Erotične zgodbe | “Osmi marec po najino”

Posted by
sex oglasi

Lansko leto sem preživela najlepši osmi marec kar jih pomnim in letošnji je lahko le še lepši

Z Brino sva bili par slabih šest mesecev, ko je prišel na vrsto praznih vseh žensk. Še nikoli me nihče ni tako lepo presenetil na ta dan kot moja ljuba, sladka Brina. Sanjam jo celo v budnem stanju in fantaziram kako se ljubiva v najinem čudovitem stanovanju. Letos bom za presenečenje poskrbela jaz.

Težko jo bom prekosila, a se bom potrudila. Lani me je peljala na krasno večerjo kjer sva se smejali najinim šalam, dobro jedli in okušali kvalitetna vina. Brbončice so bile vsekakor nadvse zadovoljne, tako kot kasneje tudi ostala najina čutila. Ker sva bili v prestižni restavraciji sva se temu primerno tudi oblekli. Brina je začarala okolico s svojo črno obleko z razporkom skozi katerega je kazala svoje prelepe, dolge noge. Jaz pa sem vsekakor navdušila mojo ljubezen s svojim globokim dekoltejem in ogrlico, ki mi jo je kupila za rojstni dan.

Ves večer sva se božali, se ljubkovali in dražili. Večinoma le z očmi a to počneva tako zelo dobro, da je včasih boljše od seksa. Priznam, da sem se znašla v situaciji, ko so moje nabrekle bradavičke konkretno stopile na sceno. Bilo mi je nerodno, ko je natakar nesramežljivo zrl vanje in se mi smehljal. Bil je čeden, črnih las, eleganten in imel je zelo lep nasmeh. Po nekaj kozarčkih vina me je imelo, da bi Brini za šalo predlagala trojčka za dan žena.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Vožnja do doma je bila polna predigre. Vozila sem a imela desnico ves čas v njenem naročju. V križišču sva se vedno poljubili preden je zasvetila zelena. Doma pa sva se strastem predali že v garaži. Živim pri njej. Brina je precej premožna gospodična kateri je v življenju lepo postlano. A ni razvajena kot bi kdo mislil. Pametna, razgledana punca s smislom za umetnost. Tako sva se tudi spoznali. Moje slike so jo očarale potem pa še jaz.

sex oglasi

Brina je bila moja prva istospolna izkušnja. Imela sem fante pred njo a nikoli nisem bila tako zelo zaljubljena, srečna in intimno dopolnjena kot prav z njo.

Iz garaže sva se le stežka zadrževali do vrha stopnišča. Potem sva stopili v kopalnico in slekli druga drugo. Previdno, saj sta bili najini obleki precej dragi. Ko me je zasula s poljubi po razgaljenih ramenih in nato prsih sem znova podoživela občutek iz restavracije, ko so mi nabreknile bradavičke. Spomnila sem se na temnolasega lepotca in kar težko sama sebe prepričevala, da sem nanj pomislila le za šalo.

Stopili sva pod prho, mlačna voda je zalila najini goli in pohotni telesi. Njena roka je počasi zdrknila navzdol in se zasidrala med mojimi nogami. Najbolje od vseh je vedela kaj mora početi z mojo muco, da bom srečna. Včasih sem imela občutek, da jo pozna bolje kot jaz sama.

Potem je odlepila svoje sočne ustnice od mojih, me spet poljubila na prsi in se za hipec poigrala z jezikom okoli bradavic. Štreleče so se rade grele v objemu njenih sesajočih ustnic. Vroče ustnice so nato božale mojo vzburjeno kožo naprej proti popku in zatem seveda tam, … ahhhh!

ljubezenski verzi

Ljubila se je z mojo muco. Ljubila na način, da bi bila lahko kar ljubosumna nanjo, če se ne bi na ta način ljubila tudi z mojimi usti, prsmi, vratom, … Brina se ljubi z mojim celotnim telesom in prav zato sem tako nora nanjo. Naslonjena ob stekleno steno sem prste zakopala v njene valovite lase, za hip pogledala navzdol potem pa se mi je spet stemnilo pred očmi. Njen jezik je božal mojo vzburjeno češpljico in zaželela sem si, da bi takrat lahko ležala pod njo. Ker se mi z njo želje precejkrat uresničijo, ni nič čudnega, da sva mokri končali v postelji. Večkrat sva se že znali takole obrisati v rjuho namesto v brisače.

Nadaljevala je kjer je ostala, ob tem pa še nastavila svojo lepo ritko tik nad moj obraz. Trudila sem se ostati zbrana saj me je dobesedno pobiralo od želje po orgazmu, ki ni bil več daleč. Čarobno delovanje svojega jezika je dopolnila s svojimi spretnimi prsti in me zanesljivo vodila po poti do izjemnega vrhunca.

A Brina ne bi bila Brina, če ne bi imela za ovinkom novega presenečenja. Nenadoma se je obrnila okoli in me zdaj z viška gledala naravnost v oči. S prsti mi je popravila lase, me poljubila s tistim okusom moje muce na ustnicah, potem pa nežno šepnila v uho:

“Pofukala te bom tako zelo, da nama bo obema takoj prišlo.”

Ti “ljubezenski verzi” so ji šli vedno in ob pravem času tako lepo z jezika. Najini muci sta prišli skupaj, se božali, gnetli, izmenjavali sokove in se na koncu ljubili najmanj tako intenzivno kot je to počela Brina s svojimi usti. Kako zelo mi je prišlo priča podatek, da sem Brino ugriznila v ustnico do krvi. Nehote a v tistem zanosu polnem strasti in neskončnega ugodja se mi je strgalo. Tudi ona je prihajala. Bila je tako izzivalno glasna in njena usta polna umazanih besed, da mi je prišlo dvojno.

Potem sva zaspali v vročem objemu rok in nog, ter se leno prebudili v novo sončno jutro s prvimi jutranji poljubi.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.