Kako osvojiti moškega?

Posted by
sex oglasi

kako osvojiti fanta moškega

Seveda odvisno v katerega ste zapičile svoje oči in bi rade še krempeljce

Vsekakor je potrebno prej vedeti vsaj nekaj malega o njemu a tudi vzeti v obzir lastne želje. Sama sem naredila največjo napako, ko sem se spravila osvajat moškega na seksi, zapeljiv način. Se oblekla kot pocestnica za prvi zmenek in ga mamila z ženskimi čari katerim je ubožec podlegel.

In kje je potem problem, če sem osvojila moškega?

Hja, v tem, da je ta moški potem vsak pričakoval seksi bejbo v kratki kikli in visokih štiklih. Sicer se na trenutke rada tako oblečem a vsekakor ne vsak dan. Moja napaka. Ker mu nisem mogla dopovedati, da to pač nisem jaz, sva po hitrem postopku končala.

Še en ponesrečen primer je bil, ko sem spoznala, na videz super tipa, se po kakem tednu zmenkov ulegla v njegovo posteljo in skušala biti porno zvezda. Želela sem, da bi v tisti postelji obležal totalno razorožen moški, potešen in izgubljen v svetu spolne domišljije.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Šlo mi je kar dobro.

sex oglasi

Čutno fafanje, gladko obrita pičkica (v enem od pogovorov ujela, da mu je to všeč), drkanje do orgazma, ki se razlije po mojem obrazu, …
Dala sem mu od zadaj, od spredaj, s strani, ga jezdila kot bi bil moj zadnji nastop in ga spravljala v delirij. Ko sem nato izmučena ležala na boku in se prepustila njegovemu božanju, me je spraševal razno razne stvari. Čutila sem njegovega nabreklega kurca kako se stiska k moji ritki in se nevarno približuje kritičnemu mestu.

To pa ne!

Bil je začuden saj je po mojem prejšnjem nastopu menda menil, da si ga želim povsod. Kasneje mi je pričel zaradi tega utrujati in zopet je sledil hiter konec.

In kako potem osvojiti moškega svojih sanj?

Bodi tisto kar si. Če te takšne ne vidi, potem ni pravi zate. V postelji počni kar ti je všeč in nikoli ne le zato, ker bi rada ugajala. Naj se izkaže tudi on. Kje pa piše, da moraš vse narediti sama. Na koncu je vseeno pa, če ti ga priporoči tvoj tedenski horoskop ali pa sosedova Mici. Da se le ujameš z njim, skupaj preživljata lepe trenutke in v spolnosti počneta tudi odštekane reči. Da so le všeč obema.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.