Erotične zgodbe | “Pomagala sem si s Sex oglasi”

Posted by
sex oglasi

sex oglasi seks z neznancem

Nikoli si nisem mislila, da bom svoje spolno življenje začinila s Sex oglasi a, ko sem to preizkusila …

Navzven povsem običajna ženska, stara 38 let, črnih dolgih las, vitke postave, išče neznanca, ki bi seksal z njo v dvigalu. Tako se je glasil moj oglas, ki je precej izstopal med drugimi sex oglasi. Moje spolno življenje je bilo dokaj v redu a bližje dolgočasnemu in neizpolnjeno, kot pa fantastično. Že od nekdaj sem gojila neko fantazijo seksa z neznancem, ki se me loti v dvigalu ali pa v temnem kotu podzemne garaže. Ta misel me vzburja še danes. Tudi zdaj, ko to pišem.

Ni minilo več kot kakšno uro, ko sem že prejela prvo sporočilo. Bil je nek slinast tip, ki me je z neukusno sliko svojega tiča takoj odvrnil. Naslednji se je pojavil kmalu za njim in bil celo hujši. Komajda sem razbrala kaj mi je želel napisati. Imelo me je, da bi oglas umaknila, ko se je pojavil on. Uglajen, brez slike, z lepimi besedami. Božal me je z njimi, mi pravil, da si deliva enako fantazijo in, da ga zanima kaj več o meni.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Prekrižala sem noge, vzela notebook v naročje in mu odpisala. Želela sem njegovo sliko in malce več opisa. Presenetil me je z obojim. Poslal mi je sliko z nekega potovanja zaradi katere opisa nisem več potrebovala. Postaven tipček mojih let, z nekoliko zamegljenim obrazom. Rekel je, da sicer ne bi bil več neznanec. Izklesano telo mi je dalo vedeti, da je v dobri kondiciji in zdaj so me njegove besede pričele božati še povsod drugje kot le v duši. Še vedno sem komaj verjela, da sem se znašla med sex oglasi a zdaj nisem več dvomila, da je bila to dobra odločitev.

sex oglasi

Pogovor sva končala pozno zvečer in ga zaključila z besedami, ki so bile prava intimna predigra. Prišlo mi je, ko sem se ob branju njegovega sporočila prijetno masirala s svojim malim roza vibratorjem. Priznala sem mu to in tudi on je priznal, da se samozadovoljuje. Hotela sem videti njegovega kurca in mu poslala prošnjo. Že po dobri minuti sem prejela sporočilo, v njem pa sliko čudovitega, gladko urejenega in nabreklega tiča.

Naslednji dan sem polovico svoje službe zapravila za pogovor z njim. Seksala sva v vsakem stavku in vsaki besedi. Želela sem si ga. Takoj, če bi le lahko. Dogovorila sva se za nenavadno srečanje. V našem bloku imamo dvigalo, ki se zlahka ustavi med vožnjo. Poslala sem mu točno uro kdaj se bom v njem nahajala sama. Z obrazom obrnjena stran od vrat. On naj vstopi in …

Srce mi še nikoli ni tako razbijalo kot takrat, ko so se vrata starega dvigala zaprla in je potegnilo navzgor. Že v naslednjem nadstropju se je ustavilo. Bila sem tik pred nezavestjo od razburjenja, ko me je prekinil glas soseda:

“Minka, a danes se pa bolj kislo držiš?”

Najraje bi ga na gobec. A sem ga odpravila z brezveznim izgovorom, da se slabo počutim. Ko je izstopil, sem z dvigalom znova krenila navzdol. Obrnila sem se od vrat, ta so se odprla in nekdo je vstopil. Vrata so se zaprla, dvigalo je krenilo na svojo pot. Eno nadstropje, drugo, tretje, … potem pa nenadoma sunek in kabina je obstala. Bil je on!

V tišini se mi je približal od zadaj in me previdno prijel za boke. Nisem vedela ali bom uspela zajeti dovolj zraka, da ne bi padla skupaj. V glavi mi je vrelo od vsega, njegove roke pa so pričele nesramno plezati po meni. Objel je moje prsi, jih pričel gnesti, na zadnjici pa sem začutila njegovo nabreklino. Eno roko je spustil navzdol in mi šel pod krilo. Potegnil je navzgor in se s prsti zaril med moje noge. Bila sem vlažna, tako prekleto mokra.

Z rokama sem se naslonila na ograjo, on pa mi je dvigoval krilo preko riti. Potem mi je potegnil hlačke v stran in si prste ovlažil na moji medeni češplji. Odpel si je zadrgo. Predstavljala sem si vsak njegov gib. Kako iz hlač vleče svojega tiča, ga masira in z njim boža mojo razbeljeno pizdo. Zastokala sem, a se spomnila, da moram ostati tiho. Potem je prodrl vame. Z vso silo, do konca. Krik se mi je neustavljivo utrgal iz grla in še močneje sem se oklenila ograje. Njegovi prsti so se zasadili v moje boke, ko me je nabijal od zadaj. Bil je tisti hitri fuk. Takšen kot sem si ga vedno želela. Tik preden je končal me je znova prijel za joške, se zabil vame do kraja in mi dahnil tik za uho.

sex oglasi UrgencaMožat vonj je vstopil v moji nosnici, čutila sem vsak centimeter tistega lepega kurca, ko je prihajal globoko vame. Komaj sem se obdržala na nogah, ko me je presenetil orgazem nad orgazmi. Nisem vedela ali bolj uživam v svojem ali v njegovem. Ostala sem nekje v vmesnem svetu … čutila kako mi vleče krilo nazaj preko riti, potem sem slišala zapiranje zadrge za seboj. Dvigalo je trznilo in se pričelo naglo spuščati. Škripaje so se odprla vrata in nastala je neka nenavadna praznina. Prepih, ki je odnesel s seboj neznanca, prinesel pa novega soseda z vprašanjem ali sem v redu.

V redu? Ne, fantastično se počutim, hvala!

 

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.