Erotične zgodbe | Sex v avtu

Posted by
sex oglasi

sex v avtu

Zavil je z glavne ceste, me omamno pogledal, da so mi v trebuhu vzleteli metulji in pomislila sem … moj prvi sex v avtu!

Že v kinu sem bila, bolj kot s filmom, zasedena z njegovimi rokami, ki so se plazile po mojih nogah. Kratko krilo je bilo kot naročeno za nekaj igračkanja v zadnji vrsti in v zavetju teme. Vzburjenost je rasla in priznati moram, da me je za trenutek imelo, da bi se dala dol kar tam. Sicer ne vem kako natanko ampak v skrajnem primeru bi šla lahko na toaleto.

Ko sva zapuščala kinodvorano, sem čutila, da imam hlačke še vedno vlažne. Privoščila sva si hitro pijačo potem pa me je vprašal ali bi šla še kam. Predlagala sem, da greva k meni. Ne bi prvič prespal pri nas pa tudi naša dva sta ga že dobro poznala. Med vožnjo se je njegova roka znova splazila navzgor po mojem kolenu in me spomnila na vzburjenost iz kina. Opazila sem, da se ne peljeva več naravnost. Zavil je z glavne ceste, me omamno pogledal, da so mi v trebuhu vzleteli metulji in pomislila sem … moj prvi sex v avtu!

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Komaj sem čakala, da nekje ustavi kajti njegova roka je že prav nesramno božala po mojem vlažnem mednožju. Tudi sama sem iztegnila levico na drugo stran in zatipala velikansko nabreklino, ki je hotela potrgati vse gumbe na hlačah in skočiti pod volan. Končno je ustavil in ugasnil motor. Ostala nama je le nočna glasba iz radia, ki je po avtomobilu širil romantično, medlo svetlobo večbarvnih gumbov. Obrnil se je proti meni, me objel in vroče poljubil Topila sem se v dolgem poljubu medtem, ko sem reševala uganko kako odpeti gumbe njegovih napetih kavbojk. Prešla sem na pas, nato pa počasi od vrha navzdol. Nenadoma so gumbi odskočili sami od sebe, hlače so se razprle in nastalo je veliko prostora za mojo roko.

sex oglasi

Najprej sem z dlanjo pobožala obilnega korenjaka, ki se je bohotil pod njegovimi oprijetimi spodnjicami. Še bolj strastno sva se poljubila nakar sem s prsti previdno zarila za rob spodnjic. Zatipala sem čudovitega in trdega tiča, ki je tako strumno stal le zame. Tudi njegovi spretni prsti so bili že zdavnaj v mojih spodnjicah, moje mini krilo pa z robom povsem pri bokih. Zvijala sem se na sedežu na vse možne načine, da je le dobil dovolj prostora zase. Za hip sem pokukala navzdol in se zadovoljno nasmehnila ob pogledu na lepega kurca, ki je kukal iz hlač. Z glasnim cmokom sem zapustila njegove sladke ustnice in se spustila proti njegovemu naročju.

“Pa, da ne boš slučajno fafala prestavne ročice kot tista bejba iz oglasa za očala,” se je zarežal in še mene spravil v smeh.

Čeprav je bil sex v avtu zame nekaj novega, pa sem še vedno dobro vedela katero “štango” moram vzeti v usta. Zleknil se je nazaj in si še nekoliko spustil naslon za hrbet. Moje vlažne ustnice so spolzele po njegovem tiču in v dlani sem popestovala njegova polna moda. Dobra sem v orali in na to še kako ponosna. Ni ga junaka, ki ne bi bil zadovoljen z mojimi veščinami tujih jezikov. Še vedno se je trudil s prsti segati po moji mokri muci a je to postajalo vse težje. Ko je izgubil stik sem si morala pomagati kar sama. Tako vzburjena že dolgo nisem bila. Če bi vztrajala le še čisto malo bi mi prišlo prej kot njemu. Zdelo se mi je neverjetno.

Z jezikom sem nekajkrat obkrožila veliko, nabreklo glavico, jo nagajivo posesala, nato pa se pričela kobacati preko prestavne ročice. Pomislila sem na morebitno nezgodo in se glasno zasmejala.

“Ti pa si usekana,” se je zasmejal še sam.

Ko sem končno pristala v njegovem naročju so me motile le še moje spodnjice. Vzburjenost je bila prehuda, da bi si zdaj jemala čas še za slačenje. S prsti sem jih močno potegnila vstran, z vrelo češpljico poiskala mojega junaka in z velikanskim olajšanjem sedla nanj. Spustila sem se povsem do konca in obsedela tam za nekaj trenutkov. Poljubila sva se in uživala v romantični pesmi seksi ritma, ki je prihajal iz zvočnikov njegovega avtomobila. Seksati ob takšni glasbi je vsekakor privilegij. Brez strahu, da bo nekdo odprl vrata moje sobe, ali pa, da bi mi sosed zvonil pri vratih.

Nežno in počasi sem pričela suvati z boki in jemati vase tistega čudovitega kurca. Na obrazu mu je pisalo kako lepo mu je. Od 1-10 je bilo videti 14. Jezik sem mu potisnila globoko v usta in se prisesala nanj. Moji boki so pričeli ubirati neko svojo pesem in si lastili vse hitrejši ritem. Tako prekleto mi je pasalo fukati ga tam v avtu, … tako nemočnega, potrebnega. Pozabila sva na kondom a tisti trenutek mi je bilo popolnoma vseeno za vse.

Pa saj imam tabletke …

Jezdila sem svojega lepotca, se s hrbtom naslanjala na volan in upala, da ne bo začelo hupati. Počasi me je odnašalo skozi noč ob spremljavi novega komada, ki je le še poživil dogajanje. Moji boki so povsem zbezljali, njegove oči so postajale čedalje večje in večje, prepoznala sem njegov tihi krik na pomoč, ki se je širil iz njih.

Prišlo mu bo …

Sklonila sem se k njemu in mu usta prislonila tik ob uho. Moji boki se niso ustavljali in z ritko sem enakomerno pristajala v njegovem naročju. Dahnila sem vročo sapo proti njemu, nekajkrat pošteno sunila z boki in tiho zaječala:

“Daj, … pridi vame, … pridi, …”

 

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.