Erotične zgodbe | Dopust za sex

Posted by

erotične zgodbe - ženska na ležalniku

Letošnji dopust sem nameravala preživeti sama. Daleč od doma, v lepi vili z bazenom, neobremenjeno, sončenje, knjiga, …

Od januarja letos sem srečno samska in za poleti sem imela v načrtu prijeten oddih nekje na obali brez pretiranih aktivnosti. Skratka, poležavanje, sončenje, branje, kakšen skok v vodo …

Uspela sem pustiti svoj mobilni telefon v sobi in se k bazenu pred razkošno vilo odpravila zgolj z brisačo, sončno kremo in dobro erotično knjigo. Brala sem kakšne pol ure, potem pa me je premagala lenoba. Odpela sem si zgornji del in se zleknila v ležalnik. Sončni žarki so božali moje razgaljeno telo, nisem pa vedela, da niso bili edini, ki to počnejo. S terase so me namreč božale tudi oči lastnikovega sina, ki je opazno pogledoval za menoj že na dan mojega prihoda. Bil je simpatičen mladenič, postaven in urejen od glave do pet. Morda nekaj let mlajši od mojih prejšnjih tipov, a to me seveda ne bi pretirano motilo. Bolj me je ovirala ideja, da za ta dopust pride v poštev le lenarjenje do onemoglosti.

Opazila sem ga, ko sem se obrnila na hrbet. Kljub temu, da sva si zrla iz oči v oči ni umaknil svojega pogleda z mene. Vajena golote in kazanja prsi na plaži, se nisem pretirano razburjala. Dejansko me je ta pripetljaj nežno vzburil in v meni nekaj prebudil. Zleknila sem se nazaj in ponosno razstavila svoji lepi joški. Ob misli na slinastega mladca nad menoj se mi je preko obraza zapeljal nagajiv nasmešek. Upala sem le, da se mu ne bodo pocedile sline preko terase naravnost name. Ali pa nemara celo kaj drugega!

Predstavljala sem si, da si je z roko segel v hlače in si pričel drkati kurca, ki je tako zelo hrepenel po meni. Razmišljanje o nečednostih me je še dodatno vzburilo zato ne čudi, da sem se pričela pošteno vlažiti. Pomislila sem, da bo na hlačkah opazil mokroto zato sem se ponovno obrnila na trebuh. Žal sem joškom prikrajšala temnejši odtenek barve, a pred mano je bilo še dovolj časa, da to nadoknadim. Počasi sem izbrisala iz glave pohotneža nad menoj in se povsem umirila, ko sem slišala, da je odkorakal. Ravno sem razmišljala o tem, da bi se ponovno obrnila, ko se je nad menoj naredila senca. Bila sem jezna, da mi je oblak prekrižal načrte, hkrati pa se začudila saj je bilo nebo popolnoma jasno.

“Gospodična, vam namažem hrbet?” sem zaslišala v polomljeni angleščini.

Moje oči so se razprle kot bi ga pravkar dobila v rit, iz ust pa ni prišlo nič. Po nekaj sekundah sem si vendarle opomogla in presenetila še samo sebe.

“Seveda,” je bilo vse kar sem izdavila.

Nisem mogla verjeti, da sem to storila. Očitno se je v meni prebudila tista žverca, ki nikoli ni povsem zaspala. Moj bivši je (tako kot že marsikateri prej) ugotovil, da sem morda malce preživahna zanj in dejal, da bo bolje, če nekaj časa živiva po svoje. Zakaj pa ne? Meni je bilo prav. Še kako prav!

Obožujem seks in tudi takrat, ko si za cilj zadam počitek in lenarjenje, mi misli vedno znova uidejo k seksu. Čeprav tokrat ne povsem po moji krivdi. No ja, vsak izgovor je dober hehe. Verjetno pa sem malce pripomogla, ko sem se prvi dan nalašč sklonila do tal proti kovčku, tako daleč, da je ubožec zadaj neovirano kukal pod mojo poletno oblekico. Poleti pa spodnjice seveda redkokdaj nosim, logično ne?

Na hrbet se mi je ulilo nekaj prijetno gosto-hladnega. Potem pa so se k meni sklonile njegove roke. Čudežne roke! Dečko je obvladal ta posel in hitro mi je postalo jasno, da je na očetovem posestvu zmasiral že marsikatero pred menoj. Nobene zamere, le kako pa bi se lahko drugače naučil biti tako dober. Njegovi prsti so se spretno podili skozi mastno kremo in jo utirali v moj utrujen hrbet. Prav z vsakim dotikom je v meni sprožil novo kemično reakcijo, kar je naposled vodilo do tega, da sem zadovoljno predla kot najbolj srečna mačka. Z rokama je prihajal visoko proti prsnemu košu in ni dosti manjkalo, da bi mi namazal še joški. Le malce bi se privzdignila pa bi me zgrabil zanje in nedvomno spotoma od zadaj vtaknil svojega junaka.

Spet me je zaneslo v fantazije in prav nič me ni čudilo, da sem nenadoma postala strašansko potrebna. Ker je bil tako neposreden in neučakan nisem dvomila v to, da me bo skušal spraviti v apartma. Nisem se motila. Ko je končal z masažo, se je sklonil k meni in me vprašal, če sem zadovoljna. Pri tem se seveda ni pozabil s svojim mednožjem podrgniti ob moj komolec. Njegove kopalne hlače so bile polne čvrstega korenjaka, ki je le še čakal, da se požene proti nebu. Leno sem obrnila glavo in se pretvarjala, da me ne zanima, a me je prehitro prebral.

Sex oglasi

Namignil mi je, naj grem z njim v bazen. Saj ne, da mi ne bi pasalo malo v vodo ampak, … jaz bi se tako dala dol! Elegantno se je pognal na glavo in jaz seveda za njim. Na sredi bazena sva se dobila in njegove roke so me takoj nesramežljivo objele. Dlani je spustil po mojem hrbtu in jih parkiral na zadnjici, ter me potegnil k sebi. Najine ustnice so se prekrile in v trenutku sva se izgubila v dolg, vroč poljub. Mmm, tudi v tem je bil dober.

Med nogami sem čutila njegovo “ribico”, ki je dejansko že splavala iz njegovih hlač in takrat sem ga začudeno pogledala. Kaj pa gostje, oče, …? Khm, potem sem se spomnila, da sem naslednje tri dni edina gostja, oče pa je domov iz mesta prihajal pozno zvečer. Bila sva sama v tisti prelepi vili z bazenom in nenadoma sem se počutila kot superzvezdnica kateri je dovoljeno vse. Z roko sem pod vodo poiskala nabreklega tiča in se pričela igrati z njim medtem, ko sva plesala po bazenu gor in dol. Pristala sva ob robu in čutila sem kako me z rokama potiska iz vode. Hoče, da greva gor?

Z rokama sem se ujela za rob in se potegnila ven. Ko sem hotela iz vode potegniti še noge, me je ustavil. Njegove lepe, temne oči so se nagajivo zalesketale proti meni, prsti pa so se mu zataknili za rob mojih kopalk. V eni potezi jih je potegnil z mene in odložil na rob bazena. Potem mi je razmaknil noge in priplaval povsem k meni. Nekoliko me je potegnil proti sebi in z vrhom jezika počasi spolzel po notranji strani mojega stegna.

Moj bog! Polizal mi jo bo pred vilo sredi belega dneva!?

Lahko sem se le še naslonila nazaj z rokama in se prepustila njegovim čudodelnim veščinam. Karkoli je počel, je obvladal. Očitno je moral zares veliko trenirati in povem vam, izplačalo se je. Kako božansko sem se počutila, ko je z usti objel mojo gladko princesko in se z jezikom leno prebijal med sramne ustnice. Ščegetavček je bil popolnoma nabrekel in kot boja sredi morja kazal kam naj se usmeri. Bilo je nepozabno, veličastno in skoraj neponovljivo. Na takšen način še nisem prišla do orgazma. In tako hitro tudi še ne. Potem sem spolzela nazaj v vodo, v njegovo naročje. Z nogama sem se se oklenila njegovih bokov ter nežno božala vrh korenjaka s svojim razbeljenim mednožjem. Nisem se želela še nasaditi. Strastno sva se poljubljala, njegove roke so raziskovale moje vroče telo, jaz pa sem skrbela za to, da je lahko mislil le še s spodnjo glavo.

Še vedno pod vtisom nepričakovanega orgazma sem se počasi spustila nanj. Po nekaj sekundah sem bila zasidrana kot križarka ob sredozemski obali. Oči mi je obračalo navznoter, možgani pa so vpili po novi dozi orgazma. Misli so bile razmetane po celotni glavi in niti ena ni držala z drugo. Povsem raztreščena od pohote sem se pričela nabijati nanj, on pa se je z rokama držal za rob bazena, da naju ni odneslo proč. O takšnem seksu sem do takrat le brala ali pa ga gledala v porniču. Zdaj pa sem bila sama pornozvezda v resničnem življenju. Vila, bazen, lepotec, fuk v bazenu, …

Ko se je zvečer vrnil njegov oče, se mi je zdelo, da ocenjuje, ali sva se s sinom že dala dol ali še ne. Stari je vedel marsikaj, o tem ne dvomim. Bilo mi je vseeno. Daleč od doma, od znanih oči, ki bi mi želele soditi za to, da se imam lepo. Te pravice nima nihče. In zato sem se zvečer še enkrat več požvižgala na vse čistune, ki bi se utegnili zgražati. “Mali” je prišel na mojo teraso in to storil v slogu. Urejen po zadnji modi s steklenico šampanjca in dvema kozarcema. Vzela sva si čas. Počasi pila, kramljala, se smejala, poljubljala, se slačila … potem pa sva se spet dala dol. Na terasi, v postelji, na tleh, v kopalnici, …

Sex oglasi

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.