Erotične zgodbe | Kje so črni veliki kurci

Posted by
sex oglasi

Ker je bil takrat pri nas mraz, sem vzela dopust in z možem odpotovala v Afriko. Prvič, ko je mož odšel iz vasi sem se zapletla z mišičastim domačinom, ki je v hlačah skrival anakondo.

Z veseljem sva se slačila saj je bilo prekleto vroče. Strmela sem v kurca kakršnega še nisem videla v življenju in spoštljivo padla na kolena pred njega.

Nevajen fafanja potrebne belke je kar vzkliknil, ko sem ga ponesla k ustom. Pomežiknila sem mu in pospravila vrh črnega tiča v svoja mala usta. Z rokama se je opiral na nestabilno mizico in se komajda zadrževal, da ni zacvilil od ugodja, ki so mu ga nudila vroča in pohotna usta. Dečko je pričel uživati in kar ni hotel, da bi ga dala iz ust. Ko pa sem mu predstavila bledi ritnici, med katerimi so se zadirale čipkaste tangice in nato pobrito pičkico, je padel na rit.
Kar tresel se je od pohote in z močno odprtimi usti me je pospremil, ko sem sedla na ogromnega črnega kurca, ki ga kar ni hotelo biti konec. Nisem si upala popolnoma sesti nanj, resnično je bil predolg za mojo evropsko pizdo, a sem zato še toliko bolj uživala, ko sem ugotavljala meje mogočega. Dolgi črni prsti so popolnoma prekrili belo rito in grabili za drobni ritnici, ki sta postajali vse bolj rdeči.

Čutila sem ga kako hrepeni po meni in kako trpi, ker me ne more nabrisati po svoje. Verjetno je zato silovito vstal, me položil na posteljo in se prijel za trdo mrcino med nogama, ki je grozeče drvela proti meni.
Ko je prodiral vame, se mi je zdelo kot, da bi ponovno izgubila nedolžnost. Kričala sem in krilila z rokama, da me je komajda ukrotil. Tokrat nisem imela možnosti kontrolirati kako globoko bo šel, zato sem ga že po nekaj sunkih čutila tik pod želodcem. Pomislila sem, da me bo ubil s tistim velikanskim kurcem in kar malce me je zaskrbelo. Nekako sem mu uspela dopovedati, da je pregrob in mu nakazala koliko kurca lahko prenesem. Nasmehnil se je in mi pokazal bele zobe.

Očitno je razumel, saj me je nato fukal s polovico moči. Kar topila sem se od lepot črne Afrike, ki mi je nudila toliko naravnih čudes. Enkrat mi je že prišlo, a sem si želela še enkrat preden bi se vrnil mož. Ko sem se mu nastavila na vse štiri in zaškilila z očmi, ko me je nasadil na svoje dolgo kopje, sem pomislila, da mož morda v sosednji vasi kavsa kakšno postavno domačinko. Prvič v življenju me je misel na kaj podobnega rajcala. Predstavljala sem si ga, da jo nabija od zadaj in jo z rokama grabi za joški, kot je to počel moj ljubimec.
Nato ona vstane in mu posesa tiča s svojimi polnimi ustnicami vse do jajc. Milo ga pogleda v oči in on jo zadovoljen poboža po črnih kitkah, ki plešejo okoli njene glave. Drka mu ga proti svojemu obrazu in z iztegnjenim jezikom pričakuje pošiljko njegove sperme naravnost v usta. Tedaj me je prešinilo, da si tega želim sama in takoj sem se obrnila proti presenečenemu lepotcu, ki je nemočno zrl vame.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Drkala sem dolgo črno batino, se z njo kloftala po licih, ustnicah in joških. Vmes sem ga nekajkrat posesala v usta, zopet ven, pa na joške, nazaj v usta in, ko sem ocenila, da je pravi čas, močno stisnila desnico okoli trdega uda. Le še nekajkrat sem čvrsto potegnila gor in dol, nato pa je v moj obraz dobesedno priletel curek vrele bele sperme, ki je prekril moj celoten obraz.

sex oglasi

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.