Erotične zgodbe | Prebujena strast

Posted by

V meni je že dolga leta gorela neka nenavadna strast. Nekaj, česar enostavno nisem mogla izpustiti iz sebe. Nekaj kar bi me lahko uničilo za vedno.

Diega sem poznala že vrsto let. Spoznala sem ga na enem izmed številnih potovanj s svojo prijateljico Evo. Kljub temu, da je Eva vrhunska lepotica, dolgolasi in dolgonogi stroj za seks, fenomenalnega obraza, pa se je Diego ogrel zame. Zadnjo noč na ladji sem prespala v njegovi sobi. Že pri kosilu sem sama pri sebi vedela, da bom tisto noč seksala z njim. Najine oči so popoldne že videle v prihodnost in v mislih sva oba že doživela nekaj orgazmov. Nisem pa si mislila, da me je latino ljubimec črnih kodrov tako natančno prebral.

“V očeh ti vidim kaj bi rada,” je rekel in mi za hrbtom okoli zapestij zategnil pas.

V glavi se mi je zavrtelo od poželenja in napetega pričakovanja. Le kako je lahko vedel za mojo temno skrivnost? Za moje fantazije kako se znajdem zvezana na postelji pred postavnim žrebcem, ki mi nesramno žuga svojim nabreklim korenjakom. Sicer sem se v teh fantazijah vedno videla v nekem usnju in usnjenih trakovih a tudi tisto na ladji je bilo za začetek povsem dovolj.

Sunil me je proti postelji, da sem z glavo zarila v vzglavnik in se s koleni nagonsko uprla v posteljo. V trenutku, ko sem zadnjico potisnila v zrak so se njegovi prsti zarili za moje spodnjice in jih potegnili z mene. Potem je iz omare vzel dve kravati, ju zvezal, vsako za ene gleženj in za stebriček na vogalu postelje. Brez besed sem široko odprtih oči spremljala dogajanje, glavo so mi napolnile pokvarjenosti katerih bi se v “normalnem” stanju sramovala, po stegnu pa se je vil prvi potoček moje potrebe.

Moj bog, kako sem bila vlažna.

“Vidiš,” je dejal. “Zame si odprta knjiga.”

Potem je s prsti potegnil po mojem mednožju in ob tem zadovoljno zamrmral. Pod prsti se mu je dobesedno udiralo in ga želelo posrkati vase kot močan vrtinec sredi mirnega jezera. Spomnim se, da je bilo edino kar sem uspela iztisniti iz sebe:

“Oh ja, Diego, … tako me daj ja, to imam rada!”

“Vem, vem, zlatolaska,” je odvrnil, se sklonil preko mojega hrbta in me prijel za prsi.

Čutila sem njegovo sapo tik za ušesom.

“Pofukal te bom, da se bo kar kadilo. Prosila me boš naj te, je tako?”

Samo pokimala sem saj so se mi glasilke preveč tresle, da bi lahko govorila. Na zvezani roki mi je položil svojega tiča. Preden sem ga videla, sem ga čutila in bil je zares velik. Nisem neka “iskalka” velikih kurcev ampak Diegov je bil zares nekaj posebnega. Nekajkrat mi ga je zarinil med prste, potem pa počasi spolzel z njim preko mojega hrbta, med ritnici in navzdol vse dokler ga nisem več čutila.

Bila sem sestradana tistega obljubljenega fuka. Pičko sem imela poplavljeno in pred očmi nisem več videla vzglavnika ampak le še tistega velikega kurca, ki se nekje za menoj pripravlja na napad. Hlipala sem, da ga hočem globoko v sebi a on me je še nekaj časa pustil v negotovosti.

“Veš kaj delam?” je povsem mirno vprašal. “Drkam si ga ob pogledu na tvojo razprto pičko. Prišlo mi bo po tebi, po rožnati češplji, po tvoji fantastični riti in potem bom odšel ven.”

“Neee!!!” sem kriknila. “Hočem, da me pofukaš, razumeš?!”

Tisti hip bi ga kar ubila, če bi res izpolnil svojo napoved. Pa ja ni. Pričel je božati mojo razgreto češpljo, čutila sem kako mu glavica malenkost uide vanjo pa se znova izmakne. Moral je trpeti vsaj tako kot jaz. Razganjalo ga je tam za mojim hrbtom. Če ne bi bila zvezana, bi ga podrla in naskočila brez možnosti umika.

Diego je res vedel kaj me vzburi. Potem pa sem njegove dlani začutila na napetih ritnicah. S koleni se je naslonil na posteljo in prislonil svojo dolgo pošast k moji zadnjici. Komaj sem nekako lovila sapo in suvala nazaj proti njemu z boki kot bi mu želela pokazati kako noro si ga želim. Potem se je nenadoma zgodilo.

Kar naenkrat me je sunilo k nebesom in zdelo se mi je kot bi skozme zapeljal vlak, poln vseh spolnih praks, ki se naenkrat razlijejo po mojem telesu. Tisti trenutek sem bila najbližje izgubi zavesti odkar vem zase. Vse hitrejši sunki, ki so prihajali od zadaj so se mi zdeli kot butanje valov naslade, ki z vsakim novi sunkom s seboj prinesejo še več čarobnih sestavin, potrebnih za vesoljni orgazem. Udarjanje njegovega telesa obme so pospremile pekoče klofute po moji zadnjici, ki so le še dokončno zažgale vse tisto v meni kar je tako dolgo čakalo skrito.

Diego je to prepoznal že na daleč in izrabil mojo slabost, skriti fetiš in podhranjene demone, ki so prebivali v meni. Dobro jih je nahranil in to večkrat. Nabijal me je vse dokler ni omagal, izpraznjen, izžet kot stara krpa in nepremično obležal na meni za nekaj trenutkov. Vrhunec, ki je še vedno, nemirno a sladko, stresal moje telo se je počasi razlival navzven in znova sem lahko normalno zadihala, ter odprla oči v ta svet. Osvobodil je moji zapestji in nato še gležnja. Počutila sem se kot ptica, ki bo pravkar poletela saj so mi udi kar sami od sebe silili navzgor. Bolele so me rame in pekle ritnice a sem se neverjetno potešena stisnila k njemu.

Z roko sem segla k njegovemu mednožju, poiskala utripajoči, še vedno nabrekel, kurac in se nasmehnila. Ošvrknila sem ga s pogledom, ga premerila in zašepetala:

“Zdaj bi ti ga pa rada pofafala, kot se spodobi.”

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.