Erotične zgodbe | Fukanje v službi

Posted by
sex oglasi

Ni ga boljšega kot fukanje v službi

Potrebovala sem nekaj uslug, on pa malce ženske pozornosti, tako sva na koncu pomagala drug drugemu. Med malico me je obiskal v moji pisarni in z obrazom prislonjena na steklo sem vzdihovala, ko me je obdeloval od zadaj.
Zelo dobro sem čutila njegovega kurca kako se je sprva nerodno prebijal do moje potrebne pičke, ko pa je bil enkrat notri je bilo vse skupaj prelepo. Ni ga več izvlekel in ga je pridno pritiskal pod moji napeti ritnici. Želela sem si ga kot še nikogar, z rokama sem se lovila, da ne bi padla, vmes pa radovedno pogledovala nazaj. S svojo močno roko me je potisnil nazaj k steklu in mi z ritmičnim suvanjem kazal svoje sposobnosti.
Vseeno pa je prišel trenutek, ko se je utrudil in tedaj sem prišla na vrsto jaz. Obrnila sem se in najprej pogledala proti njegovemu mednožju, kjer se je bohotil zelo velik kurac in podzavestno sem se že spustila na kolena. Prijela sem ga v roke, ga malce podrkala, nato pa si ga nastavila k ustom. Debelo glavico sem pritisnila ob nebo in se je lotila z vrhom jezika, ki ga je pričel spravljati ob pamet.
Medtem, ko sem imela usta polna njegovega tiča sem si s prsti segla k razmočeni pizdi in si jo pričela drkati kot bi bila sama doma v svoji postelji. Nič me ni bilo sram in tudi on je užival ob pogledu na pohotno pičko, ki si jo pošteno obdeluje. Čutila sem kako nama obema naenkrat prihaja in le vprašanje sekund je bilo kdaj bom imela polna usta sperme, toda nisem se obremenjevala s tem kajti prihajalo je tudi meni.

Zgodilo pa se je nekaj povsem drugega.

Prišlo mu je tako močno in iznenada, da z mojim orgazmom ni bilo nič. Po nekaj trenutkih sem razočarana zrla proti njemu, ko si je brisal kurca v malo brisačo. To je opazil in me pomiril, da še ni konec in, da bo zelo lepo poskrbel zame. Z nago ritjo sem sedela na pisalni mizi, ko je stopil k meni, me prijel za noge in jih podržal visoko v zraku, da sem se komajda ujela na komolce. Stopil je še bližje in mi še vedno trdega kurca nastavil pred potrebno pičko, ter ga prav počasi porinil noter.
Blažena sem odpirala usta in lovila sapo, on pa me je pričel poljubljati po vratu, ustnicah in bradi. Medtem je bil že s celim v meni in noge sem mu ovila okoli pasu. Njegove roke so pohotno padle po mojih joških, ki so bile ravno prav velike za njegove dlani v katerih jih je močno stisnil in mi nato lizal nabrekli bradavici, ki sta moleli ven med njegovimi prsti.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Sesal ju je in me sproti nabijal kot, da bi snemala pornič in ne le kavsala za lasten užitek. Ko je potegnil kurca iz pičke sem se že prestrašila, da je konec, nakar je pokleknil k meni in mi nudil kar poprej še nisem prejela. Prvič v življenju sem imela na svoji pizdi vroč jezik, ki me je s svojim lizanjem spravljal v delirij. Razmetavala sem z lasmi in suvala z boki, da je bilo kaj, on pa me je le izkušeno obdeloval dalje.

sex oglasi

Zaljubila sem se v oralo in njegov jezik, ter nekontrolirano nabijala njegovo glavo k svoji prihajajoči pizdi. Iz te je teklo kot za stavo in, ko ga je naslednjič zabil vanjo je pošteno špricnilo po mizi.
Še bolje sem se mu nastavila, ter ga priganjala naj me zadovolji. Obrnil me je naokoli, da sem z rokama priletela ob mizo in na njej pristala s svojim bokom, nato pa mi je privzdignil nogo, zlezel vmes in me fukal v pozi, ki je še nisem poznala. Bilo je nenavadno a prijetno, saj je za razliko od klasičnega fuka, tokrat prihajal vame popolnoma do jajc in, če bi hotela bi mi v pizdo potisnil še svoja ogromna jajca. Objel je mojo dvignjeno nogo in popizdeval v moji mastni pizdi, jaz pa sem se grabila za svoje kodrčke, ki so mi opletali po čelu, ter sopla, da mi prihaja in si želim, da me nabija do konca dokler ne padem v nezavest.
Skoraj tako se je tudi končalo, saj sem ob orgazmu za nekaj trenutkov izgubila zavest in se zavedla šele v trenutku, ko sem imela kurca spet v ustih, iz njega pa je divje brizgala vrela sperma.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.