Evine erotične zgodbe | Najina skrivna koča

Posted by

Stara lesena koča na odmaknjenem kraju v naravi, gozdič, pohoten parček v fazi spoznavanja … vsekakor recept za fantastično, erotično izkušnjo.

“Ne razumem tvoje žene,” sem rekla medtem, ko mi je on svoje nežne poljube trosil po notranji strani stegen. “V bistvu pa, mmm, … briga me.”

Vročica je njegova usta spremljala navzgor po moji nogi in se ustavila šele na mednožju. Ni se zapodil “vanjo” kot svinje v koruzo. V počasnem obdelovanju in vzburjanju je užival vsaj tako močno kot jaz. Premišljevala sem o njegovem korenjaku, kako trd mora že biti in potreben. Nisem ga še videla. Nemočna sem ležala sredi postelje, pogrnjene z ogromno, prijetno mehko odejo. Meglenega pogleda sem opazovala njegovo glavo med svojimi nogami in se prepustila čudežem njegovega jezika.

V tisti koči sem se počutila kot v filmu. Ljubimca, ki se po naključju spoznata, uideta na skrivno mesto in se tam neovirano predajata strastem. Vseeno jima je za cel svet, za vse križe in težave. Vidita samo drug drugega, se gola prepletata po postelji in živita le za orgazme.

Preberi celo vročo zgodbo!

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.