Erotične zgodbe: “Privid ki me je rešil”

Posted by
sex oglasi

Bil je dokaj netipičen januarski dan za tisto leto, ko je zeleno zimo nenadoma zamenjala bela ploha. Žal sem se nahajal visoko v hribih in nisem verjel napovedim, da bi utegnilo snežiti. Preden sem se dodobra zavedel svojega položaja sem že gazil po snegu in se spraševal kaj naj naredim.

Povsem nepripravljen in daleč od civilizacije, sem se zatekel proti drevesom, da bi si poiskal zavetje. Zeblo me je do kosti saj se mi je premočena obleka lepila na telo. Kljub moji izjemni pripravljenosti je telo pričelo kazati znake predaje. Prej napete mišice so povsem otrpnile misli pa se je polotil obup.

Kmalu sem se znašel ob velikem drevesu in se spraševal kako dolgo bom sploh še zdržal. Oziral sem se naokrog a žal nisem opazil ničesar kar bi mi lahko pomagalo. Zdrknil sem ob deblu in se sesedel, da bi si malce odpočil. Kar sem storil je bilo neumno in nadvse nevarno. Oči mi je vleklo skupaj od utrujenosti in mraza potem pa se je od nikoder vzela ona. Napol gola ženska, lepotica primerljiva angelu. Ogrnjena v rdeče ogrinjalo in prodornih modri oči se mi je bližala kot bi lebdela na oblaku.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

So to nebesa? Odhajam?

sex oglasi

Sklonila se je k meni in takoj sem začutil toploto njenega telesa. Spomnim se njenih velikih prsi, ki so se naslanjale name in me grele, da sem prišel k sebi. Pomagala mi je vstati in brez besed sva se odpravila globlje v gozd. Nedaleč stran od kraja kjer sem se sesedel je stala manjša koča in takoj sem opazil, da se iz dimnika vije dim. Notranjost je bila skromna a urejena in kar je bilo najpomembnejše, prijetno topla.

Ženska še vedno ni spregovorila.

Slekla je moja mokra oblačila in jih obesila pred kamin. Sedel sem v kotu, oblečen v spodnjice, ki so še edine ostale suhe. Ni me več zeblo, kljub temu pa sem rade volje sprejel odejo iz njenih rok. Ogrnil sem se in čedalje bolj jasnega pogleda opazoval tisto lepoto pred seboj.

Je sploh resnična? Je možno na takšno lepotico v spodnjem perilu naleteti sredi ničesar?

Verjetno ne, a sem vseeno želel verjeti. Sedla je k meni in me objela. Tedaj je prvič spregovorila:

“Pridi, topleje ti bo,” je dejala z žametnim glasom, ki mi še danes odzvanja v glavi.

Lice sem prislonil h kipečemu oprsju in se zmedeno spraševal kaj se dogaja. Tako lepo je dišala in tako pohotno je bila videti …

Okoli koče je zavil veter kot bi se trop volkov razočarano drl, ker me je zamudil. Njeni prsti so se sprehodili skozi moje lase. Čutil sem kako me boža, jaz pa sem s svojim obrazom božal njene velike prsi. Kmalu sem pozabil kako sem se znašel tam in prenehal razmišljati o racionalnem. Roke, ki niso bile več odrevenele, so se pričele plaziti po njenem telesu. Bila je ženska in pol. Poljubila me je tik za uho in mi šepnila kako vesela je, da sem si opomogel.

Pogledal sem navzgor in se zazrl v njene čarobne oči. Potem sem zamižal in se predal v dolg, neskončen poljub. Omamno žametne ustnice so sesale moje, najina jezika sta se prepletla, roka mi je spolzela za njeno zadnjico in zaželel sem si je bolj kot česarkoli na tem svetu.

Vstala je in me prijela za roko. Sledil sem ji do majhne a udobne postelje na katero sva legla. Ona spodaj, jaz na njo. Grabil sem za njene pohotne obline, ona pa je z nohti grebla po mojem golem hrbtu. S prsti se je zataknila za rob mojih spodnjic, mi jih počasi slačila in pri tem grabila za atletsko izklesano zadnjico. Nič ni rekla, le zadovoljno se je muzala.

Z obema rokama sem objemal njeni polni, baročni dojki, in z nabreklino že plezal po njenem golem stegnu. Ne vem ali se je slekla prej ali vmes ampak takrat je bila že spodaj brez. Ko sem se z vrhom nabreklega korenjaka dotaknil njenega mednožja bi mi kmalu prišlo. S težavo sem se zadržal, jo nekaj časa le božal, potem pa se potopil vanjo. Tako sladko je zaječala kakor sladko sem se počutil v njej. Njene noge so se ovile okoli mojega telesa in v enakomernem ritmu sva se zazibala v omamo.

Kljub orgazmu se nisem umikal. Še vedno sem bil v njej in jo skušal popeljati s seboj v raj. Po nekaj minutah sem omagal. Verjetno je bil kriv napor tam zunaj, ki me je zdelal. Mislim, da sem za hip zadremal, a se kmalu prebudil in jo zalotil kako se z ustnicami igraje dotika mojega korenjaka. Upal sem, da ga bo posesala mednje in nisem se motil. Je sploh mogoče, da se živemu človeku kaj takšnega zgodi?

Verjetno ne.

Naslednji orgazem je v celoti ostal v njenih ustih, nato sem zgrmel na hrbet in se prepustil utrujenosti. Ko se prebudim me bo dovolj za deset takšnih podvigov, sem si mislil.

Zbudil sem se v Kliničnem Centru v Ljubljani. Nadme se je sklanjala seksi medicinska sestra v modri opravi in se mi smehljala kot bi se poznala že vrsto let. Imela je bujne prsi in čudovite modre oči. Moj zbegan pogled je bil dovolj, da mi je razložila:

“Gospod, našli so vas zadnji hip. Le kaj vam je bilo, da ste v takšnem vremenu rinili tja gor?”

Na pol za šalo mi je zažugala in mi obrnila svojo seksi ritko. Oblečena je bila v kratko krilo in kljub izmučenosti sem takoj opazil robove njenih tangic, ki so se zažrle med njeni čvrsti ritnici.

“Jaz sem vas preoblekla, če vas bo slučajno zanimalo,” je nenavadno omamno povedala in za hip pogledala proti mojemu mednožju.

Z zobmi se je dotaknila spodnje ustnice nato pa se na petah obrnila in izginila iz sobe.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.