Erotične zgodbe | “Sexy Valentinovo dragi”

Posted by
sex oglasi

V trenutku, ko te je sram, da nimaš darila a ga vseeno imaš le, da tega ne veš

V istem trenutku, ko je vstopil skozi vrata stanovanja svoje preljube prijateljice Mirele, se je spomnil. Ves dan je razmišljal le o njeni lepi ritki in kako lepo diši, ko se valja po njemu in nenasitno išče njegovega korenjaka. Mirela je bila resnično lepa črnolasa punca magičnega pogleda in tako prekleto seksi, da nisi mogel misliti na kaj drugega kot seks z njo.

Pozabil je rožo, ki jo je zanjo hranil v pisarni. Ostala je na mizi, ko je takoj po službi zdrvel iz podjetja naravnost k njej.

“Oprosti mi, bedak sem,” je zastokal. “Darilo sem pozabil v pisarni.”

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Mirela ga je očarljivo pogledala, našobila ustnice in ga premerila s pogledom. Potem je stopila proti njemu in s konico prsta potegnila od njegovih ustnic, preko brade, prsnega koša …

sex oglasi

“Nisi pozabil, srček,” je dejala. “Tukaj je!” je vzkliknila in ga prijela za mednožje.

Pri njej je bil vajen marsičesa pa je bil vedno znova presenečen. Njen pogled na situacijo mu je bil blazno všeč. Dlani je spustil za njen hrbet in ju odložil na čedno zadnjico.

“Tudi jaz imam nekaj zate,” je rekla in mu pričela odpenjati hlače.

Kar tam, sredi kuhinje mu jih je spustila na tla in z roko segla v spodnjice. Za hip je pozabil dihati in pošteno zgrabil čvrsto ritko, ki je začela plesati pod njegovimi rokami. Njeno počasno drkanje nabreklega tiča mu je bilo blazno všeč. Ravno tako kot tudi sladke ustnice, ki so se prisesale na njegova usta in iz njih sesale njegov jezik. Bila je fantastična ljubimka in za nič na svetu je ne bi zamenjal.

Nista bila v resnem razmerju a seksala sta zagotovo večkrat kot to počnejo ljudje v resnih razmerjih. Takšen odnos mu je bil nadvse všeč. Imel je strašansko srečo, da ju je spoznala njegova polsestra. Zdelo se mu je nenavadno, da bi njena punca želela tudi moškega a Mirela mu je enkrat zaupala, da brez kurca ne more. Seveda sta zadevo konkretno skrivala pred njegovo polsestro.

Znova je bil očaran nad njenim pristopom. Ob njegovem telesu je spolzela navzdol in na poti k tlom, s seboj vzela še njegove spodnjice. Debel in trd kurac je odskočil proti njej in kar ni mogla zadržati nasmeška, ki se ji je prikradel na lica. Objela ga je z obema rokama, počasi navlekla kožico preko debele glavice uda, potem pa vrh tiča vtaknila v vroča usta. Odprtih ust je pospremil ta čudovit prizor.

V trenutku bi mu lahko prišlo, če bi se povsem prepustil. Napel je vse sile, da se je zadržal in še naprej užival v objemu njenih vrelih ustnic. Z jezikom je bila prekleto spretna. Dražila ga je na najbolj občutljivih mestih kot bi se prej pripravila le na to.

“Pizda, prišlo mi bo!” je zaječal in roko položil na njeno glavo.

“To pa ne,” se je nasmehnila, ko je iztaknila veliko kopje iz svojih ust. “Prišlo ti bo, ampak šele, ko boš globoko v moji pički.”

Že samo zaradi teh besed bi mu kurca kmalu razneslo naravnost v njen angelski obraz. K sreči se to ni zgodilo in je lahko s pogledom pospremil prsato lepotico, ki je odšla proti pultu. Tam se je ustavila s hrbtom obrnjena proti njemu, z rokama segla nazaj in prijela pod kratko krilo. Izzivalno ga je potegnila navzgor in razkrila napeta hlebca. Potem je desno koleno potisnila vse do roba pulta, ritko pa nazaj proti njemu, da je jasno videl svetlečo, vlažno, gladko pičkico.

“Moj bog!” je bilo vse kar je izdavil.

Potem je odracal k njej, po poti otresel hlače in spodnjice in se povsem osvobojen, trdega kurca prislonil ob njeno zadnjico. Z rokama ji je šel pod krilo, ga potisnil še višje in z vrhom tiča iskal vhod v njeno vlažno češpljico. Tisti prvi centimetri so ga spominjali na prvi dim pri cigareti potem, ko dva meseca ni kadil.

Fantastični občutki kakršne je z besedami težko opisati. Energija, ki se je prelivala med njima je bila neverjetna. Zdelo se mu je, da celo večnost prodira vanjo. Bila je vsa pripravljena in potrebna morda še bolj kot on sam. To ga je vedno presenetilo saj si ni mislil, da je lahko kakšna ženska bolj potrebna od njega. No, Mirela je bila.

“Mmm, srček, jaaaa … daj mi ga, daj, … daj, … uhhh …”

Bila je tako zrajcana, da ji je prišlo prej kot v minuti. In to na kakšen način. Le nekajkrat je izvlekel svojega super občutljivega kurca, ki je bil ves čas tik pred eksplozijo in ga porinil nazaj v vroč objem, ko je pričela cviliti in prositi za njegovo spermo. Tega je bil že vajen a ga je vsakič znova spravilo v delirij. Nazadnje se je zabil vanjo od zadaj do zadnjega milimetra, zastal globoko v njej in odprl vse ventile. Sperma je švigala v kratkih presledkih iz dolgega tiča in se zlivala vanjo. Na to je bila nora kljub temu, da je imela rada punce. Enostavno ni mogla brez kurca in sperme globoko v sebi. Vsak dan, če je le imel čas.

Preživela sta dve fantastični uri, potem je moral pod prho in domov saj imela zvečer zmenek. Z njegovo polsestro seveda.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.