Erotične zgodbe | “Kocka ledu za vroče telo”

Posted by
sex oglasi

erotične zgodbe kocka ledu

Bilo je kot v najlepšem erotičnem oglasu za osvežilno pijačo. Vroč dan, vroče telo in napeta koža, ki je klicala po prijetni ohladitvi.

Ko se je Tomaž vrnil z dvodnevnega potovanja, ga je doma pričakalo presenečenje. Sari je sicer pred časom res dal ključ svojega stanovanja, ni pa si mislil, da ga bo pričakala tisti dan. Še posebej zato, ker ji ni povedal kdaj točno se vrne. Rekla je, da je morala od doma sicer bi se z mačeho stepli.

Bil je vroč dan kot v peklu zato je komaj čakal, da stopi pod prho. Sara je ležala na trebuhu v njegovi postelji in stokala kako prekleto vroče je. Oblečena je bila v vroče hlačke in majico, katero si je potegnila čisto do prsi. Njena ritka je bila v tistih rumenih hlačkah izjemno mamljiva, a Tomaža je tisti hip vseeno bolj vleklo pod prho. Na hitro sta poklepetala, Sara je nekajkrat zavila z očmi kot zna to samo ona in mu naredila skomine. Privzdignila je svojo seksi ritko češ, da bi med sebe in posteljo spustila nekaj zraka, v resnici pa se tako mamljivo nastavila, da je Tomaž takoj občutil reakcijo.

Vseeno se je uspel zadržati pri vratih, se obrnil in odšel v kopalnico. V mislih jo je nažigal v vseh mogočih pozah a tisti hip žal le pod hladno prho, ki mu je tako zelo dobro dela. Nazaj se je vrnil oblečen le v spodnjice, v roki pa je nesel dva kozarca pijače z veliko ledu. S tem nikakor ni mogel zgrešiti.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Iz sobe je imel izhod na balkon kamor je stopil in pozval vročo mačko naj pride za njim. Kljub soncu je bilo pod senčnikom vendarle nekoliko lažje dihati kot notri. Sara pa si je bila kriva sama, da ni znala prižgati klime. Medtem, ko se je stanovanje počasi ohlajalo sta onadva srkala hladno pijačo in se pogovarjala s pogledi. Sledil je kratek povzetek Tomaževe poti in zabavna štorija med Saro in njeno taščo, nakar sta sklenila preveriti temperaturo sobe.

sex oglasi

Šel je za njo in se naslajal ob pogledu na napeta hlebčka, ki sta masirala drug drugega in vlekla rumene hlačke medse. V sobi je bilo že kar prijetno in Sara je z olajšanjem padla na posteljo. Legel je poleg nje in nežno božal njeno pregreto telo. Oboževal je tisto športno ritko, ki ga je znala tako zelo dobro obdelati. Potem je prišel na idejo in iz praznega kozarca vzel veliko kocko ledu. Sara se je obrnila na hrbet in z blagim nasmeškom pospremila njegovo sesanje ledene kocke, ki je naposled pristala v njegovih ustih.

Sklonil se je k njenemu trebuhu in kocko izpustil nanj. Pošteno jo je zmrazilo a takoj za tem postalo prijetno. Slekla si je majico pod katero ni nosila nedrčka. Imela je lepe, samo-stoječe joške h katerim je Tomaža potegnilo v naslednjem trenutku. S seboj je v ustih vzel tudi kocko ledu in z njo nagajivo pričel božati vse bolj nabrekle bradavičke. Sara je predla od ugodja, se zvijala pod njim in si prste zakopala globoko v svoje svetle lase. Na obrazu ji je pisalo kako zelo je potrebna. A Tomaž si je vzel čas. Hitrega seksa je imel dovolj že na poti, zdaj si je želel nečesa počasnega.

Igral se je z njenimi joški, jo poljubljal nanje in potiskal kocko ledu pred seboj vse dokler za njo ni ostala le mokra sled. Potem je iz kozarca vzel novo. Malce manjšo a vseeno dovolj veliko za svojo igro. Krenil je okoli popka, se z rokama prijel za njene boke, potem pa ji počasi pričel vleči rumene hlačke s telesa. Tudi, če ne bi hotel, bi šle tangice vred z njimi v vsakem primeru. Pokrčila je svoje dolge noge, jih nekoliko razmaknila in mu nesramežljivo pokazala svojo gladko urejeno češpljico. Z ledom med zobmi se je spustil od njenega kolena navzdol po notranji strani njenega stegna in jo skušal pri tem gledati v oči.

Njena seksi usteca so bila ves čas odprta, jezik ji je švigal po polnih ustnicah, oči pa je komajda kdaj odprla. Iz ust se ji je razlegel pritajen krik, ko je kocko, oziroma kar je še ostalo od nje, parkiral med njenimi nogami. Z zadnjico je lebdela nekaj centimetrov nad posteljo in skušala kratko zajeti sapo. Led se je nato v naslednjih sekundah povsem porazgubil med njeno vročo pičkico in njegovimi usti. Rada sta se igrala razne igrice a takšne še nikoli.

Njeno stokanje ga je vzburjalo, njegov korenjak je bil že zdavnaj pripravljen za akcijo, on pa je še kar užival v trpinčenju obeh. Potem je vstal in se širokega, mokrega nasmeha, naslonil na steno za seboj. Sara se je dobesedno izstrelila v sedeči položaj in potem na noge, mu v eni potezi slekla spodnjice in se z obrazom prislonila k nabreklemu lepotcu pred seboj. Želela ga je zvleči nazaj v posteljo a se ni dal. Prijel jo je pod zadnjico, zamenjal položaj z njo, da je bila zdaj ona naslonjena na steno in jo poljubil. Stopila je na rob postelje, se nekoliko odrinila po steni in se nato spustila v idealen položaj zanj.

Pričakal jo je dobesedno trd od navdušenja in ji pustil, da se je nasadila nanj čisto do konca. Prijetno je zastokala, prekrižala roke za njegovim vratom in z jezikom poiskala njegovega. Bila je v nenavadnem položaju v katerem je lahko nadzorovala dogajanje in to ji je bilo še kako všeč. Tako kot tudi hladna stena za njenim hrbtom in prijetno ohlajen zrak, ki je prihajal iz klime nad njima. Ustavila se je tako, da je zdaj on zlahka prevzel pobudo. Krepko jo je držal za boke in se pričel ritmično zabijati med njena potna stegna. Z vsakim novim naletom, si jih je želela še več in še hitreje kar je znala tudi brez sramu povedati.

Njene besede so ga, kot navadno, še dodatno podžgale. Ni se spomnil, da bi kdaj že seksala takole, v stoje, a zdelo se mu je genialno. Pomislil je, da bo besedna zveza “beljenje stanovanja” pridobila čisto nov pomen in se ob tem za hipec nasmehnil. Opazila je in se nasmehnila tudi sama. Mislila je, da je le zelo zadovoljen, nakar je sledila prva salva zadovoljstva tisto popoldne. Zvečer bosta šla ven jest, a do takrat je dovolj časa za še kakšno novo pozo. In njena ritka ga je tako zelo, zelo vzburjala, …

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.