Erotične zgodbe | Obdarjena administratorka Tanja

Posted by
sex oglasi

Bralci pišejo | avtor: Pikec

Najslabše kar se lahko človeku v službi zgodi, da je pretirano ne mara, ko pa imaš svoje delo zares rad …

Tanja je bila administratorka, ki je stregla našemu šefu od spredaj in zadaj. Bila je punca nekoliko močnejše postave a že na prvi pogled hudimano seksi. Črni dolgi lasje so se krasno ujemali z njenimi modrimi očmi, ki so svetili s prelepega okroglega obraza. Njena koža je bila popolna. Videti je bila okusna in sladka. Človek bi jo kar polizal!

Polne ustnice so se ves dan zapeljivo šobile, njen nasmešek pa je razkrival brezhibno bele zobe. Na urejenost je veliko dala. Vedno popolno naličena in oblečena po zadnji modi. Karkoli je nadela nase je bilo kot ulito pa čeprav je imela na pravih koncih nekoliko več oblin. Lepotica za prste obliznit.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Vedeli smo, da njeno telo krasijo tetovaže a kaj več kot tiste na roki nismo videli. Jaz pa sem imel to srečo, da so se mi pred očmi razkrile prav vse. Tanja je pred dnevi začuda z veseljem sprejela moje povabilo na kavo, jaz pa zvečer, ko se je kava zavlekla v steklenico izbranega vina, njeno povabilo k sebi domov.

sex oglasi

Verjetno je opazila kako ji ves večer strmim v velike prsi in jo dobesedno požiram z očmi. Priznala mi je, da sem ji že nekaj časa všeč in je bila mojega povabila zelo vesela. Ko me je vprašala kaj menim o seksu na prvem zmenku sem ji odgovoril z nasmehom skomignil češ “meni je prav”.

Njeno stanovanje je bilo nekoliko prostornejše od mojega, opremljeno pa nekajkrat okusnejše in prijetnejše za oko. Hitro sem opazil, da je ljubiteljica vsega erotičnega. Rdeče zavese, seksi postelja s katere so za okras visele rožnate zapestne lisice in cela zbirka erotične literature na knjižni polici. Brez sramu mi je razkazala svojo zbirko intimnih prijateljev za osamljene večere nato pa odprla omaro in me vprašala v katerem kosu bi me najraje videl.

Verjetno so se mi oči zasvetile, ko sem izbiral svetlo moder komplet tangic in modrčka. Brez oklevanja je pograbila obešalnik in z njim krenila proti kopalnici. Rekla mi je naj se udobno namestim in mi pomežiknila. Kurca sem imel trdega kot kamen, ko sem sedel v udoben fotelj. Z roko sem šel preko izbokline in malo je manjkalo pa bi ga kar tam vzel iz hlač in jo pričakal s stojanom v rokah.

Vrnila se je kot prava zvezda filmov za odrasle. Na mah sem pregledal vse njene tetovaže in se slinil ob pogledu na njene obline. Obrnila mi je hrbet in mi na ogled postavila svojo “bogato” baročno zadnjico. Moja usta so ostala odprta ob pogledu na ritko mojih sanj. Za hip sem si pred oči priklical tisto iz službe v strogi črni obleki ali oprijetih hlačah, potem znova preklopil “v živo”. Enostavno moral sem si odpeti zadrgo sicer bi mi jo odneslo.

Ob tej moji potezi se je zadovoljno namuznila in prišla bližje. Pokleknila je ob fotelj, s prsti objela mojo korenino in si z zanimanjem ogledovala nabreklega tiča. Z jezikom je obliznila svoje živo rdeče, polne ustnice in z modrino svojih oči ustrelila v moje. Le kako bi si lahko kdaj sploh predstavljal, da mi ga bo seksi Tanja fafala v njenem stanovanju?!

Vzela si je čas in ga počasi obdelovala s svojimi čudežnimi ustnicami. Naslonil sem se nazaj in jo opazoval pri delu. Res se mi je zdelo kot bi živel svoje sanje. Nič kolikokrat sem jo že pofukal v njih, z njo počel čisto vse kar mi je padlo na pamet in si ga celo vrgel nanjo na službenem WC-ju. Lepo počasi ga je jemala v usta, s prsti gladila mošnjo in goltala centimeter za centimetrom. Če sem še malo nazaj razmišljal o tem ali naj jo opozorim, da mi prihaja pa mi je bilo kmalu jasno, da tega ne bom zmogel. V trenutku me je razneslo globoko v njenih vročih ustih, oči mi je obrnilo naokoli in le še izgubil sem se lahko v tistem velikem fotelju.

Medtem, ko sem počasi prihajal k sebi je ona legla na svojo udobno posteljo in prikazala nekaj akrobatskih veščin. Prikupno zaobljena dama si je noge spretno potisnila za vrat, uperila svoje mednožje proti meni in se pričela igrati s svojo muco. Kljub temu, da sem bil potešen le nekaj trenutkov nazaj pa se mi je v glavi ponovno pričelo bliskati. Vedel sem, da jo bom kmalu nasadil na še vedno trdega kurca, ki mi je željno utripal med nogami, vprašanje je bilo le na koliko načinov in kolikokrat si jo bom vzel.

O tem pa prihodnjič 😉

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.