Erotične zgodbe | Se spomniš tiste slike?

Posted by
sex oglasi

Dragi, se spomniš tiste slike … lanskega poletja … tik preden ti ga vzamem v usta?

Mmm, spomini so še vedno sveži. Pogrešam okus tvojega korenjaka v svojih ustih. Ure in ure sem ga lahko ljubkovala, ga božala z jezikom in vzburjala s svojimi ustnicami. Takrat si prvič rekel, da bi imel rad to sliko za vedno pri sebi. Dovolila sem ti, da si vzel svoj telefon in ti pozirala z napol odprtimi usti le nekaj milimetrov od tiste srčkane, nabrekle glavice.

Cmok!

Potem sem jo objela z ustnicami, se prav počasi zavrtela malo v levo in potem še malo v desno, te gledala v oči in se, kljub polnim ustom, zasmejala. Bil si tako blažen in umirjen kot bi ti v službi dala eno izmed pomirjeval. Vedno si bil navdušen nad dejstvom, da hodiš z medicinsko sestro.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Se spomniš kako si mi za pusta kupil seksi komplet medicinske sestre in “fukiš” spodnje perilo? Po najinem prvem večeru sem morala uporabiti vse svoje šiviljske spretnosti, da sem krilo sestavila skupaj, hehe.

sex oglasi

Tudi ob tistem najinem fotoshootingu sem ga oblekla. Tudi jaz sem hotela eno sliko za spomin, zato sem kamero nastavila na rob mize in jo usmerila proti nama. Nato sem ti skočila v naročje in šla še enkrat preverit kako je videti na posnetku. Bilo je ravno prav. Tudi sam si prišel preverit potem pa me tam, naslonjeno na mizo, pofukal od zadaj. Tvoj korenjak je bil nepotešljiv. Ravno tako kot moja muca.

Bila je dobra vaja za tisto kar sva potem počela pred kamero.

Veš dragi, ravnokar gledam ta posnetek na svoji ogromni televiziji. Roko imam v hlačkah in prste povsem vlažne od pohote tam spodaj. Škoda, da nisi tu ampak tam nekje daleč, s svojo novo bejbo. Vseeno te pogrešam. Vseeno bi ti takoj dala, če bi hotel.

Zdaj pa si jo moram drkati sama. Še po vibrator se mi ne da.

Khm, telefon je pri roki … mogoče pa pokličem Davida iz petke. Moj novi sosed … jebač. Seksi je kot hudič. To bo!

Lepo se imej dragi, pa piši kaj, zdaj pa grem … cmok!

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.