Erotične zgodbe | “Pošpricala me je”

Posted by
sex oglasi

Na prvi pogled nedolžna deklina, z očali in simpatično prifrknjenim nosom je pritegnila moje zanimanje, ko me je prijatelj predstavil neki družbi. Zdelo se mi je, da si me ogleduje nekaj trenutkov dlje kot si je ostale. V njenih očeh sem opazil nekaj drugega kar je kazala njena celotna pojava. Njen pogled vsekakor ni bil niti najmanj plah ali neroden in morda sem ravno zaradi tega tisti večer “zapel” z njo.

Sabina se je izkazala  za super družbo, s svojimi besedami in obnašanjem pa še vedno delovala nekoliko nerodno in sramežljivo. Ampak njene oči …

Zdelo se mi je, da namenoma odpira “tunel” pod svoje krilo le za moje oči. Na vse pretege sem želel pokukati kaj nosi spodaj in za hip se mi je zdelo, da vidim njene spodnjice. Namuznila se je, ko je opazila, da jo gledam in prekrižala noge. Zdaj je bilo nerodno meni, a je občutek takoj izginil, ko mi je nagajivo požugala s kazalcem.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Večer se je nadaljeval v hiši njene prijateljice in sosede Tanje. Nadaljevalo se je tudi kazanje pod miniko z njene strani, zapeljivo plesanje, otipavanje in vse skupaj je bilo krivo, da sva končala čez cesto v njenem stanovanju.

sex oglasi

Punca je bila tako potrebna, da sem jo komaj dohajal. Očala so ji zdrknila preko prifrknjenega noska, njene oči pa so zdaj delovale še bolj pohotno. Stala je pred menoj, ko si je slekla pulover in mi pokazala par joškic brez napake. Ko je padel še modrček, sem njuni nabrekli bradavički takoj povezal s prifrknjenim nosom. Bila je kot ulita v kalub. Brez grama maščobe, koža brez napak in napeta, njeni joški pa neverjetno čvrsti.

Segla si je za hrbet, odpela krilo in mu dovolila, da ji pade na tla. Takrat sem dojel, da v lokalu vsekakor nisem videl njenih spodnjic. Ni jih nosila namreč. Razen, če jih je slekla kje med potjo.

Potem je stopila k meni, prislonila ustnice na moje in me pohotno poljubila. Čutil sem vročino, ki je sevala od njenega telesa. Z nekaj spretnimi gibi je do spodnjic slekla še mene. Najini telesi sta se zdaj dotikali in zdelo se mi je, kot bi med nama preskakovale iskrice.

Z roko je brez zadržka segla v moje hlačke in pograbila (že pošteno trdega) tiča, ki se je razveselil osvoboditve. Nisem vedel kaj bi od veselja. Najraje bi jo nategnil kar v roko in ji napolnil dlan z vrelo spermo. Skušal sem potlačiti te ideje saj nikakor nisem želel končati še preden bi zares začel.

Z roko je vlekla za mojega tiča proti sebi in si z njim božala razgreto češpljo. Z roko sem ji šel med noge, da preverim za kakšno zadevščino gre. Bil sem navdušen nad njeno žametno mehkostjo in urejenostjo. Bila je mokra kot se za podobne trenutke spodobi, potem pa sem jo pustil, da se je božala dalje.

Njena lica so zardela kot paradajzi in za hip sem imel pred seboj znova ekstremno sramežljivo dekle, ki pa to nikakor ni bila. Povsem brez sramu je obdelovala svojo češpljico z mojim tičem v roki, se nastavljala in stiskala k meni, da je v nekem trenutku nabrekla glavica končala v njej. Zaječala je, za hip zastala, potem pa me z boki pričela fukati sredi sobe.

Roke sem ji spustil za hrbet in se oprijel njene male, seksi ritke. Privzdignil sem jo na prste in zdaj je moj korenjak kar zdrknil vanjo. Zdelo se mi je, da lebdi v zraku in imel sem toliko moči, da sem jo zlahka držal na sebi. Njene oči so postajale čedalje bolj bele, njeni čvrsti bradavički pa me drgnili po prsnem košu, ko se je zaganjala na mojega tiča. Roke je ovila okoli mojega vratu in mi nerazumljivo sopla na uho.

Naredil sem nekaj korakov in naju spustil na kavč. Zoprno je zaječalo pod nama potem pa sem zvoke preslišal. Slišal sem le še njeno stokanje in cviljenje, ki je prihajalo iz njenih ust medtem, ko se je vse močneje nabijala na tiča v mojem naročju.

Glasno je zaječala: “Pofukala te bom, prisežem!”

In pustil sem ji, da me je. Res me je dobro fukala in niti najmanjše potrebe ni bilo, da bi kaj počel. Božal sem njeni jedri dojki, ščipal za nagajivo nabrekli bradavički, ju sesal, grizljal in užival globoko v njeni tesni, vroči muci. Ko me je pričela gristi za ustnico sem jo vrgel na hrbet in se spravil nanjo. Njeni dolgi nogi sta poleteli narazen in končali obešeni preko mojih ramen.

Spet je vpila: “Pofukaj me! Daj me! Daj mi tega velikega kurca!”

Nasadil sem jo z največjim užitkom in se zabil vanjo čisto do jajc. Tako potrebna je delovala, da bi verjetno še ta lahko zatlačil vanjo, pa bi ji bilo prav.

“Govori mi, da sem prasica!” me je presenetila. “Povej mi kaj umazanega, … fukaj me ljubi!”

In sem pričel govoriti nesmisle, ter ob tem na vso moč pritiskal med njene razprte noge. Čutil sem, da se nekaj dogaja. Pričela se je tresti po celem telesu. Kar vibrirala je pod menoj. Drugače težko opišem kar sem videl. Kurca mi je s svojo, že tako tesno, pičko še močneje stisnila in zdelo se mi je, da me z rokami potiska od sebe.

Kaj zdaj? Hočeš, da te pofukam do konca ali ne?

Nenadoma sem poletel od nje in obstal s kurcem v zraku, iz njene pičkice pa je pričelo brizgati kot iz pokvarjenega hidranta. Ostri curki so zadevali moje telo v enakomernih presledkih. Njene oči so bile obrnjene na belo stran, usta na široko odprta, roke in noge pa v težkem krču povsem pri miru. Le njeno napeto telo je vibriralo, suvalo sem ter tja, iz pičkice pa se je še kar naprej ulival slap.

Takrat sem prvič v življenju doživel Squirting. Do tedaj sem celo menil, da je vse skupaj le komercialna poteza porno hiš, ki s tovrstnimi posnetki vzburjajo našo domišljijo. Zdaj pa sem se lahko na svoje oči prepričal, da nikakor ne le to in, da ženski resnično lahko pride na tako silovit način.

Po nekaj dolgih trenutkih sem ves premočen in še vedno malce v šoku, pod seboj znova opazoval luškano bitje sramežljivega pogleda, ki je zdaj dejansko tudi bila nekoliko v dvomih. Ko je videla, da se mi je preko obraza raztegnil prešeren nasmešek, me je potisnila na hrbet in sedla preko mene tako, da je moj vojak stal točno pred njeno poplavljeno češpljico.

“No ljubček, zdaj bova poskrbela pa še zate,” je rekla in pričela masirati oteklega korenjaka.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.