Seks in nervoza | Največji sovražnik moškega

Posted by
sex oglasi

seks in nervoza

Se vam je že kdaj pripetilo, da ste zaradi nervoze pred seksom popolnoma kapitulirali?

Najprej se seveda umirite. Pomislite na to, da se v situaciji pred seksom niste znašli, ker ji ne bi bili všeč.
Nervoza je nekaj povsem naravnega, ko beseda nanese na prvi seks oziroma, ko se pripravljamo na seks z novo partnerko. Ampak seks in nervoza, khm, ne najboljša kombinacija. Če je nervoza pozitivna seveda ni nič narobe. Ko pa govorimo o tisti hudi nervozi, ki nas povsem paralizira, …

Potem se nam zlahka zgodi, da nam korenjak odpove sodelovanje. Skrije se sam vase in mi se osramotimo, ko ona potisne roko v naše spodnjice. Najraje bi se zarili v tla in ostali tam kakšen mesec.

Ampak kaj storiti, če se znajdemo v takšni situaciji?

Vsekakor, ne obupujte!
Najprej se seveda umirite. Pomislite na to, da se v situaciji pred seksom niste znašli, ker ji ne bi bili všeč. Nora je na vas in vaše telo, želi si vašega korenjaka v sebi. Pomislite na njeno golo telo in zavedajate se, da tudi ona verjetno ni popolna. Nihče ni. Ko se boste postavili v položaj enakovrednosti, bo kmalu vse bolje.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Dovolite, da kri požene proti vašemu mednožju in uživajte v trenutku, ko vam hlače postanejo pretesne. Dovolite prstom prosto pot in tudi njej, da se poigra z “njim”. Pojdita počasi “Despacito, …”. Kontrolirajte svoje gibe in sledite svojim sanjam. Gotovo ste že večkrat sanjarili o podobni situaciji. Sedaj je čas, da jih živite.

sex oglasi

Seks in nervoza nista najboljša prijatelja

Spomnite se o čem vse sta se pogovarjala na zmenku. Zagotovo vam je med pogovorom zaupala kakšno od svojih intimnih skrivnosti sicer se ne bi znašla pred posteljo. Nekako ste jo očitno prepričali, da ste pravi zato sedaj le sprostite svoje erotične kanale in ji servirajte nabreklega junaka na pladenj. Naj si ga vzame po svoje, pokaže kaj ji je najbolj všeč.

Poslušajte jo. V stanju velike vzburjenosti vam bo povedala marsikaj. Sledite njenim navodilom in izpolnjujte njene in svoje erotične želje. Kmalu bo vse skupaj teklo kot namazano in do jutra ne boste želeli z nje. Zjutraj pa bo ona zagotovo želela še enkrat.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.