Erotične zgodbe | Bralci pišejo – Nasadila sta me oba

Posted by
sex oglasi

Ker smo v naš elektronski, poštni nabiralnik prejeli že kar nekaj umetnij in želja po objavah, smo se odločili, da pričnemo z novo rubriko “Bralci pišejo”!
Spodnji zapis nam je poslala Marjeta iz Laškega. Potrebna 37-letnica pravi, da ima na zalogi še kar nekaj vročih zgodbic, ki jih namerava deliti z nami. Ob tem pa naj povabimo tudi vse ostale, ki vam je pisanje blizu, da delite svoje zgodbe z nami in nam jih seveda pošljete.

Previdno mi ga je potisnil med ustnici in napravil tisti blažen izraz na obrazu. Ko sem pogledala navzgor, sem ob njem opazila še njegovega prijatelja, ki je v rokah že držal svojega velikega tiča in se mi bližal. Naenkrat sem imela na razpolago dva prvovrstna kurca, ki sem ju izmenjaje lizala, sesala in se skratka igrala z njima. Šlo jima je na smeh, ko sem jima dejala, da ju bom obdelala kot še nobena in že sta pogumno načrtovala kako me bo kdo nasadil.

Še preden sem se uspela spraviti na posteljo, sem že imela tiča med nogama in vred z njim sem padla s trebuhom na posteljo. Njegov nalet se je nadaljeval in nemočna sem z obrazom rinila v odejo in skušala nekako skobacati noge na posteljo. Pred mano je sedel drugi fant in si nedolžno drkal kurca, ter opazoval prijatelja kako me obdeluje. Pogled na njegovega velikanskega kurca v roki je bil prelep in prihajati mi je pričelo precej prej kot ponavadi. To je opazil tudi moj jebač in mi silovito privzdignil rit, ter zapodil svojega junaka še globlje kot prej.

V nekaj sekundah sem bila v nebesih in pričela stokati kot, da ne bi poznala sramu. Kljub temu, da sem bila v ekstazi pa za to ni imel posluha tisti drugi fant, ki si je nadvse želel moje pobrite in navlažene pičkice. Zamenjal je prijatelja in razliko v dolžini sem kmalu občutila. Njegove pohotne roke so se plazile od moje riti pa vse do jošk, medtem, ko si je prejšnji jebač privoščil še malo fafanja.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Bila sem tako vzburjena, da še opazila nisem kaj vse se dogaja. Prvič sem doživela, da se stroj za mojo ritjo ne utrudi, saj je bil prvič na meni in potreben kot sam hudič. Zaželela sem si nekaj drugega in se skobacala na hrbet, pri tem pa noge dvignila visoko v zrak, da je moj očarani ljubimec padel z usti med moje noge in podivjan pričel lizati mokro pizdo, ki je cmokala na vse pretege.
Kar ni se je mogel naveličati in tudi drugi fant je ocenil, da bi rad malce namočil svoj nagajivi jeziček. Tako sem imela naenkrat dva pohotneža, ki sta izmenično oblizovala mojo muco, da se mi je kar mešalo od ugodja. Vmes sem ujela nekaj besed in kmalu sem se lahko prepričala, da mislita resno. Prvi je legel na hrbet, da sem ga lahko zajahala, drugi pa mi je v, že zasedeno, pizdo pričel tlačiti še svojega kurca.

sex oglasi

Mislila sem, da me bosta raztrgala, toda, ko sta bila v meni oba, sem se sprostila in se razživela. Z desnico sem vseskozi posegala za kurcema in se čudila kako sta lahko oba v mali češpljici, onadva pa sta me pohotno grabila povsod kjer sta pač lahko. Ko je eden od tičev zdrknil ven sem pomislila, da bo sedaj lepše, toda, ko sem ga začutila riniti v ritno luknjo se mi je kar zasvetilo pred očmi.

Tega nisem počela še nikoli in nisem vedela kaj naj pričakujem. K sreči je imel že tako mastnega, da ni bilo preveč boleče, toda kurac v riti je bil zame nekaj popolnoma novega.

Novega in obenem zanimivo vzburljivega. Tisti tesen občutek, prvič, vedenje, da ga imam v ritki … jooojjj!

Hkrati sta ma nabijala oba in po pravici povedano, sploh nisem vedela kateremu naj se bolj posvetim. Izpadlo je tako, da sta bila zadovoljna že s tem, ko sta me nabijala vsak v svojo luknjo. Vzdihovala sta in ječala, me boleče grabila za obline potem pa v samo nekaj sekundah razlila svojo vrelo spermo po meni.

Osupla sem ležala na postelji, se spraševala kaj se mi je zgodilo, fanta pa sta leno drgnila svoja mastna, trda tiča ob mene in božala moje golo, vroče, ter skrajno občutljivo telo.

– Do naslednjič – Marjeta

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.