radi na vse mogoče načine izognili, ampak ne za Braneta

Brane je moral izpolniti “dolžnost” potem, ko sta se z ženo ločila in je pristal tudi na obveznost katere prej ni nikoli opravljal. Začel je hodit na govorilne ure za svojega sina, ki je bil nekoliko preživahen med poukom.

“Zdaj pa vidim po kom je tako nagajiv,” se je nasmehnila učiteljica Majda, ko ji je Brane v pogovoru namenil pikantno šalo.

Njen pogled je bil povsem drugačen kot tisti, ko je vstopil v razred. Zdelo se mu je, da ga gleda nekako, khm, no ja, nekako zapeljivo. Od učiteljice tega seveda ni pričakoval kot tudi to ne, da ga bo doma na mailu že pričakalo njeno sporočilo.  V njem se mu je opravičila za pozabljivost in pripela nek obrazec za šolo v naravi. Zaključila je precej “prijateljsko” in mu namenila celo smejka. Da se veseli naslednjega srečanja, mu je napisala.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Brane ni po “župi” priplaval in je takoj seštel 1+1. Vrag mu ni dal miru in ji je odpisal. Da se tudi sam veseli naslednjega srečanja in, da upa, da ne zaradi graje njegovega sina. Ko je stisnil “pošlji”, ga je obšla slabost. Bebec, kaj je naredil. Sina je zakoličil do konca leta pri njenem predmetu.

sex oglasi

Niti minuta ni minila, ko je že prejel odgovor. Tisti stavek je prebral vsaj 20x in se z dlanjo pogladil po prebujenem mednožju.

“No ja, zakaj bi čakala tako dolgo hehe, ste morda za kavo?”

Brane je seveda bil za kavo, sok, pivo, vino, viski, karkoli. Tudi kozarec mleka bi spil na zdravje seksi, pohotne učiteljice Majde. Par let starejša od njega, že na prvi pogled sexy zapeljivka, mu je dala takoj vedeti, da jo zanima. Že se je srečal s podobnim primerom in takrat je bilo nekaj tednov precej divje. Vse skupaj je bilo preveč tudi za njegov zakon, ki se je precej klavrno končal. Čeprav si je po drugi strani kar oddahnil od več let trajajoče vojne z ženo, ki ji ni bilo do drugega kot do deljenja stroškov in skrbi za otroka. Ob besedi “seks” jo je vedno pričela boleti glava, med nogami so se ji pojavili turi in zdelo se je, da ima vsaj 25 dni na mesec menstruacijo.

Njegove želje in upi so bili uslišani. Po prvi kavi sta naročila viski in potem še nekaj teh, kar je vodilo v zelo odprt pogovor. Majda se je opravičevala, da je tako direktna in, da ne želi izpasti predatorka, a jo je Brane pomiril in dodal, da tudi sam ne mara predolgo hoditi okoli vrele kaše. Prasnila sta v smeh, ko je užaljeno dejala, če je zdaj kar kaša. Bog si ga vedi kdaj sta se prijela za roke. Kar naenkrat med klepetom sta se začela božati po prstih, jih križati in se zapeljivo smehljati. Njena noga pod mizo se je prevečkrat obregnila ob njegovo in kmalu se je zavedel, da mu kurac tako močno stoji, da niti na stranišče ne more. Brane je bil pečen, ona pa tudi. Sproščenost v pogovoru je vodila do tega, da ji je za svojo zadrego odkrito priznal.

“Trdega imaš?!” je z zaigranim začudenjem vzkliknila.

“Aha in zdaj to ve cel lokal,” je odvrnil.

Režala sta se kot zmešana in prav nič čudnega ni bilo, da sta večer končala pri njej doma. Živela je v centru in imela prav prikupno stanovanjce. Že na prvi pogled je dojel, da ima rada nekoliko prestiža in sexy dodatkov. Ne bi ga presenetilo, če bi imela omaro polno spolnih pripomočkov. Skočila je v kopalnico in iz nje prišla v udobni oblekici, ki je nesramno pokazala njene nabrekle bradavice. Presenetilo ga je, da je imela še vedno obute visoke petke. Huh, kako sexy se mu je to zdelo. Sedla je na zofo in ga povabila k sebi. Nekaj časa sta se tam mečkala, njegova roka je bila večino časa pod njeno oblekico, potem pa se je odločil preveriti še “jedrost” njenih lepih joškov. Bila je popolna, ob vsem tem pa še tako hudičevo potrebna. Med mečkanjem mu je odpela hlače, raztegnila zadrgo in segla po nabreklem korenjaku …

 

Preberi celotno zgodbo!

 

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.