Erotične zgodbe | “Sprenevedanje”

Posted by
sex oglasi

Vroča zabava se s plesišča preseli v sobe, dekleta odmetavajo cunjice, fantje jih poljubljajo in jim izpolnjujejo tihe želje, naslednji dan pa dekleta nadenejo nov obraz

Tomi je navihanega pogleda potisnil naprej priprta vrata in se naslajal ob pogledu na lepo ritko na kateri so bile neke znane vroče spodnjice. Obliznil si je ustnice in se spomnil okusa njene sladke češpljice, ki je le nekaj ur nazaj poplesavala po njegovem obrazu.

“Hejjj kaj se pa greš?!” ga je nahrulila, ko ga je opazila.

Privzdignil je obrvi, vstopil in za seboj zaprl vrata. Zdelo se mu je kot bi ji bilo nerodno in bi želela zakriti pretirano razgaljeno telo.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

“Kaj se grem? Včeraj si s pičko sedela na mojem obrazu in me spraševala, če jo bom kasneje dobro pofukal, zdaj pa se delaš nevedno?”

sex oglasi

Bil je kar malce šokiran čeprav v resnici ni vedel kakšen odziv naj pričakuje, ko se bo pokazal na vratih.

Obrnila se je nazaj proti omari in zavzeto jemala oblačila iz nje, da bi jih pospravila v kovček. Vikend zabave je bilo konec in gostje so počasi zapuščali manjši hotel na obrobju mesta.

“Glej, tisto včeraj, …” je dejala in si vzela premor. “Je bilo le za zabavo. Pozabiva oba in greva vsak po svoje dalje.”

“Včeraj si govorila drugače, ali pa je to govorila pijača?”

“Tako pijana pa že nisem bila. Dobro vem kaj se je dogajalo,” je rekla in se prisiljeno nasmehnila.

Opazil je, da hitreje diha. Ko se je obrnila proti njemu so njene kipeče prsi želele skočiti izza zapeljivega nedrčka. Prav tistega, ki ga je včeraj odpel tam pred oknom in v dlani ujel čudoviti dojki popolne velikosti. Potem se je z rokama naslonila na okensko polico in jo je od zadaj obdelal ob pogledu na prelepo okolico hotela. Nekdo ju je za hip zmotil a hitro zaprl vrata za seboj. Nista se zaklenila. Nihče se ni. Po vseh sobah se je fukalo in v nekaterih je šlo celo za manjše orgije.

Približal se ji je in ji roke spustil na boke. Čutil je kako se je zdrznila.

“Kaj ti pa je?! Sem ti rekla kar je bilo, …!

“Torej drži kar pravi moj oče?”, jo je prekinil in se nagajivo nasmehnil.

“Ne vem kaj pravi tvoj oče.”

“Hja, pravi – Baba pijana je pička prodana -”

Njena lica so na mah postala rdeča kot paradižnik in od sramu ni vedela kam bi se obrnila. Potem je spremenila taktiko in mu reke ovesila okoli vratu.

“No, to je že bolje,” se je nasmehnil.

“Poglej ljubček, včeraj je bil žur, bili smo razposajeni, malce pijani, seks s tabo je bil dobrodošel, ampak to je bilo to. Ok?”

“Razumem ja. Na plesišču si prišla do mene mi roko zabila v hlače in mi začela drkati kurca. Ko mi je povsem otrdel si me pustila tam sredi plesišča in spizdila v sobo umirat od smeha. Če ne bi prišel ves trdokurčen za tabo bi verjetno zaspala do jutra.”

Takrat se je zasmejala tudi ona. Res je bilo kar je pravil in prav nič ji ni bilo žal za to kar je storila. Na obrazu ji je pisalo, da se je nekoliko omehčala.

“In kaj bi ti zdaj? Morda še enega za poslovilca ali kako?” ga je predrzno vprašala.

Skomignil je z rameni češ, zakaj pa ne.

Prislonila je ustnice na njegove in ga nežno poljubila. Takoj se je spomnil prejšnjega večera. Potegnil je vzporednico med mehkobo nejnih zgornjih in spodnjih ustnic ter se komaj izognil navalu smeha. Podobno sladke so bile. Objel je njeno čudovito zadnjico in jo potegnil k sebi. Bila je tako vroča, tako pripravljena, da je dvomil v njeno sprenevedanje na začetku.

Ko je šel s prsti med njene noge je naletel na pravcato mini poplavo. Sekel ji je v spodnjice in z roko preplavil njeno potrebno pičko. Zastokala mu je na uho in z boki sunila proti njemu. Potem se je nekako izvila in se spustila navzdol ob njegovem telesu. Hitela mu je odpenjati hlače in iskati tistega kurca ob katerem je prejšnjo noč tako zelo uživala. Vesela je bila, da si je drznil zjutraj priti na njena vrata.

Zdaj je kurca  znova držala v roki in nadoknadila zamujeno. Prejšnjo noč mu ga namreč ni fafala pa čeprav mu je spodaj to obljubila. Z vročimi usti je pričela objemati njegov ponos in ga sesati vase. Ni bilo prvič zanj a zdelo se mu je, da takšnega fafanja še ni bil deležen. Prisegel bi lahko, da se mu je zdelo, da bejba celo bolj uživa v njem kot on. No ja, težko verjetno.

Po hodniku so se razlegli klici glede odhoda avtobusa in zajela ju je panika. Imela sta le še nekaj minut zato je sunkovito vstala, on jo je prijel pod zadnjico, jo dvignil in odnesel v malo kopalnico. Pritisnil jo je ob steno, ona je z roko umaknila svoje povsem mokre spodnjice in mu nastavila vlažno potrebnico pred štrlečega tiča. Spustil jo je nase in v trenutku sta se znašla v neki drugi dimenziji. Sledil je hiter in energičen fuk. Ona ga je grizla po vratu in za uho, on občasno za nabreklo bradavičko, ki mu nikakor ni dala miru. Njeni joški so bili fenomnalni. Kako se je ta ženska dajala dol. Zmešala mu je pamet in težko je sprejel dejstvo, da ga ne želi več videvati.

“Glej, doma imam nekoga in ne vem, če bi bilo pametno …” je pričela medtem pa oblačila nove spodnjice.

Znova je skomignil z rameni in ji povsem prepustil odločitev. Pomagal ji je s kovčkom in jo pospremil do vhoda. Na avtobusu sta sedla vsak k svoji družbi in se med potjo nekajkrat ošvrknila s pogledi. Mislil je, da je vse skupaj izgubljeno in, da mu ostaneta le ta dva dneva za spomin. Potem pa ga je pred izstopom presenetila in mu v roko potisnila vizitko. Skoraj neopazno je naredila seksi gib z jezikom in mu pomežiknila.

V trenutku je imel znova trdega pa še z avtobusa je moral. Precej nerodna situacija. Hja, ta ženska ga je znala spraviti ob pamet. Potem je na hitro ošvrknil vizitko. Ta je po logotipu pripadala neki odvetniški družbi kjer je bila očitno zaposlena.

“Odvetnica, pa tako hudo vroča,” je dejal sam pri sebi. “No ja, povsem logično Tomi, povsem logično.”

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.