Vroče erotične zgodbe za boljši seks

Posted by
sex oglasi

Erotične zgodbe, trde erotične zgodbe, porno zgodbe, seks

Erotične zgodbe

Erotične zgodbe

zgodbe

Preberite erotične zgodbe, ki so jih spisala dekleta, ki se ne morejo upreti erotičnim izzivom, postavnim fantom z velikimi korenjaki in njihovim sladkim obljubam, da jih bodo vodili od orgazma do orgazma.

V prihodnosti nam bodo pisali tudi fantje 😉

Erotične zgodbe ves čas prihajajo na naš naslov zato jih bomo pridno objavljali še naprej.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Preberite si odlomek iz erotične zgodbe z naslovom Kaznuj me prosim

Sama sem si razpela srajco in slekla modrček. Potem je zagrabil za moje prsi. Strastno in brez omahovanja. Rekel je, da so najlepši joški kar jih je kdaj videl. Dvignil se je k meni in mi pričel sesati bradavici. Kar naenkrat je bilo tam spodaj prazno, dolgčas in močno sem pričela hrepeneti po tistem trdem junaku, ki se je vsake toliko prikazal v mojem naročju.

sex oglasi

Poiskala sem ga z roko in si oddahnila, ko je bil končno v moji pesti. Tako topel, nežen a hkrati trd kot skala. Vlekla sem ga k sebi vse dokler se z njegovim nabreklim vrhom ni usidral med mokre sramne ustnice in sunil vame. Sunil je povsem do konca, da se mi je iz grla izmuznil glasen krik in sem njegova velika moda čutila tleskniti ob mojo zadnjico.

Moj bog kako me je nasadil!

Ves čas je govoril kako lepa sem, kako tesno je v meni in kako močno mu bo prišlo povsod po meni. Poslušala sem ga in ob njegovih besedah postala še bolj razvneta. Z nohti sem se mu zadrla globoko v ritnici. Ničesar ni rekel. Ni bil jezen tako kot ti. Ni mu bilo mar, da se mu bo marsikje kaj poznalo za menoj. Le tebe vedno skrbi kaj bo rekla tvoja žena.

Noge sem imela na armaturni plošči in z boki suvala navzgor k njemu. Prihajalo mi je že po nekaj minutah in nešteti orgazmi so v valovih preplavili moje telo. Tako močno in sladko mi še nikoli ni prišlo.

Preberi zgodbo!

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.