Erotične zgodbe | In kaj potem če se ne poznava?

Posted by
sex oglasi

seks z neznancem

Živahen večer na obali, glasba, vroči plesi, podivjane misli in občutek svobode

Vse to je botrovalo, da je Jana prvikrat v življenju storila nekaj česar navadno nikoli ne bi. Dan na plaži je bil za njo in njenima prijateljicama, ki sta se, tako kot ona, izgubili nekje na plesišču. Vse tri dame okrog 40-ih, atraktivne milfice, so se v svojih kratkih krilcih in globokimi dekolteji, porazgubile v množici na plesišču. Natakarji so spretno krmarili med njimi s polnimi pladnji najrazličnejših koktejlov in iskali naročnike.

Jana se je v plesnih ritmih ujela z nekim mlajšim tipom, ki je pohotno vrtel oči po seksi mački pred seboj. Bil je ravno prav visok in zelo solidno grajen, da je bil Jani takoj všeč. Menila je, da ji nekaj zapeljivega migljanja z boki v njegovem naročju in malce flirta ne bo škodilo. Njegove roke so se spustila po njenem ultra energičnem telesu in se ustavile na bokih. Takrat je dodala še nekaj obratov in se mu z zadnjico nagajivo zasidrala v naročje. Skozi tenko oblekico (spodaj je bila brez) je zelo dobro čutila njegov odziv na to potezo. Počutila se je skrajno poredno in trdonja tam doli ji je dal le še več motiva. V resnici o seksu z njim sploh ni razmišljala. Sprva se je želela le poigrati z njim.

Nekje v daljavi je za hipec ugledala rdečo skuštrano frizuro svoje prijateljice Lidije. Bila je energična kot njeni lasje in očitno je bilo, da je mislila resno, ko je popoldne dejala “Danes se bom dala dol pa, če bo konec sveta”. Plezala je po tipu, ki si ga je ogledovala že na plaži in jasno je bilo, da ima vse pod kontrolo. Ko bo hotela, bo šel za njo, pohlevno kot kužek in izpolnil prav vse njene želje.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Jana, na drugi strani, pa se je komaj pričela spopadati z mešanico čustev, želja’ in se počasi izgubljati v vrtincu sle, ki jo je vse močneje objemala. Iz zvočnikov so zadoneli še hitrejši ritmi in tudi njeni boki niso prav dosti zaostajali. Ubogi soplesalec se je sklonil k njeni rami in ji skozi smeh na uho zavpil, da mu bo prišlo, če bo tako nadaljevala.

sex oglasi

“Potem ne bo nič ostalo za kasneje?!” se je zakrohotala nazaj in izpraznila kozarec, ter ga odložila na pladenj, ki je tisti hip kot naročen prišel mimo.

Na njegovem obrazu je bilo videti, da je vesel njenega odziva a ji je kljub temu nekaj odvrnil nazaj.

“Pa kaj potem, če se ne poznava?” je odvrnila, se obrnila in ga vroče zalizala sredi plesišča.

“To bejbiii!!!” je zavpila Lidija, ki se je s svojim “ulovom” prav tisti hip primajala mimo. “Odhajam v sobo!” je zavpila, da bi ji dala vedeti, da bo ta zasedena.

Jana je razočarano zavzdihnila, nato pa še enkrat prilepila svoje vrele in sočne ustnice nazaj na njegove. Spomnila se je zanimivega kotička med palmami, ki ga je videla tisti dan. “Ponoči mora biti povsem neviden”, je pomislila.

Prijela ga je za roko in ga vlekla za seboj s plesišča. Malce mu je bilo nerodno saj se mu je na hlačah jasno zarisala izboklina. Ko sta bila zunaj je na to pozabil in se rade volje pustil vleči v neznano. Spustil je pogled na njeno čvrsto zadnjico in opazoval kako ritnici enakomerno razmetavata kratko, frfotajoče krilce naokoli.

Imela je prav. Kotiček med palmami je bil popoln in dovolj oddaljen od morebitnih neželenih obiskovalcev. Obesila se mu je okoli vratu in z ustnicami pričela božati njegov dišeč vrat. Vonj njegove kolonjske ji je bil zelo všeč. Čutila je kako se njegovi prsti predajajo raziskovanju in kako razmišlja kdaj bo pravi trenutek, da jo zgrabi za zadnjico. Upala je, da ne bo predolgo tuhtal saj jo je imelo, da bi ga dobesedno podrla na tla in posilila, če bi bilo treba.

K sreči to ni bilo potrebno. Njegove dlani so v možgane sporočile, da se nahajajo na njeni povsem goli zadnjici, prsti pa so sporočali, da navkljub intenzivnemu iskanju nikjer ne najdejo spodnjic. Sledila je eksplozija veselja v njegovem centru zaznavanja kar je pomenilo le eno. Ker mu je medtem že odpela hlače in potegnila nabreklega korenjaka na svež morski zrak, se je lahko le še prepustil njeni domišljiji. Sam je sicer ni zmogel več preseči. Počela je vse kar bi si lahko zaželel in še več. Tako mu je tam v polmraku lepotička na kolenih z usti obdelovala korenjaka in ob tem tako pohotno momljala, da ni vedel kaj bi prej storil z njo.

Ko se je naslednjič srečal z njenimi ustnicami je roko potisnil pod njeno krilo in prsti so šli preverjat stopnjo vlažnosti. V možgane je priletel rdeči alarm: “Poplava!” je vpilo med njegovimi ušesi. Prsti so mu za šalo zdrknili vanjo in čutil je kako ji jemlje kolena. Strastno sta se poljubljala, njena desnica je pošteno žulila njegovega tiča on pa si je želel le, da bi jo nasadil prej preden mu nesrečno pride v njeno dlan.

Obrnil jo je od sebe, ji privzdignil kratko krilo preko zadnjice in se potrebno zaril med tista čudovita hlebca. Močno je zaječala, ko je z rokama iskala oporo na bližnji palmi. Bil je globoko v njej, v tisti vreli, poplavljeni muci, njena lastnica pa je tako milo javkala, da je naravnost užival v vsakem gibu, ki je pri njej sprožal to reakcijo. Imela je čudovito ritko, kot ustvarjeno za njegove roke, ki so jo pohotno grabile. Spomnil se je, da ima bejba tudi čudovite joške in jih šel obiskat. Ni mu bilo žal, da je za hip izpustil tisto seksi ritko. Še vedno se je zabijal vanjo od zadaj in tuhtal kam bo “odložil” tovor. Že to, da nista prišla niti do vprašanja glede kondoma ga je vrglo v nebesa.

A ne tako kot njene naslednje besede: “Da ne bi slučajno nehal? Fukaj me do konca slišiš?! Hočem te v sebi … tvojega kurca, tvojo spermo, … ahhhh, daj me še, še, …”

Ubogal jo je. Le kdo je ne bi?

Si želiš doživeti kaj podobnega v živo? KLIKNI ZDAJ!
 sex oglasi

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.