Podaljšanje penisa

Posted by
sex oglasi

Podaljšanje penisa, več načinov do večjega tiča!

Zakaj želijo moški večji penis?

“Morda zato, ker si večjih penisov želijo ženske ali pa le zato, da bi si dvignili načeto samozavest.”

Podaljšanje penisa

Podaljšanje penisa

Povprečna dolžina penisa Evropejca je dobrih 14 centimetrov a marsikdo je že pri tej številki nekoliko nesrečen. Pojavi se dvom ali partnerko s to dolžino sploh lahko zadovolji, ali pa si bo raje poiskala drugega z večjim.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

V zadnjem času se na trgu pojavlja precej načinov in tehnik za podaljšanje penisa. Moški spolni ud naj bi bilo moč podaljšati s posebnimi »masažnimi tehnikami«, tabletami z naravnimi izvlečki in podobnim. Morda vas zanima »Kako deluje erekcijska črpalka za penis«.
Omislili so si celo nošenje protez za raztegovanje penisa.

sex oglasi

Dodajmo, da povprečna ocena velikosti penisa niha od raziskave do raziskave, tako je pred leti Durex objavil podatek, da je povprečna dolžina moškega spolnega uda 16 centimetrov.
Super ne?
Bolj kot dolžina je za ženske pomemben obseg moškega spolnega uda saj njihovo debelino še kako dobro čutijo. Če je penis prevelik to za ženske včasih pomeni prej težavo kot užitek. Ob debelinkih pa veselo zastokajo, ko jih objamejo z nožničnimi mišicami.

Podaljšanje penisa se dokazano doseže z operativnim posegom. Za mnoge moške je že sama misel na to, da bi kdo zarezal v njihov ponos, preveč boleča, a nekateri se vendarle odločijo za podaljšanje penisa pri lepotnem kirurgu.


Najmanj rizična lepotna operacija za podaljšanje penisa je tehnika kjer prerežejo ligament, ki pričvrščuje gobasto tkivo penisa na medenico in penis tako podaljšajo celo do 4 cm.
Penis tudi primerno odebelijo in sicer z maščobami odvzetimi iz pacientovega telesa, ki jo vbrizgajo pod kožo spolnega uda.

Zanimivo, da je na takšen način pridobljen večji spolni ud najbolj opazen v nevzburjenem stanju in manj viden, ko stoji pokonci.

Pacient že naslednji dan zapusti bolnišnico, na delo pa se lahko vrne po treh dneh. Na seks je potrebno počakati 6 tednov.

In cena za operativno podaljšanje penisa?
Ta se giblje med 1200 in 2500€.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.