Erotične zgodbe | Sonce morje in mivka

Posted by
sex oglasi

erotične zgodbe

Le kdo med nami te dni ne hrepeni po oddihu nekje na obali s kakšnim hladnim pivom v roki? Da pa imaš še to srečo, da spoznaš osebo s katero se vsak dan tega dopusta daješ dol …

Darja in Mare sta se spoznala v lokalu na plaži. Oba v kopalkah, ponosna na svoji izklesani telesi sta se takoj zagledala pri šanku. On je izžareval polno samozavest in zrl vanjo skozi moderna sončna očala, ona pa je še nekoliko stisnila, že tako čvrst, trebuh in potisnila privlačne in čvrste prsi predse. Nasmehnila se mu je, kar je bilo dovolj za to, da je stopil k njej in jo pozdravil. Sprva nekaj vljudnih fraz in nekaj malega o vroči mivki na odbojkarskem igrišču, potem pa kmalu imena, od kod je kdo in že sta sedela za prvo mizico, ter srebala vsak svoje pivo.

“Všeč so mi bejbe, ki pijejo pivo,” je rekel in se nasmejal od ušesa do ušesa.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Negovani beli zobje so ga naredili še bolj privlačnega.

sex oglasi

“Baje po pivu rastejo joški ampak pri meni kaj dosti učinka ni,” se je pridušala ona.

“Khm, ne vem sicer zakaj bejbe mislite, da si tipi želimo samo velikih balonov. Sam imam raje nekoliko manjše, čvrste, …” Vse ostalo je povedal s svojim izrazom na obrazu.

erotične zgodbeKo sta se osvežila sta šla skupaj na odbojkarsko igrišče. V nasprotni ekipi je manjkala ena punca zato je Darja takoj dobila mesto v njihovi družbi. Naslednje pol ure sta se gledala samo preko mreže, a si kljub temu lahko čutil tisti erotičen naboj, ki je švigal od enega proti drugemu in nevidno paral mrežo na svoji poti. Požirala ga je z očmi, ko je skakal na mreži, on pa njo, ko se je s kolen pobirala iz vroče mivke. Šele zdaj je videl kako hudo seksi ritko ima. Bila je celo tako predrzna, da je nosila tange.

V trenutku se je zalotil, da je šel v mislih predaleč in, da bi ga stojan v kopalkah lahko spravil v zadrego. Zaigral je bolečino v gležnju in se umaknil na samo. Sedel je v senco in si božal namišljeno boleč gleženj, ko se mu je pridružila še ona.

“Dovolj imam,” je rekla zadihano. “Pa tudi preveč nas je bilo na drugi strani.”

Opazoval je njeno božansko postavo in tiste čudovite oči, ki so ga požirale od kar jo je prvič videl.

“Te boli?” se je nasmehnila kot bi ga prebrala v njegovi prevari.

“Hehe, boli me edino kita, … tista v hlačah,” je priznal. “Če bi te samo še enkrat videl klečati v pesku s tisto seksi ritko, bi mi skočil iz hlač, hahaha!”

Nasmejala sta se na ves glas. Potem sta se nekaj časa samo gledala. Spet ga je požirala z očmi in jasno je lahko prebral z njenega čela, da si ga želi. Takoj!

“Greva do moje sobe?” je vprašala kot bi se poznala že leta. “Toliko, da poiščem kaj ledu za tvoj gleženj, seveda.”

Spet sta se nasmejala in seveda krenila proti hiši kjer je prebivala s svojo kolegico. Ta je bila na čolnu z nekim tipom in je najavila, da je do večera ne bo. Nista izgubljala časa, ko sta vstopila. Takoj sta se objela, se strastno poljubila in končno so tisti čudoviti joški pristali v njegovem objemu. V rokah je čvrsto stiskal ritko, ki mu je mešala pamet na igrišču. Bila je naravnost popolna in nič čudnega ni bilo, da mu je tiča pognalo proti njej. Začutila ga je pod trebuhom in v istem trenutku pričela zadovoljno momljati, ter ga božati z desnico.

“Mmm, tole pa je nekaj,” je zavzdihnila, ko ga je premerila po dolžini.

Segla mu je v hlače in ga objela s svojimi spretnimi prsti. Od ugodja je zdaj zavzdihnil še on in se sesedel na razmetano posteljo.

“Spita skupaj?” jo je vprašal medtem, ko mu je drkala nabreklega kurca.

“Mhm, zakaj, … te misel na to vzburja?” ga je podražila.

Počasi je krenila navzdol proti njegovemu trebuhu, ga lizala po slanem, mišičastem trebuhu in slačila kopalke. Končno je imela čast spoznati korenjaka, ki si je tako silno želel k njej.

“Nič ne bi imel proti,” je namignil na njeno kolegico v postelji.

“Verjamem ja,” je zaigrano užaljeno rekla in ga klofnila po ritnici. “Za danes bom dovolj jaz.”

Počasi se je bližala nabreklemu tiču s svojimi srčastimi ustnicami in si z njim božala obraz. Potem je pogladila ustnice z nabreklim vrhom, ga nekajkrat poljubila in oplazila z jezikom, nakar ga je počasi vzela v usta. Bila je mojstrica fafanja in to je bilo videti takoj. Prijalo mu je bolj kot skok v vodo v največji vročini. S prsti ji je bredel po dolgih, kostanjevih laseh in z dlanjo spremljal njen ritem. Sam pri sebi se je čudil, da mu je sreča končno namenila nekaj minut v življenju in sklenil, da bo izkoristil prav vsako, ki mu bo dana.

“Da mi ne bi prišel v usta,” je dejala v smehu in znova obliznila vrh lepega tiča, ki ji je vzel obe roki.

“Ne boj se, me še nisi tako hudo razvnela,” jo je podražil.

To je storil tako učinkovito, da je pošteno stisnila okoli tiča, nato pa se odrinila od postelje in pristala v njegovem naročju. Zdaj je šele videl kako zelo divja je. V očeh ji je žarelo od potrebe in, ko si je slačila modrček, mu je v usta privabilo kar nekaj sline. Skoraj bi pozabil pogoltniti od vse tiste lepote. Odprl se mu je pogled na zares lepi, jedri joški, vrh katerih sta se bohotili pošteno nabrekli bradavici. Dvignil se je k njej, da bi jih ujel v usta, jih posesal in si dal duška. Zdaj pa je bil zares vzburjen do skrajne meje.

Njeni boki so se pričeli nevarno pozibavati v njegovem naročju in z mednožjem je dodobra pomečkala njegovega korenjaka. Čutil je kako se je zasidrala na njem in polzela po celotni dolžini s povsem premočenimi kopalkami. Lahko bi ji ga zarinil z njimi vred v tisto potrebno češpljo, ki se je tako noro medila na njemu. Odvezal ji je vrvice na bokih, da so se ji hlačke dobesedno razpadle. Potegnil jih je izpod nje in za hip uzrl njeno gladko urejeno pičkico, ki se je bleščala od silne navlaženosti. Znova je “povozila” kurca pod seboj, se še nekajkrat zapeljala po čvrsti korenini, potem pa ga prijela v roko, se nekoliko privzdignila in ga potisnila pod sebe.

V možgane se mu je zavrtala s prodornim pogledom medtem, ko je počasi, … zelo počasi, sedla nanj. Polzela je po velikem kurcu in se ni ustavila vse do konca. Odprtih ust je pospremil ta njen manever in občudoval lepoto, ki se je po naključju znašla v njegovem naročju. Njeni boki so se zapeljivo pomikali naprej in nazaj, njeni lasje so plapolali preko nabreklih prsi, on pa lahko samo še držal za tisti čudoviti ritnici in dovolil, da ga pofuka kot si to sama želi. Bil je to njegov prvi fuk tistega poletja, a nikakor ne zadnji. To je vedel že takoj in zato se mu nikamor ni mudilo. Pomislil je tudi na njeno kolegico in upal, da je enakih misli kot ona. Želel si je igric v troje, a za prvič je bil več kot zadovoljen s tistim kar mu je priredila nova prijateljica.

Medtem, ko so se ostali potili na plaži, se je on pod njenim sijajnim in seksi telesom. Sklonila se je nadenj in spremenila ritem suvanja z boki. Postajal je vse hitrejši in s kratkimi sunki. Čutil je, da ji prihaja in tega je bil silno vesel kajti v nasprotnem primeru bi jo moral vreči s sebe v naslednji minuti. Vsaj tako je mislil.

Jezik mu je potisnila v uho, ga ugrznila v mečico, nato pa šepnila:

“Prihajam, … mmm, … pridi vame, daj, … prosim spusti vame, … do konca, …”

Potem se je zlila po njem v orgazmičnih krčih, on pa v njej kot bi mu prišlo po več letih brez fuka.

 

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.