Kako kupiti spodnje perilo za žensko?

Posted by
sex oglasi
Kako kupiti spodnje perilo za žensko

Kako kupiti spodnje perilo za žensko

Dragi moški, najprej pomislite kaj bi vaša draga rada nosila. Kako kupiti spodnje perilo za žensko, ni enostavna naloga. Ni pomembno kaj bi vi radi videli na njej, ampak bolj kaj bi ona rada imela na sebi. Poleg vas seveda 😉

Šalo na stran …

Poiščite nekaj v čemer bo videti lepa, ji bo udobno in se bo počutila samozavestno. Saj bosta le v primeru, ko se ona počuti samozavestno, zmagala oba. Lepo, zapeljivo spodnje perilo, žensko naredi močno. Počuti se kot kraljica sveta in je ob komplimentih le še trdneje v sedlu.

Hja, vi pa tudi.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Če se še vedno sprašujete kako kupiti spodnje perilo za žensko, potem si preberite spodnje nasvete in si oglejte videoposnetek v katerem zapeljiva damica vse skupaj razloži do potankosti.

sex oglasi

Pa prijeten nakup želimo!

 

  • Nikakor naj vas ne bo strah vprašati prodajalke ali prodajalca. Zato so tam, da vam svetujejo in pokažejo s prstom na pravi izdelek.
  • Zelo pomemben podatek je vedeti kakšen stil ji ugaja. Je rada predrzna, seksi, izzivalna ali pa ima rada bolj umirjene, konservativne reči.
  • Posebna zgodba je drago spodnje perilo. Ženske bi ga imele, ne pa nujno tudi kupile. Zato vedite, da boste s takšnim nakupom razveselili svojo drago kot bi ji prinesli kakšen kos lepega nakita.
  • POZOR! Pred nakupom se prepričajte, da veste katero številko nosi!
  • Veste kakšne barve ima najraje?

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.