Erotične zgodbe: Filipinke, Tajke, … skratka Azijke

Posted by
sex oglasi

azijke
Azijke so me prevzele do obisti

Že od nekdaj sem rad gledal zapeljive “tete”, ki niso prihajale iz Evrope. Še najbolj toplo pri srcu pa mi je bilo ob pogledu na Azijke.

Pri 25-ih sem prvič potoval v Azijo. Jaz in prijatelj, dva nahrbtnika, nekaj cvenka in veliko dobre volje. Aha, pa fantazije tudi 😉

Ves čas sva fantazirala o seksi Azijkah, ki naju obletavajo in nama ne dajo miru. Vse to sva pobrala iz nekaj filmov in pornofilmov. Še najbolj se spomnim filma “Obala” kjer nastopa  Leonardo DiCaprio. Pa ne zato, ker bi bilo v filmu videti le seksa in Azijke, pač pa zaradi vzdušja, ki sem ga ob ogledu filma občutil.

Potem pa je bila zame vsekakor prelomnica obisk mojega strica, ki se je po dolgem potovanju po Aziji ustavil pri nas. Mami (svoji sestri) je pravil o pravljičnih plažah, otokih in prijaznih ljudeh, mojemu očetu in meni pa predvsem o seksi lepotičkah, ki bi se v petih minutah poročile s teboj, če bi le želel.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Za vrati sem ujel tudi nazoren opis dogodka, ko ga je do nezavesti obdelala Filipinka kateri je obljubil, da se vrne nazaj ponjo. Hormoni v meni so podivjali in čez nekaj let sem nagovoril prijatelja, da sva šla skupaj v to azijsko avanturo.

sex oglasi

Ne bom opisoval vročine, monsunov, nenavadne hrane in toplih ljudi. Želel sem vam zaupati naslednji dogodek …

Zvečer sva s prijateljem obiskala družbo na plaži kot smo se dogovorili. Kinky me je že čakala s svojim prelepim nasmehom in se potrudila, da je ostal prostor zame le še ob njej. Nisva veliko govorila. Vedel sem, da je leto starejša od mene, da živi z materjo in sestro in, da na vsak način želi ob sebi moškega saj je veljalo, da ženska pri teh letih brez moškega ni izpolnila pričakovanj svoje družine. Sicer je bilo njeno znanje angleščine zelo dobro a sva vseeno veliko krilila z rokami in se smejala. Tisti večer sva se prvikrat poljubila. Čutil sem kako jo trese po celotnem telesu. Bila je tako vzburjena, da sem to občutil v vsakem njenem gibu, dihu, poljubu …

S pogledom mi je namignila naj grem za njo in vstala. Pogledal sem prijatelja, skomignil z rameni in nasmejan odšel za njo. Čakala me je pred svojo hišo le nekaj metrov od plaže. Tam je živela s sestro in materjo, a ju tisti večer ni bilo doma. Na usta se mi je prisesala takoj, ko sem prišel do nje, potem pa me med poljubljanjem odpeljala v hišo. Luči nisva prižigala, a sem vseeno videl njeno pohotno telo, ko se je razgalila saj je bila obsijana od lune in zvezd.

Težko rečem kako sem se počutil takrat, vem le, da se še nikoli nisem tako. Kljub svoji navidezni predrznosti pa je ves čas delovala zelo sramežljivo, se hihitala in me z nerodnimi gibi z roko vabila v posteljo. Legla sva skupaj. Božal sem njeno svilnato kožo, se z ustnicami dotikal nabreklih bradavičk na ravno prav velikih prsih in ji olajšal slačenje mojih, za odpenjanje, nerodnih hlač.

Z roko je segla globoko v moje spodnjice in tiho zavzdihnila, ko je s prsti objela mojo veliko, utripajočo žilo. Za hipec sem ugledal njen obraz in iskreno navdušenje na njem. Potem je angelski obraz izginil in v nekaj sekundah se je po mojem mednožju pričel širiti požar. Njena mala usta so tesno objemala mojega korenjaka, njen jezik pa je vsake toliko prav nagajivo zaplesal okoli nabreklega in občutljivega vrha.

Najraje bi se spustil z vajeti in dovolil, da mi pride povsod po njej. Z veliko truda sem uspel to misel za nekaj časa potlačiti in raje navdušeno opazoval kako se v pol-mraku plazi proti meni. Dve vrsti brezhibno belih zob sta se lesketali pred menoj in razkrivali njen nasmeh. Poljubila me je, razmaknila noge in boke počasi spustila navzdol proti meni. Z rokami sem objemal njeno telo in končno v dlani ujel čvrsto zadnjico, ki je prav lepo sedla v moje naročje.

Čutil sem njeno mokroto, kako se drgne ob moj ponos in užival v vzdihljajih, ki so prihajali iz njenih ust tik ob mojem ušesu. Grizljala me je za uho, tiho ječala in z mednožjem božala mojega tiča, ki si je želel vanjo. Z roko je segla navzdol, da bi ga poiskala, ga privzdignila in nato počasi sedla nanj. Zdaj sem zavzdihnil jaz. Za nekaj trenutkov sem zajel sapo in pozabil dihati. Tako noro lepo je bilo v tisti tesni, vroči češpljici.

Z rokama sem pospremil njene boke nazaj dol vse dokler ni povsem sedela v mojem naročju. Bil sem globoko v njenem objemu in se čudil, da je z orgazmom še nisem poslal pod strop. Počutil sem se kot bi bojeval bitko s hudičem. Tako močno me je skelelo po orgazmu in želji, da jo napolnim do kraja. Ona pa kot bi ne vedela za moje muke, je pričela počasi in elegantno zibati svoje boke in mi premetavati svojo seksi zadnjico po naročju.

Norel sem od nepopisne radosti, od občutkov, ki so me prevevali, grabil za njeno zadnjico, sesal njene prsi in se skušal od spodaj zabijati vanjo. Nisem se več zmogel zadržati. Prevalil sem jo na hrbet, legel preko nje in jo pod seboj še enkrat obrnil. Potem je sama od sebe upognila kolena in visoko privzdignila svojo seksi ritko. V mislih sem se zahvalil vsemogočnemu za ta trenutek in jo nasadil. Lagal bi, če bi rekel, da je trajalo celo noč in, da sem jo obdeloval do nezavesti.

Le minuto ali dve sem zmogel v prvo. Potem sem se sprostil in dovolil, da ji moj orgazem šine globoko v njeno potrebnico in jo zapolni do zadnjega kotička. Kljub temu sem vztrajal še naprej vse dokler nisem začutil njenih zgovornih trzajev in prisluhnil še nikoli slišani poeziji v obliki njenega ječanja. Postala je moja kraljica in jaz njen kralj. Še nikoli tako zaljubljen in še nikoli tako zelo odločen, da me doma ne bodo videli več.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.