Zakaj moški sanjarijo o seksu z dvema ženskama?

Posted by
sex oglasi

lesbo dve ženski

Veliko moških ponoči tipka po daljinskem upravljavcu televizije in išče program, kjer se dve ženski (ali več) zadovoljujeta med sabo

Za njihovim navdušenjem nad lezbijkami ni nobene konkretne razlage, so pa tri slutnje …

Biseksualno je privlačno. Ne privlačijo jih samo lezbijke, bolj so jim všeč biseksualke. Zakaj? Ker se v tem primeru lahko dejansko vključi med njiju (vsaj v svoji domišljiji), glede na to, da v svojo družbo sprejemajo tudi nasprotni spol. Natančneje, da med/v njiju vključi svoj penis. Prepričan je namreč, da se ženski ne moreta sami tako dobro zadovoljiti kot bi ju lahko penis. Se pravi: dokler so moški prepričani, da imajo možnost sodelovati pri zadovoljevanju dveh ali več žensk hkrati, ostajajo zainteresirani.

Morajo imeti nadzor. Podzavestno razmišljajo nekako takole: “Uboge ženske, tako so krhke in šibke, da potrebujejo mo(go)čnega moškega kot sem jaz, da jih zaščiti.” Moški imajo pač radi nadzor. Zanimivo je tudi, da so prepričani, da ko sta na samem dve ženski, izkoristita priložnost in se začneta poljubljati, dotikati, ljubkovati. Ah, sanjati ni greh.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Ljubijo sladki greh. Ko se zadovoljujeta dve ženski, je to nekaj zelo seksi, poredno in grešno, kar pa seveda, ugaja skoraj vsakemu moškemu. Seks dveh žensk je biološko nenaraven, tabuiziran, grešen in v mnogih religijah prepovedan. In prepovedan sadež je najslajši, zato prav radi ugriznemo vanj.

sex oglasi

Kaj pa v praksi?

Če ste za vročo posteljno telovadbo zavijte na www.urgenca.com, kjer je seks v troje baje najmanj kar si lahko omislite. Tako vsaj pravijo 😉

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.