Erotične zgodbe | “Biba me je učila”

Posted by
sex oglasi

erotične zgodne lesbo

V življenju sem bila deležna nič koliko učnih ur a tiste z Bibo so bile zares neverjetne

Čeprav sem v življenju hodila že z več fanti pa mi je nekje v ozadju vedno kljuvala tista radovedna misel, kako bi bilo s punco. Vsake toliko sem si z zanimanjem pogledala kakšen erotičen video s puncami v glavni vlogi in priznati moram, da me je pogled na dve dekleti, ki se obdelujeta, neverjetno vzburil. Moji čuti so ponoreli, postalo mi je vroče in med nogami me je ščemelo od radovednosti.

Potem sva nekega večera s prijateljico Bibo sedeli na prijetni terasi polnega lokala in klepetali. Koktajl je dvignil zapornico, ki je moje skrite fantazije držala nazaj in nenadoma sva se pričeli pogovarjati o tem kako je, ko se ljubita dve punci. Sprva sva govorili o drugih nato pa počasi presedlali na naju. Ugotovili sva, da naju obe zanima, a vseeno še danes težko verjamem, da sva storili kar sva.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Smeh in ideje sva prinesli domov s seboj domov. Bili sva cimri in zdelo se nama je nenavadno, da o tem še nisva govorili. Potem sem v Bibinih očeh opazila nekaj novega. Nek iskriv pogled, ki je vrtal vame in mi pošiljal vprašaje. Preden sem uspela ujeti prvo misel, se je pred menoj znašel Bibin obraz. Imela je tako lepe oči, da si se lahko izgubil v njih. Na njene srčaste ustnice pa sem bila itak že od nekdaj ljubosumna.

sex oglasi

Prav tiste ustnice mi je naslednji trenutek prislonila na usta in me poljubila. V glavi sem imela pravcati tornado in stala pred njo kot vkopana. Sprva me je poljubljala nekoliko bolj plaho in na kratko, potem pa vse bolj strastno in na koncu sta se srečala tudi najina jezika. Spomnim se kako sem s težavo lovila sapo in se bala, da bom zlezla skupaj. Čutila sem njene dlani v svojih, njene prste kako se prepletajo z mojimi in njen jezik, ki je vse pogumneje plesal v mojih ustih.

Prvič sem na takšen način čutila prsi drugega dekleta na svojih. Prav tako prvič kako je, ko te ženske roke primejo zanje. Potem je za hip umaknila ustnice od mojih, me pogledala s tistimi modrimi očmi in zagrizla v ustnico. Tako prekleto seksi je bila videti, da sem zdaj jaz poljubila njo. Iz minute v minuto sva postajali vse bolj sproščeni in zaplesali skozi kuhinjo do sobe, ter cepnili na posteljo. Z roko je šla pod mojo majico, mi božala vzburjene prsi in me poljubljala na vrat.

“Želiš, da ti jo poližem?” me je vprašala kot bi šla po kruh v trgovino.

Pokimala sem a bi prisegla, da je to namesto mene storil nekdo drug. Potem sem opazovala njeno glavo kako se počasi oddaljuje, kako mi z vlažnimi ustnicami boža napet trebuh. S prsti se je zataknila za moje kratke hlačke in jih v eni potezi potegnila z mene. Z usti je nato kar preko spodnjic pričela božati moje vzburjeno mednožje. Vedela sem, da imam hlačke povsem mokre in bilo mi je kar malce nerodno. Potem je umaknila spodnjice in me nežno poljubila naravnost na sočno češpljico.

“Mmm kako lepo pičko imaš bejbi,” je dahnila in jo dobesedno zalizala.

Občutki, ki so me prevzeli so enostavno neopisljivi. Ne najdem besed s katerimi bi opisala ves tisti naval neznane, užitka polne energije. Želela sem si le še in še, ter upala, da ne bo prenehala, ko mi bo najlepše.

“Biba, …” sem zavzdihnila. “Si ti to že kdaj počela?”

Dvignila je glavo in se nasmehnila skozi povsem ovlažene ustnice.

“Nak, nikoli. Pa saj ne rabiš faksa za tole,” se je nasmejala in nadaljevala.

Njen jezik v moji muci je bil kot odvijanje darila na božič. Komaj sem čakala, da vidim kaj bo. Prste sem ji zakopala v lase in jo vlekla k sebi. Boki so mi sami od sebe poleteli v zrak in zdelo se mi je, da sem v povsem breztežnostnem stanju.

“Ne nehaj Biba,” sem jo rotila.

In ni. Sesala je moj nabrekel ščegetavček, se ga ravno prav dotikala z vrhom svojega spretnega jezika in dodala še dva prsta za povrh. Hja, punca je obvladala in bala sem se, da bi jaz odpovedala v obrnjenih vlogah. In ravno, ko sem pomislila na to, je Biba vstala, se pred menoj slekla in skobacala name.

“Poza 69 bejbi,” se je zasmejala in mi nad obraz nastavila svojo seksi ritko in gladko pobrito češpljo.

Navadno ne bi vedela kaj naj, a z njenim jezikom nazaj v moji žgoči muci, sem se le oklenila njene ritke in zapodila svoj jezik vanjo. Trgalo me je od užitka in kar nisem mogla verjeti, da se to dogaja. Jaz in Biba. Frendici, cimri, ki se vsakodnevno zezata zaradi fantov in njihovih fantazij, da bi naju radi videli v isti postelji. Kolikokrat sva se videli skoraj goli a nikoli prišli na idejo, da bi se takole obdelali.

Ko sem že videla zaključni sprint pa se je radoživa kolegica obrnila okoli in češpljine ustnice zamenjala z mojimi. Spretno se je postavila z nogama tako, da sta se prvikrat v življenju spoznali še najini pički. Božala me je s svojo vročično pizdo in me gnala orgazmu naproti. Orgazmu nad orgazmi, bi lahko rekla.

Ko sva kasneje ležali v poorgzmičnem obdobju, sem ji priznala, da je bilo noro dobro. Z roko je zdrknila nazaj med moja stegna, se pričela igrati z mojo potešeno češpljico in se nasmehnila:

“Bejbi, naslednjič bova v posteljo vzeli še najini igrački.”

“Enkrat pa mogoče še kakega tipčka,” sem se zarežala na ves glas in se ponovnoprepustila njenim spretnim prstom.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.