Zmagovalna zgodba 1.Nagradnega natečaja

Posted by
sex oglasi

Pozdravljeni, spoštovane obiskovalke in obiskovalci našega portala! Znana je najboljša erotična zgodba po izboru uredništva našega spletnega portala!

Z veseljem sporočamo, da smo v uredništvo prejeli kar lepo število erotičnih zgodbic, med katerimi smo izbrali zmagovalno. Zgodbice so bile zelo različne. Od trdih do mehkih, bolj ali manj sočnih, nekatere pa tudi prav zares izvirne. Prejeli smo tudi zgodbe, ki niso ustrezale razpisanim pogojem. Nekaj je bilo takšnih, ki so v medijih že bile objavljene, nekatere so še vedno na različnih spletnih straneh …

Na koncu smo se soglasno odločili za zmagovalno zgodbico z naslovom 100 odtenkov rdeče, avtorice “Šeherezada13”!

Zmagovalko smo že obvestili o našem izboru in bomo z njo v prihodnjih dneh, ob prevzemu nagrade “Tablični računalnik s tipkovnico”, pripravili tudi zanimiv intervju.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Vsem sodelujočim se še enkrat zahvaljujemo za poslana dela in upamo, da se boste vsi skupaj in v še večjem številu, udeležili tudi naslednjega natečaja, ko bo ta razpisan.

sex oglasi

Posebna zahvala gre seveda tudi sponzorju našega natečaja, podjetju Sgraf d.o.o., ki je poskrbelo za zelo privlačno nagrado in tako dodatno začinilo naš natečaj.

SPONZOR 1. nagradnega natečaja »Najboljša erotična zgodba«
S-Graf d.o.o., Jarška cesta 7, 1230 Domžale.

S-graf

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.