Erotične zgodbe | Vroče zgodbe na poročni dan

Posted by
sex oglasi

vroče zgodbe na poroki

Ko sem dobila vabilo na poroko svoje dobre prijateljice, si niti mislila nisem, da bom del tako nepričakovane vroče zgodbe

Svatje so se zbirali v hiši, dekleta pa smo bila skupaj že nekaj dni. Najboljše prijateljice vedno skupaj, v dobrem in slabem. Tokrat, v dobrem. Za nami so bili dnevi žurov in veseljačenja na meji “legalnega”. Komaj smo se spravile skupaj za poročni dan.

Nevesta je bila osupljivo lepa. Njena pregrešno draga obleka je bila videti kot podaljšek njenega seksi telesa. Le me pa smo tudi vedele kaj nosi spodaj pod obleko. Erotična bela čipka je bila že sama po sebi primerna za poroko. Žal ne za pred oltar, za kam drugam pa vsekakor. Bila sem prepričana, da bo njen bodoči mož nadvse zadovoljen, ko se bo zvečer slekla pred njim in bosta skupaj preživela prvo noč kot mož in žena.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Na poroki so bili seveda vsi starši, tete in strici, ter prijatelji in znanci. Na vsakem koraku si dobil kakšno pijačo, jedačo in celo nekaj precej bolj nepričakovanega. Sprva se mi je samo zdelo, da v zraku čutim nekaj erotičnega. Nek seksualni naboj, ki je prihajal iz oči malodane vseh prisotnih. Vsak gib, pogled in namig so bili videti kod le en del velike vroče zgodbe. Nekaj sem jih bila deležna tudi sama a sem se skušala zadržati v imenu prijateljičinega velikega dne.

sex oglasi

Potem pa …

V prvem nadstropju, kamor sem hodila na stranišče, sta bili tudi dve spalnici. Preden sem vstopila v kopalnico s straniščem, se mi je zazdelo, da iz ene od sob slišim zamolkle zvoke. Kljub temu, da nisem kaka vohljačica, me je radovednost premagala in sem previdno pokukala v sobo. Vedela sem, da moram takoj zapreti vrata, se obrniti in oditi od tam. Žal pa sem vse to samo vedela. Možgani so pošiljali signale, a telo ni hotelo ubogati.

Sredi velike postelje sta ležali dve goli telesi. Njene noge so bile dvignjene visoko v zrak medtem, ko jo je on v vsej naglici pritiskal ob posteljo. Zamolkel zvok je bilo njeno stokanje katerega je s težavo želela prikriti. Njeni nohti so bili pošteno zadrti v njegov hrbet in videti je bilo, da ga to le še podžiga. Vse močneje je suval vanjo in slišala sem kako se s svojim korenjakom zabija v njeno vlažno mednožje. Želela sem pogledati proč a namesto tega pogledala naravnost v center dogajanja. Privzdignil se je na kolena in zdaj sem lahko videla njeno mokro češpljo polno njegovega tiča. Znova je zaril vanjo in tokrat se ji je iz ust utrgal kratek krik.Prekril ji je usta z veliko dlanjo in šel po zadnji zalet. Končno sem prišla toliko k sebi, da sem potiho zaprla vrata in pohitela v kopalnico.

Tam sem se naslonila na umivalnik, lovila sapo in ugotavljala, da nisem le polna adrenalina, pač pa tudi pošteno vlažna. Z roko sem si segla pod krilo, s prsti smuknila v spodnjice in pričela božati razvneto princesko. Obračala sem se naokoli in iskala karkoli kar bi mi prišlo prav v tistem trenutku. V košarici sem zagledala krtačo za lase z izrazito faličnim ročajem. Segla sem po njej, si slekla hlačke do kolen in se pričela fukati z ročajem krtače, ki se mi je tisti hip zdela neznansko seksi. Pomislila sem, da se z njo verjetno obdeluje tudi moja prijateljica in misel na to me je še močneje podžgala. Kar nekajkrat sva bili v preteklosti že intimni. Obe sva imeli tudi fante a sva se strinjali, da ga ni čez fuk s punco.

Obljubila mi je, da bo tako ostalo tudi po njeni poroki. Kljub temu sem bila kar nekoliko ljubosumna na njenega bodočega moža, ki se je izkazal za dobrega fukača. Ničkolikokrat sem se naposlušala njenih vročih zgodbic o tem kako jo je obdelal v avtu, kako mu ga je fafala na stranišču lokala, kako sta fukala na havbi sredi BTC-ja in podobno.

Tisti hip pa sem mislila samo še nanjo, na njeno lepo pobrito, gladko pičko. Kako se topi na mojih ustnicah in jih boža z vlažnimi sramnimi ustnicami. Okus njene pičke je bil božanski. Potem sva se navadno spravili, ena na bok in druga z nogami preko, ter zalepili mokri pički drugo ob drug. Sledil je nor fuk, ki se je vedno končal s čudovitim orgazmom.

Tokrat pa je morala zadostovati njena krtača v moji češplji. In tudi je. Precej hitro sem se potešila in potem mi je postalo malce nerodno. Na hodniku sem zaslišala glasove. Dojela sem, da sta to tista fukača, zato sem hitro vse pospravila, si oblekla hlačke in ravno potegnila navzdol rob krila, ko sta vstopila. Bili smo nadvse presenečeni. Vsi trije. Jaz, mama moje prijateljice in stric njenega bodočega moža.

Ena velika, srečna družina.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.