Vas skrbijo nenavadne fantazije?

Posted by
sex oglasi

Fetiši bdsm vezanje bičanje

Ste »sprevrženi«? Uživate v »drugačnem« seksu? Ne? In zakaj ne? Berite dalje, mogoče si boste »premislili« …

20.000 Avstralcev je sodelovalo v veliki raziskavi o spolnosti. Strokovnjaki so, med drugim, odkrili naslednje zelo zanimive stvari:

  • Ljudje, ki uživajo v fetiših, so srečnejši od tistih, ki prakticirajo »normalne« spolne odnose.
  • Okoli dva odstotka vseh odraslih Avstralcev redno »sodeluje« v sado-mazohističnih igricah. In še to, za te ljudi, nasprotno od stereotipov, nikakor ne velja, da so bili v otroštvu mučeni, šikanirani, da so imeli zelo grdo otroštvo …
  • Strokovnjaki so tudi ugotovili, da so vezanje, kaznovanje (in podobne spolne prakse) pogostejše med geji in lezbijkami, biseksualci, pa tudi med tistimi, ki pogosteje menjajo partnerja.

Vendar psihologinja in profesorica Juliet Richter (in njena raziskovalna skupina) tudi v časopisu Journal of Sexual Medicine dokazuje, da imajo ti “sado-mazo-zaljubljenci” zelo zdravo in predvsem zelo bogato seksualno življenje, še več, skorajda ne poznajo stresa!?

Če se dva partnerja (ali več), dogovorita/jo, ni nikakršnih zadržkov, da ne bi izživeli svojih spolnih fantazij. Le kaj je slabšega kot globoko v sebi tiščati velike skrivnosti in, le kaj je lahko lepšega od doživetja le teh. Nič nenavadnega, da je raven stresa pri slednjih precej nižja od običajnega. Moja najboljša prijateljica je že od nekdaj sanjarila o seksu s tremi moškimi pri čemer je sama zvezana na posteljo, čez oči ima pa prevezo. Vzburja jo seks z neznancem, ki meji na posilstvo. Torej nekoliko grob seks, po možnosti v kakšnem mračnem kotičku ulice ali pa v dvigalu.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Potem, ko je pri tridesetih doživela prvo fantazijo, je ohrabrena z neverjetnimi orgazmi takoj poiskala pot še do drugih dveh. Včasih pogovori z njo mejijo na scenarije iz pornografskih filmov ampak v njenih očeh vidim tiste iskrice, ki mi pravijo, da je vse res. “Običajni” fantje se je nekoliko bojijo in uidejo že na prvem zmenku, ko pa naleti na tiste prave tipe s podobnimi fantazijami … takrat pa po več dni ne vem, ali naj jo razglasim za pogrešano ali le za skrajno srečno.

sex oglasi

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.