Kje najraje seksamo?

Posted by
sex oglasi

kje najraje seksamo

Američani ne bi bili Američani, če ne bi opravili tudi anketo na temo najbolj priljubljene lokacije za preživljanje intimnih trenutkov.

78% vprašanih je zatrdilo, da najraje seksa v svoji spalnici. Tam se pari najbolj sprostijo in nimajo prav nobenih skrbi, da bi jih karkoli presenetilo.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Takoj za spalnico, se je uvrstila tuš kabina. Kar nekaj parov se je strinjalo s tem, da je najlepše seksati pod prho. Kljub spolzkim tlem in nerodnemu okolju, ki ne nudi poštenega oprijema, se je torej na drugem mestu znašla tuš kabina.

sex oglasi

Tretje mesto zavzema peščena plaža. Precej vprašanih se je strinjalo, da je pesek v ta zadnji ali med nogami precej neprijetna zadeva, ampak kljub temu plaža ostaja zelo visoko, ko je govora o najpriljubljenejših lokacijah za seks.

Javna stranišča na četrtem mestu! Marsikdo najprej pomisli na nečistoče in obupen vonj kar pa ni nuja, ko govorimo o urejenih toaletah v restavracijah, lokalih, hotelih, …
Precej parov se je strinjalo, da jih močno vzburja misel na to, da seksajo na javnem kraju kjer okoli njih, tik za tenko steno, hodi množica ljudi po svojih opravkih.

Kar nekoliko nizko so se znašli zadnji sedeži avtomobila. Človek bi menil, da vsi radi seksajo v avtomobilu a kot kaže anketa, je avtomobil popularen bolj pri mladih parih, ki se tja zatečejo zaradi pomanjkanja intimnega prostora doma.

Če imate sami še kakšno idejo več, jo seveda izpeljite čimprej, če pa se vam je pravkar utrnila kakšna nova ideja pa jo vsekakor delite z nami na naši Facebook strani.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.