Ljubiteljica sperme

Posted by

Ana je nepoboljšljiva ljubiteljica sperme. Spraševal sem se že ali je možno, da je kakšna ženska tako potrebna kot Ana in nikoli si ne bi upal odgovoriti pritrdilno. Nekaj čas sva hodila potem pa je izginila kot kafra.

Vse do prejšnjega tedna nisem vedel kje se nahaja in po pravici povedano, sem kar malce pogrešal njene nenasitne ustnice, ki so znale tiča pripraviti do silovitega izbruha.
Prejšnji teden sva se srečala v kinu in že po kratkem, vljudnem pogovoru, je namignila, da še ni pozabila okusa moje sperme.
Ker so bile poleg njene prijateljice in moj prijatelj, mi je bilo malce nerodno. Vseeno pa sem pomislil na to kako lepo mi je bilo z njo svoje dni. V kurcu me je pričelo ščemeti od potrebe in Ana je vse močneje obračala svoje velike modre oči. Zdelo se mi je, da namiguje na stranišče kamor je nato tudi odšla. Znašel sem se v velikih dvomih.
Oditi za njo ali ne?
Glede na to, da sem jo dobro poznal, sem se odločil in šel. Prijatelja sem zadolžil, da pelje Anine prijateljice na pijačo, sam pa poln upanja vstopil na žensko stranišče. K sreči je bilo prazno. Le ena vrata so se odpirala in zapirala kot bi nekdo klical k sebi.

Ko sem vstopil, me je tam čakala pohotna Ana.

“A veš kako sem pogrešala tvojega kurca?!” je rekla.

“In zakaj potem nisi kdaj prišla do mene?”

Skomignila je z rameni in mi pričela odpenjati zadrgo. Sijočih oči in odprtih ust je potegnila trdega kurca iz mojih spodnjic. Resnično se ne spomnim kdaj sem bil nazadnje tako potreben kot takrat. Še dobro, da je prijatelj poskrbel za njene prijateljice, saj je ona morala poskrbeti za kurca, ki se je tako lepo prilegal njenim ustom.

Nekajkrat ga je oblizala, vtaknila v usta, ga posesala čisto do jajc, potem pa vzela iz ust in nekoliko razočarano naznanila: “Fukala ne bova. Ta rdečo imam.”

Skomignil sem z rameni češ, vseeno mi je in jo zgrabil za lase. Nasadil sem jo na tiča in opazoval kako se ji solzijo oči. Rada ga je takole nekoliko bolj grobo fafala. To ji je bilo všeč in tega seveda nisem pozabil.
Ni veliko manjkalo pa je ne bi mogel dovolj hitro nabijati na kurca. Dobesedno prehitevala me je, goltala mojega tiča in kar nekoliko preglasno momljala.

Čutil sem kako mi vre v jajcih, Kako se pripravlja silovit izbruh in se z vso hitrostjo prebija po dolgem kurcu, ki je s svojim vrhom tičal globoko v njenem žrelu.

“Prasica, kaj mi delaš?!” mi je ušlo.

Za hip sem na njenem obrazu opazil pohoten nasmešek, potem pa je še močneje posesala kurca, okoli debele glave vrtela svoj jezik in z velikim pričakovanjem v očeh gledala proti meni.
Z roko sem se moral nasloniti na vrata, da mi ne bi zmanjkalo tal pod nogami, potem pa sem se sprostil kot že dolgo ne. Globoko v grlo sem ji poslal nekaj zaporednih, močnih brizgov vrele sperme, za hip zajel nekaj zraka in še enkrat popustil mišice.

Sperma je v sunkih prihajala iz mene, Ana pa jo je pridno goltala in mežikala s svojimi dolgimi trepalnicami. Zdelo se mi je kot, da mi nikoli ne bo nehalo prihajati. V trebuhu sem čutil ogromno praznino, jajca pa mi je pričelo vleči navzgor.
Ko sem se nekoliko umiril, je punca pridno posesala še zadnje kapljice in oblizala nabreklo glavico, ki se je mastno svetila od obilice sperme. Nisem vedel kaj točno me je doletelo, ona pa se je smehljala kot, da ne bi bilo nič.

“Škoda, da mam ta rdečo,” je žalostno začela. “Lahko pa me pofukaš v rit?”

Verjetno sem od neverjetnega presenečenja le izbuljil oči, potem pa nepovezano dodal, da morava k prijateljem, ki so naju čakali, sicer bomo zamudili predstavo. Vseeno pa sem imel v glavi plan za nadaljevanje večera in v njem se je znašla tudi njena mala, seksi ritka.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.