Erotične zgodbe | V službi vsemogočnega

Posted by
sex oglasi
Seks z nuno

Seks z nuno

Ko sem spoznal Patricijo, sem bil prepričan, da gre za nekoliko sramežljivo punco, ki je bila neverjetno lepa in zato tudi precej oblegana s strani raznih osvajalcev. Sprva ni bilo videti, da bi jo kdo prav posebej zanimal pa tudi informacija s strani znanca je bila, da jo naj raje pozabim.
Ni pa povedal zakaj.

Vseeno pa mi njena lepota ni dala miru. Bila je prvakinja v spogledovanju, njeni magični nasmeški pa so me povsem očarali. Po eni strani je želela biti karseda neopazna v množici, po drugi pa je bila zvezda večera. Njen obraz prelep, koža brez napak, čudovite ustnice, ki vabijo k poljubljanju in tisti pogled, ki te …
Tistega večera sem jo spoznal in prav prijetno pokramljal z njo do poznih ur. Zdelo se mi je, da mi postaja naklonjena zato sem poizkusil in ji ponudil prevoz do doma. Nasmehnila se je, izpila še zadnji požirek pijače, nato pa vstala in se mi lepo zahvalila.

Gledal sem za njo kot bi bil bolan. Napeta, seksi zadnjica se je v elegantnem pozibavanju počasi oddaljevala od mene, jaz pa sem se boril sam s seboj.
Zaljubljen do ušes sem vstal in krenil za njo. Dohitel sem jo spodaj na koncu ulice in se ji ponudil vsaj za spremstvo do doma. Znova si je nadela tisti blažen nasmešek in prikimala. Prijela me je pod roko, nato sva krenila po ulici. Počutil sem se vsemogočnega in bil prepričan, da se na tisti ulici pričenja ena mojih najsrečnejših zgodb v življenju.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Živela je v podnajemniškem stanovanju in me na moje presenečenje povabila naprej. Seveda se ne bi branil kakšnega priložnostnega seksa, a vendarle sem dvomil, da je Patricija takšna ženska. Po drugi strani pa … vendarle me je pripeljala, neznanca, k sebi domov.

sex oglasi

Rekla je, da je že nekaj časa precej razdvojena saj v sebi tišči veliko skrivnost. V meni je videla nekoga, ki bi jo lahko razumel, nekoga, ki bi morda lahko bil njen prijatelj. Pomislil sem na marsikaj, a nikoli in nikdar ne bi uganil za katero skrivnost gre.
Ko mi je povedala, da je že nekaj let odvisnica od seksa in, da je zaradi tega pobegnila v samostan in postala nuna, sem seveda menil, da se grdo šali z menoj. Ko pa je za hip odšla in se vrnila nazaj v svoji opravi … moj Bog! Me čaka seks z nuno?

Da me ne bi preveč streslo je kmalu odvrgla vse razen naglavnega pokrivala in spodnjega perila. Bila je tako … tako … hudičevo seksi!

Stopila je k meni, mi šla s prsti nežno čez obraz in nato skozi lase. Ogledovala si me je kot plen, ki nebogljen čaka, da opravi z njim. Vonjal sem njeno dišečo sapo, sladke ustnice so se mi že povsem približale in njeno zapeljivo telo je kar kričalo po mojih rokah. Bil sem preveč raztresen, da bi odreagiral. Prijela me je za desnico in si jo potisnila za hrbet. Razprta dlan mi je spolzela po njeni usločeni hrbtenici, ter pristala na napeti zadnjici. V trenutku sem imel trdega, se nekoliko odmaknil nazaj, da ji ne bi vsiljivo rinil s tičem v telo, a me je potegnila nazaj.

»Želim si te,« je dahnila in mi padla v objem.

Moji desnici je sledila še levica in skupaj sta pošteno objeli najbolj seksi ritko kar sta jih kdaj držali. Mešalo se mi je od potrebe. Od potrebe, da potrgam z nje kar je še imela oblečenega, da se zarijem vanjo in potešim tako svoje kot tudi njene potrebe.
Nežno je zaječala na moje uho, potem pa desno nogo pričela potiskati navzgor ob moj bok. Z mednožjem se je naslonila na moj otekel ud, ki je boleče pritiskal ob hlače. Z desnico je segla navzdol, da bi mi odpela zadrgo. Sila spretno je opravila s pasom in gumbi, nakar so hlače spolzele navzdol po mojih nogah. Zdaj sem lahko nekoliko lažje zadihal, skozi spodnjice pa sem na svojem junaku začutil kako zelo vroča in potrebna je njena muca.

Z desnico sem za hip zapustil strašno ritko in jo pobožal med stegni. Bila je vlažna, kaj vlažna, mokra, da je bilo kaj. Znova je zaječala, nato pa mi jezik potisnila v usta. Tako strastnega poljuba nisem dobil še nikoli. S tičem sem ji rinil v mednožje, umaknil roko in ji pomagal splezati name. Podrla me je na ozko posteljo in se nekajkrat zmagoslavno podrgnila z mednožjem ob mojega junaka.

Malo je manjkalo pa bi zaječal. Tega res nisem želel ampak seksi lepotica me je pripravila do tega, da sem o orgazmu razmišljal še preden se me je povsem lotila. Njeno vroče telo se je zvijalo nad menoj, božala me je s svojimi prsmi in z jezikom risala nevidne črte po mojem, čedalje bolj, golem telesu.
Z roko mi je segla za spodnjice, ter vitke prste ovila okoli nabreklega uda. Verjetno še nikoli nisem imel tako trdega kot takrat pa čeprav verjetno to skoraj ni mogoče. Ko je enkrat trd je trd, ne?
No, meni se je zdelo, da ga bo razgnalo v njeni dlani. Še huje pa je sledilo takoj zatem.

Vrele ustnice so šle mimo popka in se že bližale robu mojih spodnjic. S prsti jih je počasi vlekla navzdol in pri tem razgaljala moje premoženje.

»Mater! Nuna mi ga potegnila?!« Tako nekako sem zakričal v sebi, ko se je z jezikom sprehodila po njem.

Svetleče namazane ustnice so pobožale moj ud od nabrekle glavice pa vse do korena junaka. Potem se je med njimi pojavil uren, špičast jeziček, ter posegel po moji mošnji. Ko je z njim premetavala moje oreščke sem ter tja, sem postal nekaj kilogramov lažji. Zdelo se mi je, da bi se lahko izstrelil pod strop.

Igrala se je z mojim korenjakom, ga oblizovala in prav počasi jemala v usta, jaz pa sem se naslonjen na komolcev čudil prizoru, ki sem ga imel pred seboj. Še nekaj minut nazaj sem zaljubljeno skakljal za njo zdaj pa se je skoraj gola lepotička poigravala z mojim junakom. Bil sem vzhičen. Celo tako zelo, da mi je na mah začelo prihajati. Sprva drobna bela kapljica, nato še ena …
Ko pa sem videl kako zelo všeč ji je to in ga je nekajkrat krepko zajela s svojimi vrelimi usti …, sem popustil. Prihajalo mi je iz dna duše. Kar vrelo mi je nekje globoko v trebuhu in količina vrele beline, ki je izstopala iz mojega uda, ter polnila njena usta, je bila naravnost enormna.

Lahko bi umrl in bi si vseeno rekel, da sem doživel vse. K sreči se to ni zgodilo in sem dočakal še kaj več kot oralo seksi nune, ki je bila očitno zares velika potrebnica. Pred menoj si je zapeljivo slačila svoje erotično spodnje perilo, se mi nasmihala in uživala v mojih zblojenih pogledih, ki so se lepili na njene razgaljene prsi in nato še na prelepo urejeno, dehtečo češpljico. Zaželel sem si njenih sokov. Želel sem jo lizati, jo poljubljati in zadovoljevati do onemoglosti.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.