Erotične zgodbe | Res vse Azijke cvilijo?

Posted by
sex oglasi

Sexy Azijke cvilijo

Tisti teden sem že četrtič jedel v kitajski restavraciji. Po eni strani, ker mi je všeč njihova hrana, po drugi pa, ker mi je všeč šefica restavracije. Prikupna Azijka, nekoliko mešana se mi zdi, delno evropskega obraza, pa tudi prsi, ter zelo lepih oči.

Takrat sva drugič govorila. Lepo, tekoče slovensko s primešanim šarmom in sramežljivostjo z vzhoda. Ko sem jo povabil, da bi sedla za mizo si niti v sanjah nisem mislil, da bo pristala. Natakar ji je takoj prinesel kozarec rdečega vina in predjed, ki jo je želela deliti z menoj. Takoj sem začutil, da v njenih očeh vendarle nisem le običajna stranka. Čutil sem kako vrta s svojimi očmi v moje možgane po katerih so, z leve na desno in nazaj, begale sramotne misli.

“Povej po pravici,” je pričela. “Hodiš sem, ker ne ješ drugega kot kitajsko hrano, ali pa te mami še kaj drugega?”

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Njena neposrednost me je ubila in prikovala na umetelno izrezljan stol. Je sploh mogoče, da sem tako jasno izražal svoje misli na njeno golo telo, kako ji božam svileno kožo in ljubkujem, za Azijko, skoraj prevelike prsi?!

sex oglasi

Postalo me je sram in skušal sem se spomniti kaj vse sem počel kadar sta se najina pogleda srečala. Sem ji morda celo nevede namigoval, ji pošiljal poljube, ji dajal kakšne druge namige?!

Itak pa je bilo vseeno. Dobila me je in očitno je bilo, da ji je moja naklonjenost všeč. Verjel sem, da je sedla k meni, ker je želela potipati ali si želim še kaj več. Nenadoma so me spreletele vse te misli in ideje, se združile v kepo moči, samozavesti in bruhnile iz mene.

“Da, mami me še nekaj drugega.” Sem odvrnil” “Ampak hrana je pa prav tako odlična.”

V svoja seksi mala usta je vtaknila, na vilico naboden grižljaj Spomladanskega zavitka, prelitega s sojino omako in ga z užitkom okušala. Za hip je celo zaprla oči, nato pa me naslednji trenutek ubijalsko pogledala z njimi.

“Ti je všeč?” je izstrelila.

Kdo, kaj?! Spomladanski zavitek, restavracija, ona, …?

“Je.” Sem bil kratek.

“Kaj ti je všeč? Hrana ali tisto kar vidiš pred seboj?”

Zdelo se mi je, da ji lepo oblikovane prsi lezejo izza oprijete tunike v kateri je vedno hodila med zadovoljnimi gosti. Čutil sem kako med nama pod mizo preskakujejo iskre, kako se mi v trebuhu prebuja vulkan in se spraševal kam greva.

“Vse mi je všeč. Hrana, osebje, … vi še posebej.” Sem vendarle odvrnil.

Njene zapeljive ustnice so oblikovale nasmeh kakršnega še nisem bil deležen. Preden je vstala mi je pred nos potisnila kartico s svojo telefonsko številko in mi šepnila naj jo popoldne pokličem. Tik preden je odšla nazaj k svojim opravilom, se je sklonila k meni in dahnila:

“Ampak, kaj je resnično tisto kar te zanima?”

S svojo neposrednostjo me je izzvala in nisem ji ostal dolžan.

“Zanima me, ali res vse Azijke cvilijo med seksom?” Sem presenetil še sam sebe.

Za hip je uprla dlani v ozke boke in se namuznila:

“No, to bova pa še videla, ne?” je odgovorila z vprašanjem in me pustila odprtih ust.

Ni mi preostalo drugega kot, da jo popoldne pokličem in pristanem na njeno povabilo na masažo. Nekje izven mesta je imela še svoj masažni salon kjer pa je sama osebno verjetno “obdelala” le posebne goste. Za druge stranke je imela zaposlene Tajke. Tokrat je bila oblečena v drugačno tuniko, ki pa je kaj kmalu pristala na tleh pri njenih nogah.
Moj bog kakšna lepotica!
Njene prsi so bile zares posebne, njeno telo vitko, koža kot najlepša svila, češpljica pa enostavno mamljivo lepo urejena.

“Da poskrbiva za tvojo tremo,” je rekla in se mi nasmehnila.

Stopila je k meni, me prijela za dlani ter obraz prislonila k mojemu. Potem me je vodila v sosednji prostor kjer sem se slekel še sam in legel na pripravljeno masažno mizo. Kar na trebuh sem se ulegel. Tako sem se počutil. Nisem zmogel takoj kazati svojega tiča za katerega sem se bal, da bo tisti dan podlegel stresu.

Čutil sem kako mi na hrbet zliva prijetno segreto olje in ga z dlanmi raznaša po celotnem telesu. Takrat se mi še niti sanjalo ni, da bo gola legla name in me pričela masirati kar s svojim telesom. Izbuljenih oči sem se čudil in spraševal kako za vraga sem se sploh znašel v tem položaju. Trema je popuščala in zdaj sem bil že malo jezen sam nase, da sem legel na trebuh. Korenjak je želel prevrtati mizo, jaz pa bi tudi raje videl, da bi me s telesom masirala spredaj.

Čutil sem kako mi s prsmi boža hrbet, kako mi z nabreklimi bradavičkami riše vzorce na kožo in vtira omamno dišeče olje vanjo. Z rokama me je božala povsod, me objemala, s svojim telesom pa božala moje vse do točke, ko nisem mogel več ležati na trebuhu. Previdno sem se pod njo obrnil naokoli in brez uspeha iskal njene oči. S pogledom se je ustavila na mojem mednožju in prisegel bi, da sem v iskrivih očeh ugledal velik pokončen penis.

Njeno telo se je naoljeno svetilo pred menoj in klicalo po mojih rokah. Najprej sem segel po njenih ramenih nato pa vse pogumneje po prsih, ki so tako lepo vse napete stale pred mojimi očmi. Roke je spustila v moje naročje in z naoljenimi dlanmi pričela masirati mojega junaka. Tako potrebnega se že dolgo nisem počutil kot takrat. Bil sem prepričan, da mi bo v nekaj sekundah prišlo in ji bom izlil vrelo seme naravnost v dlani.

Želel sem si, da bi mi. Nisem se hotel upirati neverjetni želji po orgazmu. Hudiča, bo že počakala eno postajo!

Brez ugovora je sprejela moje nepričakovano darilo in si roke otrla v brisačo s katero se ponavadi briše odvečno olje. Njen nasmešek niti za hipec ni izginil z njenega obraza in roke je imela kmalu znova pri mojem korenjaku. Še vedno sem bil noro vzburjen in znova pripravljen na obdelavo. Ponavadi traja kar nekaj časa, da me spet “potegne”, tokrat pa se sploh ni nehalo.

Spustila se je navzdol, mi z ravnimi, črnimi lasmi božala trebuh, nato mednožje, se spustila še nižje in ga vzela v usta. Spoznal sem raj na zemlji, se z rokami oprijel robov mize na kateri sem ležal in tuhtal kako dolgo bom zdržal tokrat. Vse je počela tako kot bi želela, da ne predolgo.
In zares ni minilo prav veliko časa, ko me je nekje pod trebuhom ponovno pričelo ščemeti, mi brbotati od želje po ponovnem izlivu. Previdno sem jo opozoril, da prihajam. Tako sem bil vajen od doma. Moja bivša nikoli ni želela sperme v usta tako, da mi je ta navada ostala.

Moja Azijska lepotička pa ni umikala ustec z mojega tiča. Še naprej ga je sesala vanje in se, kljub polnim ustom, z vrhom jezika dotikala mojih mod. Bilo je blazno in nerealno zato niti ne vem kdaj mi je znova prišlo. Ležal sem tam na hrbtu, s prsti grabil pod kovinski rob in lovil sapo. Luči na stropu so se neenakomerno vrtele nad menoj in počutil sem se kot bi se prebujal po narkozi v operacijski dvorani.

Toliko lepega pa še seksala nisva. Sploh bova? Tako sem se spraševal, ko me je prijela za roko in me peljala iz prostora na ozek hodnik, ter po stopnicah navzgor. Prispela sva v lično opremljeno sobo polno osebnih reči zato sem takoj vedel, da tam očitno tudi prebiva. Za njo sem legel v udobno, veliko posteljo in opazoval njeno lepoto. Tako zapeljivo se mi je nastavljala, da nisem potreboval prav dosti časa, da bi bil znova pripravljen. Korenjak je stal kot zabetoniran in čeprav so me moda nekoliko skelela, se nisem niti za trenutek obotavljal.

Objela me je s svojimi nogami in me usmerila k sebi. Njene pete so končale visoko na mojem hrbtu in me počasi pritiskale navzdol. Bila je več kot le potrebna. Bila je lačna tistega tiča, ki je zdaj počasi sledil vlažni sledi na njenem stegnu, bredel med sramnimi ustnicami, ki so se razpirale kot cvet v rosnem jutru.

Ustnice so se ji zatresle in po dolgem času je za hip izginil njen nasmešek. Njene oči so široko razprte strmele vame, usta so se odprla in iz njih je prišel kratek, glasen krik, ko sem s celim pristal v njej, da so se mi moda dotaknila njenih seksi ritnic. Njene noge so šle še višje po mojem hrbtu, pete so se še močneje uprle vanj in glas iz njenih seksi ustec je postajal redni spremljevalec mojih sunkov z boki proti njej.

Imela je neverjetno ozko češpljico, ki se je tesno prilegala mojemu junaku. Ta je šel tisti dan že po tretji orgazem zapored. Prste sem ji zakopal med pošteno razprti majhni ritnici, se s sredincem dotikal njenega anusa in se čudil s kako veliko mero odobravanja je sprejela to. Njeno ječanje je preraslo v nekaj podobnega cviležu in počasi se je pred menoj risal odgovor na moje večno vprašanje. Zdelo se mi je, da njeno telo lebdi nad posteljo medtem, ko jo nabijam na vso moč. Z usti sem lovil štrleči bradavici, ki sta se vrh prsi pozibavali kot okrasek na čvrstem pudingu.

Lizal sem jih in sesal, vzdihoval še sam, da se nisem prepoznal in še močneje rinil svoj prst v njeno ritko. Končno sem v ušesih slišal tako želen zvok. Potrebno Azijko v lovu za neverjetnim vrhuncem. Za hip je povsem okamnela, se zagledala vame s svojimi črnimi očmi in le še neenakomerno trzala z ustnicami.
Tudi sam sem obstal. Povsem pri miru s svojim korenjakom globoko v njej in s polovico sredinca v tesni ritki. Niti blizu nisem bil novemu orgazmu, ona pa je v nekem trenutku pretrgala smrtno tišino z oglušujočim krikom, dolgimi nohti v mojem hrbtu in povsem ukrivljenim telesom pod menoj, da ji je glavo spodneslo pod blazino.

Po nekaj dolgih sekundah sem obležal poleg nje, se z roko prijel za še utripajočega tiča in opazoval čudovito stvaritev pred seboj. Prav vsak centimeter njene gole kože, prelepo rožnato muco in ji glavo naslonil na dvigujoče prsi.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.