Erotične zgodbe | Neznanec v moji sobi

Posted by
sex oglasi

Tisti večer sem se počutila skrajno nenavadno. Čez vikend sem ostala pri kolegici na žuru kjer sem spoznala kopico novih ljudi. Priznati moram, da mi je bilo všeč kar nekaj tipčkov in za nobenega ne bi mogla reči, da ga ne bi. Prav zato pravim, da sem se počutila nenavadno. Sicer sem prekleto izbirčna, tokrat pa me je kar razganjalo od potrebe.

Bila sem predrzna, dražila fante in dekleta, se poigravala s pogledi in nastavljala svoje dolge noge okoli katerih je, ob ritmih plesne glasbe, plesalo kratko krilo. Niso me zmotile niti roke na moji zadnjici, sem mu pa dala vedeti, da ne bo nič. Sploh ne vem zakaj saj sem bila v resnici pripravljena za enega hitrega kjerkoli, kadarkoli in skoraj s komerkoli.

Ko sem šla proti mizi po pijačo je hodil za menoj in mi ob ritnici pritiskal svojo izboklino, ki je silila iz hlač. Z roko sem segla nazaj in ga z dolgimi nohti popraskala pod jajčki. Še močneje se je naslonil name, potem pa sem se izmuznila in odšla na teraso. Naletela sem na blondinca, ki mi je bil zelo všeč. Naslonila sem se nanj in odpila požirek iz kozarca.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

“Lepa noč kaj?” sem ga vprašala in se skremžila proti oblakom, ki so oblizovali sicer svetlo luno.

sex oglasi

Nasmehnil se je in me z eno roko objel okoli pasu. Čutila sem kako pijača deluje name a še vedno sem bila povsem pri sebi. Le nekoliko bolj pogumna sem bila kot ponavadi in to se je poznalo pri vsem kar sem počela. Uščipnila sem ga za lice in se odvrtela nazaj noter. Šla sem v zgornje nadstropje kjer je bila kopalnica. Pomislila sem, da bi mi prha dobro dela, po njej pa se mi niti ni več dalo dol. Hja, res sem bila čudna. Pod pršem prijetno tople vode, ki je božala moje občutljivo telo sem si privoščila igrico s prsti. Rada počnem to pod prho. Orgazmi, ki jih doživim v kopalnici so navadno boljši od tistih iz spalnice.

Nadela sem si preveliko majico, ki je komajda zakrila mojo golo zadnjico. Kaj več nisem potrebovala v tisti topli noči pa tudi sicer najraje spim bolj pomanjkljivo oblečena. Počutim se udobno in svobodna. Postelja je bila že pripravljena, hrup od spodaj pa je skorajda povsem izginil, ko sem zaprla vrata. Razlezla sem se po dišeči posteljnini. Roka mi je nagajivo ušla med stegna in pod prsti sem poiskala mojo nežno princesko. Imelo me je, da bi se še enkrat potešila preden zaspim.

Potem pa so se nenadoma prav počasi odprla vrata. Nekdo je vstopil in se približal k postelji. V šibki svetlobi od zunaj sem opazila moško postavo, to pa je bilo tudi vse.

“Te motim?” je zašepetal.

Glasu nisem prepoznala, zdelo pa se mi je, da je blondinec s terase. Ko se je sklonil nadme sem vonjala njegov parfum. Bila sem skoraj prepričana, da je on, a zagotovo nisem mogla vedeti. Odločila sem se sprejeti igro saj me je misel na seks z neznancem neznansko podžgala. Njegove ustnice so se dotaknile mojega vratu in od ugodja me je zmrazilo po celem telesu. Z roko sem mu segla okoli vratu ter ga potegnila k sebi. Poljubila sva se, njegove roke so objele moje boke in že je ležal v objemu mojih dolgih nog.

Še vedno je bil oblečen zato sem mu pomagala sleči hlače, nato še majico in se dobesedno prilepila nanj. Ko je ugotovil, da sem oblečena samo v majico je takoj poslal v napad svojega vojaka. Z vrhom se je dotikal mojega vzburjenega mednožja in me božal po nabreklem ščegetavčku. Ni vedel, da sem bila potrebna še preden je vstopil v sobo. Zdaj sem bila naravnost sestradana.

Jezik sem mu vsilila v usta, se z nogami oklenila njegovega hrbta in ga potegnila nase. Z boki sem spretno sunila navzgor in in si vzela kar mi je nudil. Presenečeno je zaječal in čutila sem kako me v tistem mraku debelo gleda. Ni potreboval dolgo, da je prišel k sebi. Sledili so krepki sunki z njegove strani jaz pa sem mu eno roko zarila v lase z drugo pa sem grabila tisto atletsko zadnjico, ki mi celoten večer ni dala miru.

“Kaj pa zaščita?” je za hip uničil trenutek.

“Ti samo nadaljuj,” sem ga pomirila.

In kdo bi sploh lahko prenehal potem, ko bi ga imel v tako vroči in tesni muci? Verjetno ga ni junaka. Bolje zanj, da ni igral junaka kajti nisem bila pri volji izpustiti naslednjega orgazma za lahko noč. Očitno nama je pijača dobro dela saj sva se držala precej dolgo. Nisem si mislila, da se bom tisto noč dala dol potem, ko sem tako iznenada zapustila zabavo.

“Od zadaj te hočem,” je zasopel v moje uho. “Tako hudo ritko imaš.”

Nasmehnila sem se in se obrnila na trebuh. Zaigrano leno sem privzdignila zadnjico in jo zapeljivo napela pred njegovo kopje, ki je naslednji hip že iskalo vhod v raj. Ko je prišel vame do kraja sem bila vsa iz sebe. Rotila sem ga naj me pokavsa do konca. Naj se ne ustavlja dokler mu ne dovolim. Ubožec se je zagnal kot bi mu šlo za življenje in se na koncu razstrelil po meni in postelji, ko sem sama malce prej že omagala zaradi orgazmičnih sunkov, ki so pretresli moje telo.

Zbudila sem se v prelepo jutro, se obrnila, da si ogledam svojega skrivnostnega ljubimca in nekoliko razočarana pustila pogled na svoji goli prijateljici. Bila je prelepa. Njene prsi so bile tako jedre in popolne, da bi jih najraje pobožala. Njen obraz je bil blažen in dlani je imela priprte med stegna.

Še vedno nisem povsem prepričana s kom sem se ljubila prejšnjo noč, v resnici pa me niti ne zanima. Tako je vse skupaj še slajše.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.