Erotične zgodbe | Našel jo je v svoji postelji

Posted by
sex oglasi

Rojstno dnevna zabava, kup ljudi, glasna glasba, super seksi rdečelaska, ki ti na uho pove, da bi se dala dol s tabo, potem pa nenadoma izgine in ti pokvari večer

Kar nekoliko razočaran je po, sicer uspeli, zabavi prišel domov in takoj zavil v kopalnico. Medtem, ko je topla voda prijetno božala njegovo napeto telo je razmišljal o rdečelaski, ki ga je brez opozorila “nasadila na kol”. Večino večera sta preživela skupaj. Imel je občutek, da jo že od nekdaj pozna.

Zaljubil se je v njen širok nasmeh, v njene bujne prsi in igrivost, ki ji je žarela iz modrih oči. Med plesom ga je večkrat predrzno prijela za zadnjico, on pa se ji je nagajivo naslonil na prsi. V nekem trenutku se mu je z glavo naslonila na rame in mu na uho zašepetala:

“Rada bi fukala s tabo.”

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

To je to, si je mislil. Končno je našel žensko po svoji meri in je tudi ta v njem prepoznala pravega. Vse dokler ni nenadoma izginila kot kafra.

sex oglasi

Namilil si je korenjaka in ob tem še enkrat pomislil kako lepo bi mu bilo med tistimi dolgimi nogami. Začutil je kako mu ud odgovarja a zdelo se mu je neumno, da bi se zdaj vzburil. Na hitro se je osušil, si nadel spodnjice in krenil proti spalnici. Zdaj si je želel le še, da bi se dobro naspal in zjutraj ob kavi s prijatelji pozabil na rdečelaso gospodično.

Takoj po vstopu v spalnico je začutil, da nekaj ni v redu. V nosnici mu je vdrl vonj po ženskem parfumu, ki nikakor ni sodil tja. Za nameček mu je bil ta še kako dobro znan. Sprva je pomislil, da se utrujeni in razočarani možgani poigravajo z njim. Potem pa je v soju svetlobe ulične svetilke na postelji opazil telo. Adrenalin mu je preplavil žile, utrip se mu je povečal preko vsake mere in srce je čutil tolči tik pod brado. Definitivno je nekdo ležal v njegovi postelji in po vonju sodeč je bila to ženska.

Ona?!

Nemogoče!

“Kaj je zdaj lepi, pa se ja nisi ustrašil gole ženske v svoji postelji?”

Prepoznal je njen glas.

“Ampak, kako za vraga, …?” je bil začuden.

Še vedno je stal med vrati in privajal oči na medlo svetlobo. Vse jasneje je prepoznaval njene obrise, njeno golo kožo, izrazite boke, polne prsi in tiste seksi kodre.

“Borut je dejal, da ne boš imel nič proti,” je dejala in se obrnila na bok.

Borut je bil lastnik stanovanja in njegov prijatelj. Ker je živel drugje mu je šel na roko v času njegovega iskanja novega prebivališča po zoprni ločitvi. Hja, on bi res to storil.

Nekoliko se je umiril in stopil bližje. Še vedno ga je preplavljalo nešteto občutkov in vprašanj a eno je bilo gotovo. Punca ni prišla k njemu na kavo in pred jutrom je niti ne bo dobila.

Že po prvih dotikih je bilo jasno, da sta se tisti večer precej dobro spoznala. Njuni poljubi so bili spontani, božanje in ljubkovanje pa na nek način predvidljivo. Povzpela se je nanj, otresla svoje rdeče kodre, da so ji padli na ramena in si z rokama segla za hrbet. Padli nedrček je razkril prelepe, jedre dojke, ki so kar klicale po njegovih ustnicah. Med nogami je prebudila presenečenega vojaka, ki je zadel ob vlažno oviro njenih spodnjic. Ritmičnih gibov je hitela poskrbeti za popolno prebujenje medtem pa z boki spretno pomagala njegovim prstom, da so se rešili nadležnih spodnjic.

Njun prvi stik tam spodaj je bil dejansko božanski. Pošteno navlažena se je prilepila ob njegovo čvrsto korenino in jo s počasnimi sunki masirala ter pripravljala na nadaljevanje. Prsi mu je spustila na obraz, ga božala z njimi, vmes pa v vlažen objem ujela nabreklega korenjaka. Počasi se je spustila nanj in se ni ustavila vse dokler ni v popolnosti sedela v njegovem naročju.

“Veš, nisem si mislil, da bova res,” je rekel.

“Kar rečem, storim,” mu je odvrnila in mu prilepila nov poljub.

Izgubila sta se v vročo noč vse do ranega jutra, ko sta se zaljubljeno spogledala. Popolnoma gola, njena noga preko njega, tesno privita drug k drugemu. Šele čez kakšno uro je zadišalo po kavi. Potem pa spet tisti znani vonj, ki ga za zaljubljene v zraku pušča erotika.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.