Erotične zgodbe | Samosvoja Maša

Posted by

sex oglasi

Resnične erotične zgodbe najstnice

Resnične erotične zgodbe

Ime mi je Maša in imam 19 let. Živim življenje običajne potrebne najstnice. Lahko bi rekla, da mi seks pomeni največ v življenju saj se dnevno srečujem z veliko dozo potrebe katero je nekako treba potešiti.
Do pred kratkim sem imela starejšega fanta, ki je bil sicer čisto v redu tipček a malo preveč zakompleksan sam s seboj. On bi se ženil, imel otroke, hišo, vrt, psa …
Meni pa se meša od misli na velike trde tiče in na to kako jih obdelujem tudi po več hkrati. Njemu je bila že ideja o piersingu v popku nekaj nenormalnega, a sem si ga vseeno dala narediti. Seksala sva samo trikrat na teden, jaz pa bi trikrat samo na dan. Seveda sem imela vmes še drugega frajerja, ki mu ni bilo težko sredi noči pustiti doma ženo in prileteti po mene.

Vozil me je v najeto sobico, ki jo je plačeval samo za to, da sva lahko tam fukala kadar sva imela čas. Ponavadi sem se uredila že doma, se stuširala in sem potem lahko v najini sobi gola na postelji čakala, da pride iz kopalnice. Razkrečila sem noge, da je po vstopu najprej zagledal mojo pobrito pičkico, ki jo je tako rad lizal. Mojemu fantu se ni dalo, ta občasni fukač pa bi dal življenje za lizanje moje potrebne pičke.

Obožujem analni seks

Rad je videl, da imam lase spete v čop. Komu pa niso všeč mlade potrebne najstnice, hehe?! Imam bolj majhne joške, a mi je dal že zdavnaj vedeti, da so mu všeč. Vitke bejbe s pobrito pičkico, lase v čop in ne prevelike joške. To je bil recept za zmešati tipa, ki te lahko fuka celo noč. Ob njem sem pa še sama doživela trenutek, ko nisem mogla več. Takrat sem samo ležala ob njem, ga božala, ali pa mu počasi fafala tiča. sčasoma me je spet prijelo in sem se vsa divja vrgla nanj.

Moj fant tudi ni maral slišati za analni seks, ta jebač pa bi me fukal v rit večkrat kot v pizdo. Le kaj je bilo mojemu tipu, da je bil takšen?
Na noč sva porabila po dve škatlici kondomov. Noseča ravno nisem hotela domov in pri vsej tisti količini sperme s katero sem se srečevala, bi se to hitro pripetilo.

Zadnjič, ko je prišel iz kopalnice in me videl razkrečeno na sveže postlani postelji, mu je obrnilo oči. vrgel se je na posteljo med moje noge in mi usta nalepil na vlažno pičkico. Čutila sem kako jo razpira z jezikom, kako ga počasi rine vame in se zajebava z nabreklim ščegetavčkom. Všeč mi je bilo, ker sem se lahko sprostila, se drla in cvilila, če mi je pasalo, ali pa počela kaj drugega zelo na glas.
S svojimi pohotnimi rokami me je grabil za ritko in me vlekel k sebi, medtem pa z jezikom zadovoljeval pohotno pizdico. Razmetavalo me je po postelji, z boki sem letela po zraku, on pa kar ni in ni odnehal.

sex oglasi

Druženja z velikimi kurci si zapomniš za vedno

Spomnim se, da sem v nekem trenutku pogledala navzdol in opazila tistega velikega kurca, ki se je ponosno postavil pokonci. Spravil se je nad mene in mi debelo, utripajočo kito porinil v usta. Fafala sem ga ali pa je bolj on mene fukal v usta, saj ne vem. V glavnem, počutila sem se divje potrebno, si v pizdo porivala prste in skoraj celo dlan, on pa je mečkal moje uboge joške.

»Od zadaj te hočem pofukat,« je rekel in niti za trenutek ni rabil čakat.
Obrnila sem se na vse štiri in nastavila svojo rit kot sem le mogla zapeljivo. Najprej me je doletela klofuta z leve, potem še z desne, ritnice so me žgale od bolečine, potem pa še tisti ogromen kurac naravnost v sočno pizdo, ki ga je tesno objela, se pričela prijetno krčiti in že po nekaj sekundah prihajala, špricala, se veselila.
Ječala sem z obrazom zakopana v blazino, trzala v bokih in med prste grabila odejo. Čutila sem kako mi njegov kurac pulzira v češplji in kako ga potem počasi vleče iz nje. Kar malce žal mi je bilo, da mi je tako hitro prišlo, ampak bilo je božansko. Še vedno sem klečala na vseh štirih in molela svojo rit v zrak. Potem je pričel božati z mastnim tičem, ga porinil med ritnici in pričel drgniti po ritni luknji. Spet me je podžgalo k razmišljanju o novi rundi in, ko sem ga zaslišala kako momlja za menoj, sem vedela, da ga bom dobila.

Besede, ki sem jih želela slišati

»V rit te bom pofukal, prasička potrebna!«

»Jaaa!!! V rit me daj, prosim … jaaaa!!!« sem kričala, ko mi je debelo, nabreklo gravo potiskal skozi analno odprtino.

Obraz mi je vleklo skupaj od sladke bolečine in užitka, iz grla se mi je utrgal dolg krik, on pa je nadaljeval brez prestanka in ga tiščala vame dokler ni z jajci udaril ob notranjo stran mojih stegen in vročo pičko.

Sledil je totalen fuk brez obotavljanja. Fukanje v rit, v mojo malo, tesno rit, kriki užitka in zvoki udarcev ob moji napeti ritnici, rdeči od tepeža.
Prišlo mi je še močneje kot prvič in še bolj blazna sem obležala tresoča sredi postelje, ter se čudila brizgom vode iz moje pičke, ki je orgazmirala, se krčila in raztezala, ter kar prosila, da jo pofuka takoj po zadnjem orgazmu.

sex oglasi

Morda vas zanima tudi:

5 komentarjev

  1. Mojči says:

    Dobre erotične zgodbice mate 😉

  2. ful dobro se prebrat še rajši za pogledat to lepo sexsi dekle

  3. Aleš,kva misles bi me rad pofuku ha?
    No,imam zeki sočno češpljico ki je zelo potrebna…aleš,bi me pofuku s svojim mastnim kurcem ane;-)

  4. Zelo sem potreben sedaj ko sem prebrau to besedilo sem pa se bolj .masa lahko se kje dobiva ali za kaj zmeniva .tu imas mojo tel.in pisi mi sms de se dubiva in da te pofukam in vtaknem moj k..ac kamor bos hotela.