Erekcijska črpalka

Posted by
sex oglasi

Erekcijska črpalka za povečanje penisa

Erekcijska črpalka

Erekcijska črpalka

Erekcijska črpalka je enostavna naprava, ki je izdelana za to, da okoli penisa ustvari vakuum. Z izčrpavanjem zraka razteguje penis in povečuje njegovo prekrvavitev, kar pa je odločilno za boljšo erekcijo.
Erekcijske črpalke so ponavadi narejene precej podobno. Sestavljajo jo zračno nepropustni cilinder katerega namestimo preko penisa, cev povezana na ročno črpalko s katero povečujemo vakuum v erekcijski črpalki in ventil za izenačitev pritiska v cilindru po končani vadbi.
Erekcijska črpalka mora biti skrbno izbrana in sicer glede na dolžino moškega spolnega uda. Ta izbira pomembno vpliva na končni rezultat zato je priporočljivo, da se kupec pred nakupom pozanima pri proizvajalcu (ponavadi na spletu) katera bo najprimernejša zanj.

Erekcijska črpalka je sila enostavna za uporabo.
Pred začetkom z lubrikantom namažemo vhod v cilinder za boljše tesnjenje, cilinder namestimo preko penisa, ki je v napol nabreklem stanju, cilinder pritisnemo k telesu in pričnemo z izčrpavanjem zraka iz cilindra.
Vsakič, ko previdno popustimo pritisk z roko, se ustvari večji vakuum okoli penisa in ga vleče proti drugemu koncu cilindra. Prekrvavitev v samem udu se poveča in erekcija postaja vse bolj konkretna.
Pri črpanju moramo biti nežni in previdni saj je velika razlika že med enim in dvema stiskoma na črpalko.
S črpanjem nadaljujemo vse dokler penis ni povsem nabrekel. Ko smo zadovoljni s stanjem počasi popustimo ventil in spustimo zrak nazaj v erekcijsko črpalko.

Erekcijska črpalka

 naj bi se uporabljala največ 20 minut v kosu, lahko pa po večkrat na dan z rednimi presledki.
Primarno je erekcijska črpalka namenjena za izboljšanje prekrvavitve spolnega uda in s tem erekcije, v drugem planu pa je, bolj kot ne, postranski rezultat celo nekoliko večji penis.


Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

sex oglasi

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.