Erotične zgodbe | Seminar seksa na obali

Posted by
sex oglasi

erotične zgodbe - seminar

Ko ti šef reče, da greš z njim na vikend seminar na obalo, nisi ravno presrečna kljub temu, da gre za obalo. Potem pa …

Potem pa se vse obrne na glavo. Načeloma se s šefom dobro razumem, je zabaven in precej simpatičen, a že zdavnaj sem si rekla, da s sodelavci (še manj pa s šefi) ne bom imela razmerij. Ker pa se v našem svetu zarečenega kruha najbolj naješ …

Pobral me je pred hišo in z lahkoto sem se privadila na udoben sedež njegove prestižne limuzine. Imela sva nekaj kratkih dialogov, med katerimi pa je meni po glavi rojilo marsikaj. Se obnašam preveč sproščeno, sem pretiravala z dekoltejem in kratkim krilom, misli, da ga zapeljujem? Vse to in še marsikaj drugega pa je izginilo po najinem postanku in jutranji kavi z rogljičkom. Kmalu sem se zavedla, da se do “šefa” Andreja obnašam kot do prijatelja in on do mene enako. Lagala bi, če bi rekla, da me je to zaskrbelo. Dobila sem občutek, da bo prihajajoči vikend bolj zabaven kot pa zoprn.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Nekaj uric predavanj, kosilo, potem pa sončenje na plaži, kakšna pijačka …

sex oglasi

Se pa je zapletlo že takoj po prihodu. Rezerviran apartma z dvema sobama je bil napačno oddan, na voljo pa nama je ostala le še dvoposteljna soba. Andrej se je obrnil proti meni in si nadel nagajiv nasmešek.

“Kaj bova?” je vprašal.

Skomignila sem z rameni in z brezbrižno grimaso povedala, da mi je vseeno. Moj odziv ga je opazno, pozitivno presenetil in pograbil je ključe, ki so čakali na pultu. Na hitro sva si ogledala sobo, se namestila in se izmenjala v kopalnici oziroma wc-ju. Čez pol ure je bilo na vrsti prvo predavanje zato sva se podvizala in odšla dol. Zalotila sem se, da ga gledam v zadnjico in se spraševala ali me ni malo prej gledal naravnost v prsi. Te misli so nekoliko razburkale mojo bogato domišljijo in, ko sem dodala še spanje v isti sobi, sem pri sebi le tiho zavzdihnila.

Seminar je bil zanimiv in precej hitro minil. Sledilo je kosilo, nato še dve uri predavanja in zaključek ob kavici. Spoznala sem nekaj ljudi iz naše branže, poklepetala in znova ujela njegov pogled na meni. Videti je bilo, da želi biti zasačen saj je še vedno “božal” moje telo s svojimi modrimi očmi. Nehote sem svoj pogled spustila na njegovo mednožje in se v svoji glavi zadrla sama nase kakšna trapa sem. Enostavno si nisem mogla pomagati. Mojo reakcijo je pospremil s hudomušnim nasmeškom in mi pomežiknil.

Kasneje sva šla na sprehod ob obali in se pogovarjala povsem vsakdanje reči. Zdelo se mi je, da sem tisti dan spoznala novega prijatelja. K sreči samska, a zanj nisem vedela. Govorilo se je, da se njegova bivša vrača nazaj v njegov objem. Bila je prava dolgonoga prasica. Seksi stroj na dveh nogah, ki ga je ob ločitvi pošteno osušil. Ravno zato nisem verjela, da bo med njima še kdaj kaj intimnega. No ja, nikoli se ne ve. Moj primer recimo, da se ne bom zapletala s sodelavci ali šefi.

Sedela sva v prikupnem lokalčku in nekajkrat sem se nehote dotaknila njegove roke na mizi. Morda nehote, a bolj verjetno je bila na delu moja podzavest. V prsih mi je zavrelo, ko je pogled zapičil naravnost vame.

“Lepa si,” je rekel. “Oprosti, tole ni bilo najbolj primerno.”

Srknila sem tisto sladko vino, odložila kozarec in odvrnila:

“Ah, nikar se ne opravičuj. Pohvala vedno godi.”

Takrat sem mu odprla vrata in sprožila niz dogodkov katerih ni bilo več moč ustaviti.

Ko sva se vrnila v hotel sva si pripravila postelji in se znova izmenjala v kopalnici. Pomislila sem, da bi bilo prav fino, ko bi bila v njej ob istem času. Prihranila bi čas, vodo, … Seveda pa nisem mislila samo tega. Očitno sva se tisti dan kar malce preveč sprostila saj je iz kopalnice prišel v samih spodnjicah in si z brisačo brisal mokre lase. Mislim, da sem odprtih ust strmela vanj in v njegovo razgaljeno telo. Postalo mi je tako nerodno, da nisem vedela kam naj obrnem pogled. In sem ga tja kjer je bilo verjetno najslabše. Opazovala sem bunko v njegovih spodnjicah, v ustih pa se mi je pričela nabirati slina.

Potem sem šla še sama v kopalnico in se dvakrat pošteno klofnila po licih. Počutila sem se kot največja trapa v vesolju. Prha mi je dobro dela a vsak moj dotik po prsih in mednožju me je spomnil kako zelo bi rada, da bi bil to on. O moj bog! Bom sploh preživela tisto noč?! Po glavi so mi rojile nore ideje katerih me je bilo kar precej strah.

Kasneje sva na terasi spila kozarec viskija in se zazibala v prijeten in sproščen pogovor. Zaupal mi je precej osebnih stvari kar je botrovalo temu, da sem jih tudi jaz njemu. Še zdaj ne vem kdaj se je moja dlan znašla v njegovi, a spomnim se, da je nisem želela potegniti stran za nič na svetu. Pogovarjala sva se dalje kot, da se ne bi nič zgodilo. Kot dva najstnika sva preštevala zvezde, on mi je našteval ozvezdja, jaz pa sem si želela, da bi ležala pod njim in videla prav vse “zvezde” tega sveta. Postalo je hladno in odločila sva se za posteljo. Pred nama je bil dolg dan v predavalnicah in sestanek s potencialnimi partnerji, na katerem sva si obetala dobiček za naše podjetje.

Ležala sem v postelji in štela ovčke. Niti pod razno nisem mogla zaspati. Le nekaj korakov proč je ležal seksi moški v samih spodnjicah, ki so še edine skrivale tisto kar sem si tako zelo želela videti. Iz minute v minuto sem postajala bolj potrebna. Roka mi je ušla v hlačke in trudila sem se, da se ne bi izdala s pretiranim vrtenjem po postelji. Božala sem razvneto mucko, se igrala s prsti in sanjarila njegovega trdega kurca. Kaj vse bi počela z njim, če bi mi ga dal.

“Spiš?” me je nenadoma presenetil.

Okamnela sem, prsti pa so obtičali globoko v moji muci. S tresočim glasom sem dejala, da štejem ovce, ker nikakor ne morem spati. Navrgel je nekaj šal o časovnem pasu in glasno sva se nasmejala kljub temu, da so naju verjetno slišali po celotnem nadstropju. Zaprla sem oči in upala, da me bo odneslo v svet sanj čeprav je bilo za kaj takšnega precej malo možnosti. Namesto sanj sem videvala njegovo golo pojavo kako se tiho plazi v mojo posteljo, da bi mi izpolnil kakšno željo tu in tam. Sanjarjenje je bilo tako živo, da se mi je zdelo, da čutim kako se odeja umika z mojega vročega telesa. Prav počasi je rob odeje zlezel preko mojih vzburjenih prsi, se nesramno podrgnil ob nabrekle bradavice in me celo odgrnil.

Postelja se je rahlo upognila in odeja je pričela lesti nazaj. Šele v tistem trenutku sem se zavedla, da ne sanjarim pač pa je moj seksi šef dejansko zlezel v mojo posteljo. Mislim, da sem tako močno razprla oči, da bi mi lahko popadale iz jamic. Njegova dlan se je spustila na moje pokrčeno koleno in počasi božala po notranji strani stegna. Pozabila sem, da imam roko v hlačkah in najraje bi se vdrla v zemljo, ko mi je rekel:

“Se malo igraš pred spanjem?”

Nato je potisnil prste v moje spodnjice in prekril mojo roko, ki je še ravnokar božala vlažno češpljico. Začutila sem vroče ustnice na svojem vratu. Tik pod uho me je poljubil, potem pa me božal z usti in se bližal joškom, ki so bili znova povsem odkriti. Boke mi je dvignilo od postelje, ko se je prisesal na čvrsto bradavico in z vrhom jezika zaplesal okoli nje. Z roko je segel navzdol naravnost med moje noge, ki so se rade volje padle narazen. Prsti so se mu z mojimi spodnjicami vred udirali med sramne ustnice, moja glava in pamet pa sta ušli tja nekam pod oblake.

Zdaj me je poljubil na usta in jih zaprl s svojimi. Najina jezika sta se srečala za nekaj trenutkov, potem pa se je za hip umaknil, me znova božal z vročimi ustnicami po vratu in mi tik za ušesom šepnil:

“Tako ti jo bom polizal, da se ti bo zmešalo.”

Zdelo se mi je, da doživljam film po izsekih. Nekaj filma vmes mi še danes manjka, se pa dobro spomnim kako se mi je zagnal med noge s tistim živahnim jezikom. V eni potezi mi je slekel spodnjice, jih vrgel na mizico poleg postelje in mi zapičil jezik v pohotno pičko. Na kratko sem kriknila, nato pa si obraz prekrila z odejo. Noge mi je razmetavalo naokoli, moji boki so lebdeli v zraku on pa se je ljubil z mojo potrebno pičkico. Verjemite mi, še nikoli prej mi ni prišlo tako hitro in tako silovito kot takrat. Dobro je vedel kdaj in se počasi dvignil nazaj k meni. Čutila sem kako me po trebuhu boža s svojo nabreklino, ki je hip zatem končala v moji roki.

“Moj bog kako lepega kurca imaš!” sem vzkliknila ne, da bi prej kaj pomislila.

Počasi sem ga pričela drkati in se znova prepustila njegovim poljubom. Na ustih je imel okus po moji muci in to me je noro vzburjalo. Potem je legel na hrbet, jaz pa sem mu šla vrnit uslugo. Občudovala sem kurca v svoji roki, ga oblizovala in vsa trapasta grizljala tik pod veliko, nabreklo glavico. Zdaj je njemu premetavalo boke in, ko sem ga vzela v usta celega, potežkala moda v svoji dlani, je glasno zaječal, da se mu trga. Verjamem, da se mu je res in to je bil tudi moj cilj. Želela sem si njegove sperme na svojem obrazu a kaj, ko sem si še bolj želela sedeti na njemu. Za finiš po obrazu pa je itak vedno dovolj časa.

Zlezla sem mu v naročje, še vedno držala za kurca in se nagajivo podrgnila vanj s svojo poplavljeno češpljo. Brez težav bi padel vanjo a sem uživala v tistem draženju. Drgnila sem ščegetavček ob nabreklo batino, z jezikom pa plesala po njegovem gladkem, dišečem obrazu.

“Pofukala te bom,” sem siknila skozi zobe. “In potem boš še ti mene. Kakor ti najbolj paše, prav?”

Z roko me je zgrabil za lase in potegnil navzdol. Znova sva se dobila z jeziki, potem pa se je zapodil še med moji joški. Grizljal je nabrekli bradavici, to pa me je spravljalo v obup. Tik preden bi se nasadila na kurca pod seboj, je rekel:

“Kaj pa zaščita?”

To vprašanje sem vzela bolj za formalno vljudnost kot kaj drugega. Naslednji trenutek sem se nabila na tistega trdega kurca in zaječala kot najbolj potrebna prasička kar jih premore ta svet. Joški sem mu odložila na obraz in ga božala z njima medtem, ko sem se nabijala nanj. Njegove roke so zdrsnile po mojem upognjenem hrbtu in končale na moji riti. Grobo me je zgrabil za ritnici nato pa sledil mojemu ritmu v svojem naročju.

“Kako imaš rad, da ti pride?” sem ga povsem po nepotrebnem spraševala.

“V usta ti bom odložil vse kar imam, … ahhhh prasica kaj mi delaš?!”

Njegove besede so me le še bolj podžgale. Jezdila sem ga kot prava Nimfa, ga grizla po vratu in mu umazano sikala na ušesa. Nisem bila več daleč. Še nekaj sunkov z boki in … nov vesoljni orgazem je bil serviran! Kar streslo me je čez njega, hitri krči v mišicah pa so me izdali tako kot poprej. Potem me je nenadoma prevalil na hrbet, se pognal nad mene in se grozeče prijel za tiča. Nastavil ga je pred moja usta in si ga pričel živalsko hitro drkati. Le nekaj sekund je bilo potrebnih do tiste nore, vrele salve njegove sperme, ki je brizgnila naravnost v moja usta, potem pa še povsod po obrazu. Tako silovito še nisem bila zalita in mislila sem, da kaj takšnega ne moreš doživeti dvakrat. Potem pa sem se šla umit, on je prišel za menoj, me nekaj časa samo opazoval in se naslajal.

V ogledalu sem videla, da mu še vedno pošteno stoji in sem z roko segla nazaj po njemu. Medtem, ko mi je voda tekla po obrazu, me je on zgrabil od zadaj in pričel fukati kot bi mu ne prišlo le nekaj minut nazaj. Še bolj potreben, še bolj zavzet in predrzen. Tisto noč nisva spala. Fukarila sva se vse do jutra in na zajtrk prišla vidno “razmetana”. Izpustila sva polovico predavanj, se šla vmes dat dol na stranišče, oddelala sestanek s partnerji in se spet šla dat dol. Vikend je minil kot za stavo, žal pa sva potem znova postala le šef in podrejena pa čeprav se danes gledava precej drugače. Jaz pa še vedno upam, …

 

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.