Spolnost | 3 zanimivi sex položaji

Posted by
sex oglasi

Seks položaji ali seks poze, ki jo bodo zagotovo navdušile

Se večkrat sprašujete ali v postelji zares naredite dovolj, da bo ona zadovoljna? Če se, potem vsekakor potrebujete nekaj nasvetov kateri seks položaji so tisti, ki vam bodo morda prišli prav še nocoj.

Seks položaji

Seks položaji

  1. Seks položaji | Ona zgoraj
   Če imate to srečo, da vaša partnerka rada prevzame kontrolo v postelji potem je to vsekakor poza za zmago. Ko se zavihti na vas ima popoln nadzor nad seksom in sama odloča o tempu in poziciji vašega korenjaka v njej. Prav tako si izbere z menija vaginalni ali klitorični orgazem. Če želite doseči njeno G točko, potem ji svetujte naj se nasloni nazaj na roke in uživa.

 

  1. Seks položaji | Ona sedi
   Presenetite jo, primite za boke in jo odložite na kuhinjsko mizo ali pult. Njene noge se bodo ovile okoli vašega pasu, ko jo boste nekoliko potegnili k sebi. V njeni vagini bo tesno in polno užitka tako zanjo kot za vas. Pazite se prezgodnjega orgazma. Tesno je pač tesno.

 

 1. Seks položaji | Mačji položaj
  “Point” tega položaja je, da ste v misijonarskem položaju nekoliko dvignjeni nad njo. Ona vas objame z nogami in dviguje boke proti vam. Zibljeta se drug proti drugem in izmenjujeta nežne poljube medtem, ko ona hiti proti klitoričnemu orgazmu.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

sex oglasi

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.