Skrivnostni sindrom bele halje

Posted by

erotične zgodbe Sindrom bele halje

Morda ste že kdaj slišali za “sindrom bele halje” a ta hip ne veste kaj natančno bi to pomenilo. Zapeljivka Eva je na svojem blogu “Evin svet”o tem izrazu celo napisala erotično zgodbico!

Med zaposlenimi v zdravstvu pa kroži še ena varianta razlage tega sindroma. Ena od višjih medicinskih sester, Berta, je bila znana po tem, da so ji pripisovali sindrom bele halje. Najprej ji je sindrom uničil (ne pretirano srečen) zakon, potem pa jo je prisilil v precej več nočnih izmen kot bi jih bila sicer deležna. Bila je dobesedno nora na zdravnike.

Bivši mož jo je na parkirišču zalotil z oddelčnim zdravnikom. To vsekakor ne bi bila težava, če ne bi bila v avtomobilu, samo v modrčku in spodnjicah, on pa z razpeto belo haljo iz katere je kukal njegov trd ponos. Njeni prsti so se ga čvrsto oklepali medtem, ko se je z usti sklanjala k njemu. Njen mož je bil znan po svoji mirnosti in tudi takrat se ni izneveril svojemu slovesu.

Mirno je potrkal na šipo avtomobila in z blagim nasmeškom opazoval dva na smrt zgrožena obraza.

“Ste prosti čez 20 minut?” je vprašal in naredil neverjetno simpatičen obraz. “Pa upam, da za fafanje ne računate več kot 20€?”

Potem se je obrnil in počasi odkorakal v noč. Berta se dva dni ni upala domov. Šele, ko ji je sporočil, da jo “kufri” čakajo pri sosedi Lejli, je sredi noči prišla kot duh in enako tudi izginila s polnim avtomobilom krame.

V službi ni kaj dosti razlagala zakaj se je preselila v malo garsonjero. Nekaj časa se je držala nazaj, kar se sindroma tiče, a kmalu ni več zmogla tega pritiska. Na uvajanje je prišel mlad zdravnik, bleščečih zob in modrih oči. Kljub temu, da se je kolegicam zdel silno vzvišen, pa se je Berti že medilo med nogami, ko je govorila z njim in zvesto izpolnjevala ukaze, ki jih je večkrat lajal kot povedal. Nekaj na njemu jo je silno privlačilo. No ja, poleg bele halje seveda.

Preberi celotno zgodbo!

Evin svet sexa

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.