Potrebna takoj po predstavi

Posted by
sex oglasi
Potrebna

Potrebna

Večerna predstava mi je nagnala solze v oči. Pričakovala sem, da bo lepo, igralska zasedba je bila vrhunska, toda na koncu me je še močneje pretreslo kot bi si mislila, da me bo.
Drenjali smo se na hodniku in kar malce zmedena, ker sem bila še sama, sem iskala kozarček penine. Vsake toliko je šel mimo mene med gnečo kak pladenj s pijačo in prigrizki, nato pa sem končno ujela enega in globoko zajela sapo saj bi ga kmalu prevrnila. Uspelo mi je zadržati vsebino v elegantnem kozarcu, po prvem požirku za pogum pa sem na koncu hodnika že ugledala njegov nasmejan obraz. Bil je neposredni krivec za moje solze, saj se me je prav njegova zgodba tako močno dotaknila.

»Je bilo v redu?!« je že od daleč vprašal.
»Fenomenalno!« sem vzkliknila in ga objela s prosto roko. »Genij si!«
»Preveč me hvališ,« je rekel in desnico spustil po mojem hrbtu.

Po celem telesu sem se naježila od vzburjenja. Vsi tisti ljudje, jaz pa sem mislila na to kako se predajam svoji veliki in sveži ljubezni. Darko je bil moj spremljevalec, upala sem, da bo tudi kaj več in, da ne bo pozabil na dano obljubo glede najinega večera pri njemu doma.
Komaj kaj sem ga videla saj so ga je vsak trenutek želel kdo kaj vprašati, ljudje so ga cukali za rokave, hvalili njegovo predstavo in mu dobrikali. Sprva mu je godilo, potem pa sem opazila, da mu počasi preseda. Prijel me je pod roko in me odpeljal na teraso.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

»Oh bog, kako stresno je tole!« je zavzdihnil in me prižel k sebi. »Še dobro, da si tu. Pomirjaš me.«

sex oglasi

Glavo sem mu naslonila na rame in opazovala kako se mu od vzburjenja prsni koš dviguje in spušča vse hitreje. Njegova desnica je zdaj počivala na moji zadnjici. Upala sem, da je to napoved najinega intimnega večera. Če bi mu priznala kako zelo sem potrebna tisti trenutek na terasi, bi menil, da sem zmešana. Bradavičke so izdajale moje razpoloženje saj so se tako nesramno kazale skozi rdečo obleko, da mi je postalo nerodno. Ničesar ni rekel, le nasmehnil se je, ko je pogledal navzdol proti meni.

»Sem ti že povedal kako čudovita si?« je vprašal.
»Si. Pa vseeno rada večkrat slišim,« sem priznala.

Sklonil se je k meni in me poljubil. Še bolj me je zmrazilo od vzburjenja, potem pa sem poiskala njegove ustnice in mu namenila strasten poljub. Nisva bila povsem sama, zato mi je bil njegov predlog še kako všeč.

»Zapustiva to gnezdo in greva k meni za eno uro?«

Huh, še kako rada! Ljudje bodo tam tako ali tako vsaj do polnoči in moral jih bo še enkrat nagovoriti.
A nič prej preden bo slekel mojo dolgo, rdečo obleko, poljubil vsak centimeter moje gole in vzburjene kože in nič prej preden bo potešil mojo neznansko potrebo in bom jaz zadovoljila njegovo.
Ljubila sva se v dnevni sobi. Slekla sva se povsem do golega, potem pa se zavalila na udoben kavč kjer je on najprej poljubljal moje telo in mi pokazal nekaj kar mi do tistega trenutka ni še nihče. Nabrekle bradavičke so me od vzburjenja bolele, a ne tako, da mi ne bi ugajalo njegovo grizljanje in sesanje. Požar, ki je prihajal od njegovih vročih ustnic se je širil navzdol in se dokončno razplamtel med mojimi nogami. Da bi se kdaj tako strastno nastavljala in ječala, se še ni zgodilo. Želela sem si poljubljati njegovega tiča, ga občudovati in opazovati kako se spreminja v čvrst objekt mojega poželenja. Želela sem si, a nisem zmogla dvigniti niti glave kaj šele celega telesa s kavča. Raje sem ga sprejela odprtih rok in razprtih nog, ga potegnila nase in mu dala svoj, od potrebe, poplavljen cvet.

Zaril se je vame in mi iz grla izvabil kratek krik. Spet nekaj česar nisem poznala. Z vsakim premikom je iz mojih ust prišlo nekaj novega in na koncu celo besede kakršnih v običajnem dnevnem besednjaku nisem nikoli uporabljala. Njegove močne roke so stiskale mojo zadnjico, me pritiskale navzdol, tisto čudovito grajeno moško telo pa se je neustavljivo zaletavalo vame in me odpeljalo v ekstazo.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.