Erotične zgodbe | Želim si te

Posted by
sex oglasi

“Rada se ljubim počasi. Počasi kot bi sekunda trajala minuto in minuta celo uro. Rada se slačim počasi, še raje pa vidim, da me golote popelje tvoja pozorna roka.
Roka, ki vsake toliko zadrhti in mi s tem pove kako me ceniš, kako močno me obožuješ in kako zelo si me želiš.

Rada imam občutek, ko mi oblekica zdrsi po gladki koži, ki se takoj zatem vzburi in nekoliko naježi. Vse na meni se napne, nabrekne in tako mamljivo vabi.
Vabi kot vonj svežih češnjevih cvetov v vrtu na rano jutro. Tudi moj cvet je svež in mamljiv. In vabi, mmmm, kako lepo vabi, …
Mami tvoje dotike, tvoje nežne ustnice, da se prisesajo nanj. Da vpijejo sokove strasti, ki lijejo iz razprtega cveta. Da objamejo moj nabrekel gumbek, ga posesajo, da se tvoj nagajiv jeziček poigra z njim in me vrže omamo.

Omamljena od tebe nato sunem navzgor s svojimi boki, te na lahno zadanem v obraz, se oprem na komolce in zadržim dih. Nežno me poljubiš tja med stegna, z usti objameš mojo neizmerno pohoto in jaz počasi spuščam boke, ki se, kot pero, zibljejo po zraku, da bi na koncu povsem obmirovali.
Zaljubljena vzdihnem enkrat, … in še enkrat. Tvoje dlani se neopazno splazijo po mojih stegnih. Objemaš mi noge in sproščaš zakrčene mišice v njih. Končno se nekoliko sprostim, a ustnice mi drhtijo, ko se znova prisesaš k mojemu cvetu.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Želim si te na vso moč!

sex oglasi

Z nohti grebem po tvojih rokah, ki se že dotikajo mojih nabreklih prsi. Bradavice mi boleče nabrekle štrlijo vrh njih in zaječim, ko se jih s konicami prstov dotakneš. Čutim kako mi sokovi pospešeno lijejo med stegna. Tako zelo pohotna sem.
Vlečem te za roke in te skoraj prosim, da prideš vame. Mižim, a vseeno te vidim kako se pritajeno smehljaš. Kako neznansko uživaš v moji nemoči. To ti je všeč. Že od nekdaj.

Ugodiš moji prošnji in tvoje vrele ustnice zdaj zažigajo preko venerinega griča, vrh jezika ti polzi po moji vzburjeni koži in riše pot navzgor. Le za hip se prebudim iz omame, da bi uzrla tvoj obraz. Tako čeden, tako sproščen in ljubeč.

Spet mi pade tema na oči, glava mi omahne nazaj in znova je vse kar počnem to, da si te neznansko želim. Tako zelo si te želim, da že čutim prve zametke orgazma, ki bi znal pretresti moje telo še preden bi uspel o tem odločati sam.

Oh, tako zelo te ljubim!

Pokloniš mi poljub na vsako od nabreklih bradavičk, znova zaječim in te pogledam. Omamljena od vsega lepega se zasanjanega pogleda zazrem v tvoje temne oči. Magične oči, ki te lahko uročijo, da počneš vse tisto kar ti naročajo. Rada sem od tebe uročena. Zbegana in izgubljena.

Zaljubljena, … pohotna, …

Poljubiš me na ustnice. Moje našobljene, srčaste ustnice, ki so ti tako pri srcu. Tako lepo dišiš, …
Začutim tvojo čvrstost med nogami, kako me boža, preiskuje in kakor bi se hvalila kako velika in čvrsta je, me boža po notranji strani stegna. Osupla sem nad »njim«. Vedno znova in znova sem osupla. Z roko nevede sežem navzdol in ga ujamem. Utripa mi v dlani. Tista velika, napeta žila, tako silna, da ne pridem okoli nje s svojimi vitkimi prsti.

Zamomljaš. Za hip umakneš ustnice od mojih in se mi nasmehneš. Rad imaš, ko ga božam. Vem. Tudi tebi se nikoli ne mudi. Zato te obožujem in hrepenim po tebi vsako sekundo, vsako minuto, vsako uro, ki mineva kakor dan kadar čakam nate.

Usmerim te in ga izpustim. Zdaj si sam. Zabredeš vame, v moj moker cvet, moker od pohote in neznanske želje po tebi. Prodreš čisto do konca, a ne takoj. Lepo, nežno, počasi, …

Najine ustnice se dotikajo samo še na eni točki. Le neznaten gib, pa bi se ločile. A se ne. Izgubijo se v dolg, strasten poljub. Moje noge se ovijajo okoli tvojega telesa. Verjetno se počutiš kot plen v pajkovi mreži, ko z vsemi štirimi privijam k sebi. Vse globlje greš, tvoja koža postaja potna in z ustnicami mi pobožaš zardela lica.
Čutim kako vroča so. Iz mene dobesedno puhti tista spolna sla, ki sva jo uspela zamesiti v dolgih minutah. Moje telo je občutljivo na vsak dražljaj. Globoko v drobu mi vre in zdrava pamet me zapušča.

Še enkrat več se nežno izvlečeš ter nato prideš nazaj po nov poljub, po moj nov vzdihljaj. Nastaviš mi uho in uživaš v mojem ječanju. Zdi se mi, da postajava eno. Najini telesi sta zliti in se gibljeta kot eno. Doživljam ga, … čutim ga kako prihaja, … ne zdržim več, … mmmmm,… prihajam … prihajam … ohhh kako prihajam, …«

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.