Erotika za lahko noč

Posted by
sex oglasi

Erotika ti lahko prav lepo začini konec napornega dneva

erotika

Erotika darilo človeku

Erotika je vsekakor na delu, ko te zvečer pred spanjem nekaj zaščemi in ti pogled uide po postelji kjer iščeš osebo s katero si jo deliš. Rjuha le na pol zakriva njeno golo telo, ki se leno zvija pod njo. Ravno toliko ji je do spanja kot tebi. Z roko si pogladi razgaljeno stegno in te pohotno pogleda.

Poljub za lahko noč se zavleče. Prsti se prepletajo, kmalu poiščeš njene božanske prsi in si zaželiš poljubljati njeno dišečo, svileno kožo.

Erotika v pravem pomenu besede

Vrača ti poljube. Njena desnica se prikrade v tvoje spodnjice. Zavzdihneš, ko se njeni vitki prsti ovijejo okrog nabrekajočega uda. Tako zelo prija …
Začne se igrati z njim, ti pa ji obraz pritiskaš ob jedre prsi. Že sama misel, da gola leži poleg tebe v postelji, ti ne da miru. Le kako bi lahko mirno prezrl to?

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Z roko ji sežeš med noge. Vlažna je. Tudi ona zavzdihne in nežno ugrizne v tvojo ustnico. Potem ti na uho šepne, da ti ga bo potegnila za lahko noč. Uide pod rjuho in čez nekaj sekund se tvoj ud spremeni v žarečo bakljo v njenih ustih. Te ga sesajo, objemajo in mu ne dajo miru.

sex oglasi

Zdrži, zdrži

Tako si prigovarjaš, saj si ne želiš prav na hitro končati tiste erotične poezije, ki se pravkar razvija. Njeno cmokanje tam spodaj te spravlja ob pamet. Najraje bi zaril svoj jezik v njeno vlažno muco, jo obdelal z njim, potem pa jo naskočil od zadaj. Tako kot ima najraje. Kriki napolnijo sobo, njeno sladko ječanje pomeni novo zmagoslavje za oba. Prazniš se brez kančka slabe vesti in ji to nežno priznavaš tik za ušesom.

Obležita drug na drugem, prepletena z udi in vlažno rjuho. Končno zaspita. Vzamejo vaju erotične sanje in vaju zazibljejo v čudovit sanjski svet erotike.

Galerija Erotika za lahko noč


Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.