Erotične zgodbe | “Seksi babice te lahko vržejo na rit”

Posted by
sex oglasi

Seksi babice se morda sliši malce nenavadno ampak, da se že na začetku razumemo, ne govorim o babicah okoli 90-ega.

Na tem mestu je govora o babicah, ženskah, ki pač že imajo vnuke. Seksi babice so v tem primeru lahko stare tudi samo 40 let! A ta, ki sem jo spoznal jaz, je vseeno nekoliko starejša. Zato pa nič manj seksi in potrebna.

Nepolnih 55, prava dama, urejena in ustvarjena za flirt. Ko je sedela za sosednjo mizo sem lahko občudoval njene dolge rdeče kodre, njeno bujno oprsje in se čudil izjemni zadnjici, ko je vstala, da bi segla po torbici na koncu mize. Ujela me je nepripravljenega, z očmi prilepljenega na njeno rit. Njena reakcija me je še bolj presenetila. Modre oči je uperila vame in se mi izzivalno nasmehnila. Nato je sedla in se pretvarjala, da ni bilo nič.

Kolega se je sklonil k meni in mi zašepetal: “A ti veš kako take mame fukajo?!”

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Komajda sem ga ustavil, da ni pričel na ves glas govoriti in s prstom kazati nanjo. Takšen je ta moj kolega. Malce trčen, ampak vse v imenu humorja, ki je dobro znan le nama. Sicer pa, od kod bi on to vedel. Nage mame je videl samo na porno straneh kjer je tešil svoje neizpolnjene sanje.

sex oglasi

Jaz pa sem jo videl v živo še tisti večer. Zunaj sem stal pri avtomobilu in iskal ključe, kolega je že speljal s svojim, ko sem izza hrbta zaslišal ženski glas.

“Živijo, saj te ne motim ne?”

Obrnil sem se in se v trenutku spremenil v kip. Ta moja reakcija jo je pošteno nasmejala.

“Pa saj ne grizem no. Zanimalo me je, če se ti da še nekam na pijačo. Ostala sem brez družbe, spat pa se mi še ne gre.”

V moji glavi se je oglasila strojnica, ki je rafalno streljala vprašanja v moje možgane. Res? In ravno z mano? Je to skrita kamera mogoče?

“Ja, seveda, … zakaj pa ne?” sem momljal in pri svojih 30-ih izpadel nebogljen najstnik.

K sreči sem našel ključe in ji ponudil prevoz, a je odklonila. Rekla je, da gre rada s svojim in, da se dobiva … khm, pri njej doma. Na vrtu, da nama bo prijetno v objemu bujnega rastlinja po tako zelo vročem dnevu. Kmalu sem se znašel v njenem vrtnem raju in se čudil kdaj se je imela čas preobleči. Mater, kako seksi ženska!

Prinesla mi je vino s hladno Oro in sedla poleg. Povsem sproščeno sva poklepetala. Brez nadležnih vprašanj kdo si, od kod si in podobno. Vsake toliko sem samo pogledal preko rame, da ne bi spregledal njenega moža.

“Ne skrbi, samska sem,” se je nasmehnila in mi položila roko na koleno. “Videla sem kako si me gledal. Tudi ti si meni všeč in pri svojih letih sem se naučila vsaj to, da gredo najboljše priložnosti vedno najhitreje mimo. Zdaj jih zdaj pač zagrabim.”

Nekaj časa sva se samo pogovarjala in pila. Njena roka na meni je postala nekaj samoumevnega in kmalu sem se tudi sam opogumil. Rekel sem si, da pač nisem tam zaradi popravila napeljave ampak si je ženska dejansko zaželela seksa z mlajšim, kar mi je zelo neposredno dala tudi vedeti. Ne vem kdaj ji je uspelo z roko priti v moje hlače ampak, ko je prijela za mojega tiča je bil ta že nekaj časa precej trden. Slišati je bila zadovoljna z najdbo. Ko sva se poljubila se mi je zdelo, da sem padel v neko drugo dimenzijo in vse kar je sledilo je bilo popolnoma spontano. Hitro sem ostal brez hlač, ona pa jih pod poletno, kratko obleko tudi ni nosila.

Amm, … ammm … mi je delalo v glavi, ko so njeni rdeči valovi iz las pristali v mojem naročju. Kurca je zajela strašanska vročina, ko je svoja vroča usta spustila po njem. Oči mi je od ugodja obračalo naokoli in z rokama sem se sprva uprl v velik gugalnik na katerem sva sedela. Lepo počasi se ga je lotila jaz pa sem pogledal navzgor in se zazrl v zvezde, ki so svetila na jasnem, nočnem nebu. Nič kaj dosti nisem bil sposoben razmišljati, vseeno pa sem se vprašal ali se mi sanja ali pa se mi sanje uresničujejo.

Z desnico sem segel po njeni zadnjici in ji med božanjem privzdigoval rob obleke. Najprej sem imel nek zadržek do tega, da bi ji šel med noge potem pa pomislil “ženska ti ga fafa ti pa ne veš ali bi”. Seveda sem se s prsti prikradel k njeni muci, pred tem pa je rade volje nekoliko razmaknila svoje noge. Ne bom pozabil kako strašansko vlažna je bila. Prsti so se mi kar izgubljali v voljni češplji, oprijem njenih ustnic okoli mojega tiča pa se je v hipu nekoliko povečal.

Nekaj časa sva se tako igrala nakar je privzdignila glavo, vrgla lase preko ene rame in me pohotno pogledala. S koleni se je zasidrala ob moje boke, svoje pa počasi pričela spuščati v moje naročje. Krilo mi je zakrilo pogled tja dol a sem hitro vedel, ko je bila s svojo žarečo, potrebno muco na mestu. Modre oči so pogledale naravnost vame nato pa je zdrknila navzdol po mojem nabreklem tiču, ki je do zadnjega centimetra končal v njej. Spet mi je obrnilo oči in zvezde sem videl ne, da bi pogledal v nebo. Opazoval sem njene velike prsi kako se zapeljivo zibljejo pred menoj v njenem ritmu. Z rokama sem seveda segel navzgor in se za hip spomnil kaj sem razmišljal, ko sem jo tisti dan opazoval v lokalu. Potem sem ji obleko potegnil preko glave in jo imel pred seboj popolnoma golo. Bila je res čudovita in seksi ženska.

Poljubljal sem veliki, nabrekli bradavici, z rokama pa zdaj grabil za njeno živahno zadnjico, ki je plesala v mojem naročju. Nikamor se ji ni mudilo. Prav počasi me je obdelovala pa čeprav je bilo meni praktično vseeno. Bil sem tako vzburjen, da bi mi prekmalu prišlo v vsakem primeru. Verjamem, da je dobro vedela o čem tuhtam. Brala mi je misli.

“Kar sprosti se ljubček, … hočem, da ti pride vame. Močno, veš?”

Spet so šle oči naokoli, zvezde pa je zamenjal ognjemet. Kaj takšnega! Zdelo se mi je, da mi ne bo nehalo bruhati iz tiča vse dokler bo sedela na meni. Zadovoljno je mrmrala, potem pa me z dolgim poljubom znova preselila v neko drugo dimenzijo. V tem položaju sva ostala kar nekaj časa. Tudi kasneje, ko sva se tiho pogovarjala, božala, … ona je še vsake toliko zazibala boke, jaz pa sem bil še vedno trd globoko v njej.

“Danes lahko prespiš pri meni, če hočeš?” je vprašala in me za hip pogledala.

Zakaj pa ne? Doma me ni čakal nihče.

Preberite še: “Mame seksajo”


Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.