Erotične zgodbe | Zmagovalka nagradnega natečaja | 100 odtenkov rdeče

Posted by

“Na tej strani objavljamo zmagovalno zgodbo našega 1.Nagradnega natečaja!”

Avtor: Šeherezada13

»OK, naj ti bo, jaz vzamem bankirja,« je Lori naslonjena na šank pogledovala skozi motno svetlobo polno težkega cigaretnega dima proti debelušnemu rdečeličnežu, ki je govoril s postavnim temnolascem v uniformi varnostnika.
»Imam idejo,« se je Anastazija prevzetno nasmehnila in povlekla Lori proti biljardu.
*
Anastazija se je nagnila nad biljardno mizo. Prekratko krilce se ji je ob naporu, da bi dosegla žogico rahlo povzdignilo in razkrilo ne le popolne dolge noge, ampak tudi dva vabeče zaobljena hlebčka.
»Ti jaz pokažem kako se igra?« se je Lori stegnila še malce dlje, da se je za kratek trenutek zasvetil rdeč trakec pod krilcem.
»Nimaš pojma!« je Anastazija šaljivo udarila Lori po napeti ritki, ko je ta zgrešila žogico.
«Lahko dobiva pijačo?« sta se obrnili proti šanku.
Natakar in oba moška so pohotno opazovali predstavo.
*
Medtem ko je Lori poslušala o bančnih kreditih in varčevanju, je Anastazijo razganjalo od vročih poljubov privlačnega temnolasega varnostnika. Kratko rdeče krilce je komaj še uspelo ubraniti skrito trdnjavo, ko je skozi tanko blago tangic začutila poreden dotik hladne biljardne palice.
Natakarju je vroč erotični duh stiskal hlače in vzburjal domišljijo. Med prepovedane misli je spravil njo z vražje rdečimi lasmi, v paketu s temnolascem in njegovimi sinje modrimi očmi ter srčkano ritko, po kateri se je skrivaj pasel s pogledom.
Lori je z zanimanjem opazovala kako je gospod bankir zardeval in postajal vznemirjen, ko mu je pogled uhajal h parčku. Sramežljivost jo je zabavno vzburjala, zato ga je dražila z nedolžnim izrazom na obrazu.
»V zlato se splača vlagati?« je vabeče vprašala in odpela gumbe, da se je med sočnimi breskvicami zasvetlikala debela zlata verižica.
Presunjen je zrl v čipkast modrček, ki je skozi prosojno rdečo ponosno razkazoval rjave nabrekle bradavičke. Med jecljanjem je poskušal prekrižati noge in skriti na hitro postavljen šotor. Ribica je že grizla vabo.
*
Natakar je počasi pobiral kozarce z miz blizu parčka. S škiljenjem je odkril vse skrivne adute rdečega krilca, katerega skrivnostne globine je temnolasec podrobno raziskoval. Rdečelaska je ujela njegov pogled in mu spogledljivo pomežiknila.
Skrit na svoji strani šanka je odprl zadrgo in neučakano spustil nemirnega falota iz ozkih kavbojk. Tiho je zastokal od ugodja, ko se je dotaknil nežne glavice. Po nekaj spretnih gibih, ki so le še povečali slo, se je presenečeno zazrl v dva obraza, ki sta ga poželjivo opazovala.
»Greš zraven?« je sladko vprašala Anastazija.
Ne da bi odgovoril na retorično vprašanje je zmedeno stopil za njima stopil v skladišče.
*
Lori se je zazrla v bankirjevo preočitno izboklino.
»Še nekaj zlatega imam,« je rekla in navihano pomignila proti svojemu razprtemu mednožju. Ker je le nerodno čakal, mu je glavo pritisnila k svoji muci.
»Umakni hlačke,« je ukazala.
Zadrhtela je ob dotiku, ko je premaknil skromno krpico in se je sramežljivo dotaknil.
Prvi obotavljajoči dotik vročega mesa z jezikom mrzlim od hladnega piva jo je stresel kakor električni sunek. Po malo usmerjanja je štorasti bankir našel točko, ki je namesto iskanja zlata sprožil serijo vročične orgazmične ekstaze.
*
Anastazija je strastno poljubila natakarja, nato pa je nižje od pasu našla dva velika sladoleda. Plašni natakar je od blizu občudoval privlačen primerek tiča, ki je hitro trdel. Ko je dvignil pogled, se je zardelo zastrmel v svetlo modre oči, ki so ga ocenjujoče prebadale. Lastnik lepega tiča ga je precej divje prijel za vrat in ga grobo zalizal.
Anastaziji se je zazdelo, da je trenutek obmiroval v času, ko je fanatično opazovala dva prelepa fanta, s katerima je zaplesala v vrtincu erotike.
*
Lori je po drugem vrhuncu zajahala bankirja. Nemočen, da bi dolgo vzdržal v ozki češpljici, se je prekmalu izlil nanjo.
Med iskanjem pijače je Lori pri šanku našla debelo barsko denarnico. Minutko kasneje je v skladišču pritajeno čakala, da se ji oči privadijo na mrak. Temačen obris divje slike temnolasca v čutni nasladi prilepljenega na natakarjevo seksi ritko, pod njim pa njena prijateljica v glasnem božanskem vrhuncu, ji je pognala ogenj po žilah.
»Mi ga posodiš za minutko?« je Lori zašepetala Anastaziji, ki je lovila sapo po vrtoglavem užitku.
»Spizdit bo treba. Greš po avto?« je dodala, ji nekaj podala in legla pred natakarja, ki zaposlen z varnostnikom ni opazil menjave deklet.
V blaženih sunkih ji je trzalo telo, ko je med občutjem trdnega roga v sebi opazovala vročo igro dveh lepotcev. Ko je zadovolj(e)na vstala in zaprla vrata za seboj, je zaslišala moške stoke, ki so se sprostili v krču sladkega užitka.
»Te obiščem jutri, ljubček,« je vihravo poljubila bankirja, ki se je obotavljal pri izhodu.
Lori je vzneseno vstopila v rdeč BMW, ki je glasno odpeljal.
»Oprosti nisem se mogla upreti temu avtu, ključi so bili pripeti na denarnico, ki si mi jo dala. Pa še barva se sklada z mojim spodnjim perilom,« je z evforično rekla Anastazija in vrgla v zrak debelo barsko denarnico, da so po avtu poleteli pisani evrski bankovci.


Zmagovalka je kasneje zgodbo razširila na novelo, ki se je izkazala za izjemno priljubljeno med bralci. Na voljo registriranim uporabnikom portala urgenca.com TUKAJ! *Registracija je BREZPLAČNA!

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.